Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΚΑΙ ILLUMINATI...!!!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΥΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ TOY NOY





ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

Το θεμα μας σηεμρα ειναι οι σιωνιστικοι ολυπιακοια γωνες....
...
Δειτε λιγο το σημα τους...2012 γραφει νομιζετε??
Για δειτε καλυτερα....



ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΕΠΙ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.....ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ...

Δείτε εδώ και την θεόρατη, αποκρουστική φιγούρα ενός "ήρωα" του Χάρυ Πότερ που...παρήλασε στο στάδιο: Πρόκειται για τον Λόρδο Βόλντερμορτ, ο οποίος στο βιβλίο περιγράφεται ως δαιμονικός και με σατανικές δυνάμεις! Να επελέγη άραγε τυχαία;

ΚΑΙ ΝΑΙ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.....

Το μακελειό στο Ντένβερ και η σατανική επίδραση του “Τζόκερ”

Η Αμερική δεν έχει συνέλθει ακόμη από το μακελειό στην πρεμιέρα της ταινίας του Batman, “Dark Knight Rises” στο Ντένβερ του Κολοράντο όπου 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 59 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ο δολοφόνος, Τζέιμς Χολμς ήταν τόσο ψυχρός εκτελεστής που σκότωσε ακόμη ένα 4-μηνών μωρό. Σύμφωνα με αναφορές από την αστυνομία, ο Holmes, είχε...

Η εξόντωση του Νεάντερταλ στις μέρες μας.

Κάνοντας ένα μελλοντικό,φανταστικό ταξίδι και παίζοντας με το μυαλό μου, προσπαθώντας να φανταστώ τον κόσμο μετά από τέσσερα- πέντε χρονιά, δεν μπόρεσα να αποφύγω τις εικόνες γκετοποίησης. Εικόνες, που είχα συναντήσει πριν δυο χρονιά στην ταινία του Peter Jackson με τίτλο "District 9".

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ GATES ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Στο Συνέδριο Οικογενειακού Προγραμματισμού το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο (LSFP) το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates υποσχέθηκε ότι θα χρηματοδοτήσει με 560 εκατομμύρια δολάρια την εκστρατεία μείωσης του πληθυσμού των υπανεπτυγμένων εθνών του κόσμου,

Ο νέος επικεφαλής της Αλ-Κάιντα υπόσχεται σημαντική επίθεση στο Λονδίνο για να εκδικηθεί το θάνατο του Μπιν Λάντεν!

  • Ο Σαΐφ αλ-Αντέλ, είναι γνωστός ως ''το ξίφος του Ισλάμ''. Πολέμησε τους Ρώσους στο Αφγανιστάν.
  • Στη Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών έχει δοθεί άδεια να φέρουν όπλα στα τρένα και τους σταθμούς της πόλης.
Ο Αντικαταστάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν ως ηγέτη της Αλ Κάιντα σχεδιάζει μια μεγάλη...

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

H πολυτάραχη ζωή του γιου του προέδρου της Σαηεντολογίας

2170405
Πώς η «εκκλησία» πίεσε τη σύζυγο του να κάνει έκτρωση και οδήγησε τη ζωή του σε φαύλο κύκλο που κατέληξε στο θάνατο από υπερβολική δόση φαρμάκων
Του Beth Stebner - Μετάφραση-επιμέλεια Ελένη Ζήνωνος
Ο 27χρονος Alexander Jentzsch, γιος του προέδρου της Σαηεντολογίας Heber Jentzsch, πέθανε στις 2 Ιουλίου 2012.

Nέα Παγκόσμια Τάξη: να έχωμε δύο πολιτικά κόμματα, αλλά μόνον μίαν ιδεολογίαν (παγκόσμιον σοσιαλισμόν).

Οι αμερικανοί βεβαίως δεν επιθυμούσαν να συμμετάσχουν σε μίαν παγκόσμιον Κυβέρνησιν, με διπροσώπους Ευρωπαίους, των οποίων η ειδικότης ήτο μία μυστική Συνθήκη πίσω από άλλη μυστική Συνθήκη. Χωρίς δε τους Αμερικανούς μία παγκόσμιος Κυβέρνησις θα ήτο άνευ σημασίας .


FEMA - Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Νέας Τάξης... Ποιους περιμένουν; ΠΗΓΗ: FEMA - Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Νέας Τάξης... Ποιους περιμένουν;


Η επερχόμενηΠαγκόσμια ΤΥΡΑΝΝΙΑ, όσο και αν ακούγεται απίστευτο, έχει ήδη ετοιμάσει τα δικά της «στρατόπεδα συγκέντρωσης», ή "τάγματα εργασίας", όπου εκεί θα οδηγούνται και θα στοιβάζονται, με τυπικές διαδικασίες, οι πάσης φύσεως "αντιφρονούντες".

Τα εκτελεστικά όργανα των Διεθνών Τραπεζιτών



9/11:Η γραμματοσειρά που προέβλεπε την επίθεση στους Δίδυμους πύργους...!

Ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω :
1. Πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.
2. Κάντε bold το Q 33 ΝΥ .
3. Αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 48.
4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά στο WINGDINGS ........................ Τι σκέφτεστε τώρα;;;;

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Το «σωματίδιο» της «Κάρτας του Πολίτη».

Του π. Αθανασίου Μηνά.
«Εἶπεν ἄφρων ἐν καρδίᾳ αὐτοῦ· οὐκ ἔστι Θεός.» (Ψαλμὸς Δαυίδ,13:1)
«... καὶ ἐσκοτίσθη ἡ ἀσύνετος αὐτῶν καρδία· φάσκοντες εἶναι σοφοὶ ἐμωράνθησαν...» (Πρὸς Ρωμ., α΄, 21-22)

Αυτὰ καταγγέλλει το Πνεύμα το Άγιον.
Εντούτοις, με έκπληξη και οδύνη, ακούσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανθρώπους, που εν αγνοία τους, θέλουμε να πιστεύουμε, διετύπωσαν για άλλη μια φορά κατάπτυστες θεωρίες περί της εξελίξεως του σύμπαντος. Με εμφανή απουσία στοιχειωδών θεολογικών γνώσεων...

Open your Mind- Βίντεο


Στόχος πάντα είναι ο έλεγχος των μαζών και κατ’ επέκταση ο έλεγχος της ανθρώπινης συμπεριφοράς.Η αδίστακτη αλλά πανέξυπνη ελίτ που μας κυβερνά,χάρη στον περίτεχνο προπαγανδιστικό μηχανισμό των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που έχει υπο τον έλεγχό της,κατάφερε προ πολλού να ενσταλλάξει στις μάζες των δημοκρατικών χωρων ένα μηχανιστικό,δηλαδή ελεγχόμενων τρόπων συμπεριφοράς, που τις ωθεί δίχως σκέψη να υποκύψουν σε μιά καταναλωτική φρενίτιδα.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ


atheatignosi.blogspot.gr


Αν τέσσερις εμβολιασμοί από τοξικά εμβόλια δεν λειτουργούν κατά του κοκκύτη (AKA κοκκύτη), τότε ίσως χρειαστούν πέντε ή έξι ? ... Ή ίσως όχι ... Το CDC αναφέρει σήμερα το υψηλότερο επίπεδο των περιπτώσεων σε κοκκύτη σε 50 χρόνια. Φυσικά, αυτό θα ενθαρρύνει όλα τα παιδιά και τους ενήλικες να ετοιμαστούν για ακόμη έναν «πυροβολισμό» στο σκοτάδι.


Η Δρ Anne Schuchat, διευθυντής του Εθνικού Κέντρου για την Ανοσοποίηση και τις Αναπνευστικές Παθήσεις αναφέρει οτι υπάρχουν 18.000 σε εθνικό επίπεδο περιπτώσεις κοκκύτη μέχρι στιγμής φέτος, διπλάσιες περιπτώσεις όμως υπήρχαν σε αυτό το χρονικό διάστημα το 2011 και ταιριάζοντας με τους αριθμούς του 1959, που αναφέρθηκαν από αυτή την εποχή του έτους.


Ο κοκκύτης είναι μια βακτηριακή λοίμωξη που αφορά το αναπνευστικό σύστημα που μεταδίδεται με το βήχα και το φτέρνισμα. Ξεκινά συχνά όπως το κοινό κρυολόγημα, αλλά μπορεί να γίνει απειλητική για τη ζωή λοίμωξη, ειδικά για βρέφη ηλικίας κάτω του ενός.

Ο εμβολιασμός για τον κοκκύτη περιλαμβάνεται στο εμβόλιο DTaP.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΥΤΗ ΣΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Τα CDC στοιχεία δείχνουν ότι 84% των παιδιών κάτω των τριών ετών έχουν λάβει τουλάχιστον τέσσερις εμβολιασμούς DTaP και όμως, παρά τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, ο κοκκύτης συνεχίζει να υπάρχει ακόμα, και σε μεγάλο βαθμό μεταξύ αυτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως!
Αυτό συμβαίνει επειδή ο κοκκύτης είναι μια κυκλική νόσος όπου η φυσικές αύξησεις της μόλυνσης, τείνουν να συμβαίνουν κάθε τέσσερα έως πέντε έτη, και δεν έχει σημασία πόσο υψηλά είναι τα ποσοστά εμβολιασμού.

Το 2010, σε 81% περιπτώσεις κοκκύτη στην Καλιφόρνια κάτω των 18 ετών είχαν εμβολιαστεί πλήρως τα παιδιά. Σε ένα ξέσπασμα του κοκκύτη στο Τέξας, οι στατιστικές δείχνουν ότι το 81,5 τοις εκατό των περιπτώσεων είχαν εμβολιαστεί πλήρως με τέσσερις εμβολιασμούς DTaP. Στην Ουάσινγκτον αξιωματούχοι υγείας του κράτους λένε οτι οι περιπτώσεις κοκκύτη για φέτος, θα μπορούσαν να φτάσουν ενα αρχείο εώς 60 ετών, παρά την κάλυψη εμβολιασμού στο 84%. Το Reuters ανέφερε πρόσφατα ότι, σύμφωνα με το CDC, ο αριθμός των κρουσμάτων κοκκύτη αυξάνεται - στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό!

Σε μια πολύ πρόσφατη μελέτη του εμβολίου DTaP, οι ερευνητές ανέφεραν μια μελαγχολική 24 τοις εκατό αποτελεσματικότητα του εμβολίου μεταξύ των ατόμων ηλικίας 8-12.

Με αυτό το γελοίο χαμηλό ποσοστό της αποτελεσματικότητας του εμβολίου DTaP, η δημόσια υγεία έχει βρεί το καλύτερο σχέδιο για όλους να έχουν τρία βασικά πλάνα και τρεις παρακολούθησεις για συμπληρωματικούς εμβολιασμούς.


ΤΟ DTaP ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ.


Μια μελέτη στο UCLA έδειξε ότι στις ΗΠΑ, περίπου 1.000 βρέφη πεθαίνουν κάθε χρόνο ως άμεσο αποτέλεσμα των εμβολιασμών του εμβολίου DTaP. Μια έρευνα βρήκε ένα 7,3 τοις εκατό του κινδύνου του συνδρόμου εντός τριών ημερών μετά τον εμβολιασμό DTaP.

Συμπτώματα από την αντίδραση του εμβολίου εντός ημερών από την λήψη DTaP περιλαμβάνουν: υψηλό πυρετό, Ξαφνική κατάρρευση,Ώρες επίμονο κλάμα υψίσυχνο ουρλιάζοντας με κύρτωση της πλάτης, συμπτώματα φλεγμονής στον εγκέφαλο, αιματηρή διάρροια, Ερυθρότητα, πρήξιμο και πόνος στο σημείο της ένεσης.

Ο Raymond Obomsawin, MD, δήλωσε «η Καθυστέρηση της DPT ανοσοποίησης μέχρι δύο χρόνια στην Ιαπωνία, έχει ως αποτέλεσμα τη δραματική μείωση των ανεπιθύμητων παρενεργειών ... ένα 85 με 90% (μείωση) σε σοβαρές περιπτώσεις ως και θανάτου." Περιέργως, και του κοκκύτη κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών της ζωής στα μωρά », σημείωσαν επίσης απότομη πτώση. Αντί της πρόληψης του κοκκύτη.

Πολλά εμβόλια εμπλέκονται στην πρόκληση Νεανικού Διαβήτη, αλλά το εμβόλιοιογόνο δηλητήριο - η τοξίνη κοκκύτη, είναι το χειρότερο. Η τοξίνη κοκκύτη επηρεάζει το πάγκρεας σε ινσουλίνη τα σημεία που εκκρίνει. Ήδη από τη δεκαετία του 1970, ο εμβολιασμός κοκκύτη ήταν γνωστός για την τόνωση της υπερ-παραγωγής ινσουλίνης από το πάγκρεας που ακολουθείται από την εξάντληση και την καταστροφή των "νησιδίων του Langerhans", με αποτέλεσμα τον διαβήτη.

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ!

Η ανάκαμψη από τον κοκίτη παρέχει μια φυσική-επίκτητη ανοσία η οποία είναι πολύ ισχυρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας από οποιαδήποτε τεχνητή ανοσία που προκαλείται από το τοξικό φορτίο του εμβολίου.
Ο εμβολιασμός απαιτεί όλο και περισσότερο συμπληρωματικές δόσεις, για να προσπαθήσει να επεκτείνει την τεχνητή ασυλία του τεχνητού εμβολίου.

Τα εμβόλια είναι ιατρικές διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται πάντα με κινδύνους. Μελετήστε λιγάκι παραπάνω πριν τους αφήσετε να «πυροβολούν» το παιδί σας!



atheatignosi.blogspot.gr


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/07/50_25.html#ixzz21fKDqTRs

Τζόρτζ Όργουελ: 1984 ~ Ο Μεγάλος Αδελφός ~ ["Προφητικό" βιβλίο , που γίνεται την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ], αξίζει]

Το βιβλίο και το βίντεο-ταινία









asimpiestos

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ "GULAG" (ΝΤΠ)


H Απάτη Ομπάμα {Full} (Greek Subtitles)


“Gravity Falls”: Το νέο TV Show της Disney, γεμάτο με Illuminati συμβολισμούς!

Τα πολλά άρθρα αυτού του site, προσπαθούν να αποδείξουν ότι το σύνολο των συμβόλων - εκείνων της άρχουσας τάξης - έχουν διεισδύσει σε όλη τη λαϊκή κουλτούρα. Συχνά τα βλέπουμε σε καταστήματα/mall που προορίζονται για εφήβους και νέους ενήλικες (όπως ταινίες και μουσικά βίντεο), εννοείται πως τα παιδιά δεν απαλλάσσονται από αυτά...

19 ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ

Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού .


Ο Σακίλ Ο’ Νιλ έγινε Μασόνος και δείχνει το μασονικό του δακτυλίδι


Στην εκπομπή ο Shaquille O'Neal δείχνει με καμάρι στους άλλους και στην κάμερα το δακτυλίδι με το μασονικό σύμβολο. «Είναι το δαχτυλίδι του επαγγέλματός μου ... δεν ξέρετε τίποτα για το επάγγελμά μου», λέει ο Σακίλ .

Aθλια νεοταξικα διαφημιστικά Βίντεο απο WIND και Vodafone! H Eλλάδα στο έλεος ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ_ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Η WIND ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.mp4_Ένα πραγματικά άθλιο όσο και περίεργο διαφημιστικό βίντεο, από αυτά που έχουμε δει στην Ελλάδα από διάφορους ανθελληνικούς κύκλους που δρουν ανενόχλητοι στη χώρα, δημιούργησε αυτή τη φορά η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ LEBRON JAMES??ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΑΣ??





Ο LEBRON JAMES ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥ ΚΑΝΕΙ 3 ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ....Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 666,Η ΑΛΛΗ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΛΛΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!?

1:23 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ......

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ποιος σκότωσε τον 2Pac;;; Οι Illuminati, ποιος άλλος; [Vid]


Οι αποδείξεις βρίσκονται παντού... Ακούστε αυτά που έλεγε ο ίδιος!!!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!

Πριν λίγες ημέρες σε μια μου ανάρτηση με τιτλο "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΏΝ ΑΓΩΝΩΝ", είχα αναφερθεί στην έκταση των στρατιωτικών μέτρων που έχουν παρθεί εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη,τους φόβους μου για τυχών τρομοκρατική επίθεση,η οποία ίσως και γίνει η αφορμή για σενάρια 3ου παγκοσμίου πολέμου.

Εμβόλια κατά των Εθισμών: Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν τον Άνθρωπο ως Πειραματόζωο για να Προωθήσουν τη Διανθρώπινη Ατζέντα...



Στην προσπάθεια της παγκόσμιας ελίτ να αναπρογραμματίσει το ανθρώπινο DNA και να μεταβάλλει την ίδια τη δομή του γονιδιώματός μας, ειδικά εμβόλια σχεδιάζονται για να μεταλλάξουν τη λειτουργία του εγκεφάλου μας, τα οποία έχουν ήδη αποτελέσει μέρος της ιατρικής κοινότητας και πρακτικής.

Η Διανθρώπινη Ατζέντα στοχεύει στα ακόλουθα:

Αποκάλυψη: Η δημοφιλής κωμωδία ''Back to the future'' του steven spielberg, φουλ στα μασονικά σύμβολα/μηνύματα !

Αφύπνιση συνείδησης: Λέγαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για τον τρόπο που προσπαθούν (Illuminati - άρχουσα τάξη) να μας εξοικειώσουν με συγκεκριμένα σύμβολα, προβάλλοντας τα σε υποσυνείδητο επίπεδο, με σκοπό την διείσδυση τους σε όλη τη λαϊκή κουλτούρα. Τα στοιχεία είναι τρανταχτά και πέρα κάθε αμφιβολίας αφού οι εικόνες δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. η απόκρυψή τους σε κοινή θέα επαναλαμβάνεται από τότε που βγήκε η τηλεόραση και ο προγραμματισμός που υφιστάμεθα είναι πέρα για πέρα πραγματικός.

Σήμερα θα δούμε τη δημοφιλή ταινία ''Back to the future

Σχέδια σωτηρίας ή ολέθρου της ανθρωπότητας, το νέο πείραμα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο;

Απ ότι φαίνεται τα σχέδια της παγκόσμιας διαπλοκής δεν έχουν τέλος. Κάποια «μυαλά» απεργάζονται σχέδια ολέθρου της ανθρωπότητας. Σχέδια που υλοποιούνται και μέσω της «γεωμηχανικής», της επιστήμης που «ευαγγελίζεται» τη λύση της υπερθέρμανσης της γης. Ωστόσο, με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, λόγω της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη εξ αιτίας των
δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την «πράσινη υπερφορολόγηση», προωθείται δυστυχώς και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ «Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Σε μια προσπάθεια να «σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη», οι επιστήμονες έχουν πειραματιστεί με την πρακτική ρίψης τόνων σιδήρου στον ωκεανό της Ανταρκτικής, προκειμένου να γονιμοποιήθει ενδεχομένως η ανάπτυξη του πλαγκτόν.

ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Έτοιμα τα πειράματα ψεκασμού της ατμόσφαιρας με θείο!!!

Πείραμα που χρηματοδοτείται από τον ιδρυτή της Microsoft Bill Gates θα συντελέσει στο να εκλυθούν στην ατμόσφαιρα του Νέου Μεξικού χιλιάδες τόνοι σωματιδίων θείου ως μέρος μίας μελέτης γεωμηχανικής, παρά τις έντονες προειδοποιήσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει μία τέτοια ενέργεια για το οικοσύστημα του πλανήτη.

Την Μασονική ποδιά του George Washington ανακάλυψαν στο Sheperdstown, Δυτική Βιρτζίνια .....

People take photos and view the Masonic apron worn by George Washington after a presentation Sunday at Mount Nebo Lodge No. 91 in Shepherdstown, W.Va. (By Ric Dugan/Staff Photographer / December 11, 2011)

Shepherdstown, W.Va.
Η μασονικη Ποδιά του Τζορτζ Ουάσιγκτον εκθέτεται στην μασονική στοά του Sheperdstown για μια ημέρα.
Η μασονικη ποδιά είχε δοθεί στον George Washington το 1784 από τον Marquis de Lafayette που ήταν το και τιμώμενο πρόσωπο στην 200η γιορτή των γενεθλίων της τοπικής μασονικής στοάς.
Η ποδιά ήρθε στο σπίτι για μια μέρα. Είναι διακοσμημένα σε έναν τοίχο στο πάνω όροφο ...



ΠΗΓΗ: Την Μασονική ποδιά του George Washington ανακάλυψαν στο Sheperdstown, Δυτική Βιρτζίνια ....." κρυμμένο σε κοινή θέα "είπατε τίποτα;;;
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/12/george-washington-sheperdstown.html#ixzz21IMXtCMk

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΡΑΤΟΠΈΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ FEMA ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΡΑΤΟΠΈΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ FEMA ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!! Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ TA ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ FEMA,ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ,ΠΩΣ ΗΔΗ(!!!!)ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΝΕΜΑ(ΝATIONAL EMERGENCY MORTUARY ARRANGEMENTS)ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!!
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η...ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ !!!!

ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ADΟLF ROTHSCHILD HITLER -- Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ‏




Tο άρθρο αυτό γράφτηκε για σκεπτόμενους ανθρώπους που θέλουν να κατανοήσουν το σήμερα
υπό το φώς του χθές. Δεν γράφτηκε για τους μπαμπουίνους που αρχίζουν να ουρλιάζουν ακούγοντας
το όνομα" Χίτλερ".


Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΟΤΑΝ Ο «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

Ο...Εθνάρχης ορκίζεται Πρωθυπουργός υπό το βλέμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας (!!!) χουντικού Γκιζίκη
Αφιερωμένο σε όσους ακόμα εθελοτυφλούν και ψάχνουν τους υπεύθυνους της κυπριακής τραγωδίας:

H μυστική χειρονομία των παιδιών του Αβραάμ!!!


Αφύπνιση συνείδησης: Απορώ ρε παιδί μου πως ψηφίζουμε και εκλέγουμε πάντα Εβραίους - σιωνιστές της NWO!!!!


Η Eβραϊκή καταγωγή του Ελευθεριου Βενιζέλου


Εδώ και πολλά χρόνια το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχοντας βρεί την πατέντα της ταύτισής του με άλλους πολιτικούς χώρους και ηγέτες του παρελθόντος, έχει καταφέρει να νομίζουν σήμερα οι νέες γενιές ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;


Πολλοί εβραιόφιλοι και μη, κατηγορούν όσους μιλάνε για τον διεθνή Σιωνισμό ως "συνωμοσιολόγους", "τρελούς" κλπ. Μάλιστα, λένε συχνά πως "δεν υπάρχουν" τέτοιες οργανώσεις και...ιδεολογίες, αλλά πρόκειται για "μια ακόμα επινόηση, προκειμένου να κυνηγηθούν οι Εβραίοι"!
Τι γίνεται όμως, όταν ανακαλύπτουμε πως το ανώτατο όργανο του εβραϊσμού στην Ελλάδα, το Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) υποστηρίζει την ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΤHΡΓΗΣΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!~ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ


Καταργείται στις ΗΠΑ, ο νόμος ο οποίος απαγόρευε τη χρηματοδότηση οργανώσεων που προωθούν ή πραγματοποιούν εκτρώσεις.

Το σχετικό διάταγμα υπέγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα, υλοποιώντας μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του.

Επί προεδρίας Τζορτζ Μπους ακόμα και οι δημόσιες συζητήσεις για τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων κρίνονταν ως παράνομες.

Εν τω μεταξύ, τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν είχε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Αμερικανοεβραία γερουσιαστής:Οι Εβραίοι πρέπει να ψηφίσουν τον Ομπάμα γιατί υποστηρίζει τις εκτρώσεις

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής δήλωσε σε εβραϊκή εκπομπή ότι οι Αμερικανοί Εβραίοι θα πρέπει να ψηφίσει τον Μπαράκ Ομπάμα, επειδή υποστηρίζει την έκτρωση σαν πρώτο θέμα και αναγκάζει τους θρησκευόμενους εργοδότες να καλύπτουν αποκλειστικά όλα τα έξοδα για αντισύλληψη μιας εργαζόμενής τους.

Η εβραϊκής καταγωγής γερουσιαστής Debbie Wasserman Schultz της Φλόριντα είπε στον Lee Lazerson στην Jewish Life Television (JLTV) ότι ο πρόεδρος δεν είχε κάνει τίποτα για να αλλοτριώσει την εβραϊκή ψήφο στις επικείμενες εκλογές. "Αντίθετα, ο πρόεδρος έχει ένα απίστευτο ρεκόρ υποστήριξης για τα ζητήματα αυτά, για τα οποία νοιάζονται οι Εβραίοι – την μάχη που δίνει, για παράδειγμα, για να βεβαιωθεί ότι οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να κάνουν τις δικές τους επιλογές όσον αφορά την αναπαραγωγής. Αγωνίζεται για να περάσει το ‘Affordable Care Act’ (νόμος Οικονομικά Προσβάσιμης Φροντίδας Υγείας)" και" να διασφαλίσουμε ότι έχουμε πρόσβαση σε οικονομικά προσιτό έλεγχο γεννήσεων χωρίς έκπτωση ή συν-πληρωμή», είπε.

Πρόσθεσε ότι «ο Mitt Romney και οι ρεπουμπλικάνοι πάλεψαν για να μας πάμε πίσω σε μια εποχή που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τις δικές μας επιλογές αναπαραγωγής, όπου δεν θα είχαμε πρόσβαση στον έλεγχο των γεννήσεων», γιατί «ελέγχονται από τους εξτρεμιστές του Tea Party».

Ο Yuval Levin απάντησε στο National Review Online, περιγράφοντας την αμερικανική εβραϊκή κοινότητα ως ένα "σημαντικό και πιστό εκλογικό σώμα" του Δημοκρατικού Κόμματος.
Παρά το γεγονός ότι το ήμισυ του συνόλου των Ισραηλινών έχουν αρνητική άποψη για τον Ομπάμα, μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι το 64 τοις εκατό των Αμερικανοεβραίων σχεδιάζουν να τον ψηφίσουν για πρόεδρο.

Περίπου το 46 τοις εκατό των αμερικανικοεβραίων ψηφοφόρων θεωρούν τους εαυτούς τους "φιλελεύθερους", περισσότερο από το διπλάσιο του εθνικού μέσου όρου του 22 τοις εκατό.

Ωστόσο, οι Αμερικανοεβραίοι που δεν θεωρούν τους εαυτούς τους φιλελεύθερους σάστισαν με τα σχόλια της προέδρου της DNC.

Ο Joel Pollak στο Breitbart.com απόκρουσε την "απόπειρα της Schultz η έκτρωση να χαρακτηριστεί «εβραϊκό» θέμα."

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι για ορισμένους - αλλά όμως, για τους υπερ-αριστερούς Εβραίους, οτιδήποτε στην πολιτική πλατφόρμα του Δημοκρατικού Κόμματος γίνεται αμέσως «εβραϊκό»", έγραψε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή