Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

‘Smart Card’ (2005) : Η ζωή σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (video)



‘Smart Card’ (2005) : Η ζωή σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (video)


Η ταινία μικρού μήκους Smart Card (Έξυπνη Κάρτα) του JamesOxford, είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που δείχνει πόσο φρικτή μπορεί να γίνει η καθημερινή ζωή μας από την εξάρτησή μας από τη σύγχρονη τεχνολογία, όπου κάθε συναλλαγή και επικοινωνία γίνεται πλέον μέσω ενός συστήματος, της Έξυπνης Κάρτας.


Ένα τρομακτικό μέλλον εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας.Ένα μέλλον όπου ο άνθρωπος είναι σκλάβος της τεχνολογίας, φακελωμένος και έρμαιο σε «ανθρωποειδή» ...

Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του James Oxford που παρουσιάστηκε στο 2ο ετήσιο φεστιβάλ οπτικοακουστικών μέσων Hatch στην Bozeman της Mοντάνα των ΗΠΑ, τον Οκτώβριο του 2005.

Δείτε την:


Πηγή : http://redskywarning.blogspot.gr/2012/11/smart-card-2005-video.html

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_5690.html#ixzz2DeD3ZVmz

Οι δαίμονες του νομίσματος των 100 ευρώ



Αν και ο σχεδιαστής του χαρτονομίσματος των 100 ευρώ, Robert Kalina, αρχικά είχε σκοπό να συμπεριλάβει ιστορικά μνημείο, για λόγους "πολιτικούς" το σχέδιο άλλαξε σε μυθολογικό, τιμώντας τα στυλ Baroque και Rococo , σύμφωνα με το αντίστοιχο άρθρο στο wikipedia.

Πλην τοις άλλοις, είναι λίαν ευδιάκριτες οι δύο φιγούρες με τα δυο πλάσματα αμφιβόλου προελεύσεως, με αγριεμένες εκφράσεις και άσεμνες χειρονομίες, σχεδόν δαιμονικές.


http://www.apocalypsejohn.com/http://periergaa.blogspot.com

π. Gheorghe Calciu-Dumitreasa : Ο Ρουμάνος αντικαθεστωτικός ιερέας που τον ήθελε νεκρό ο δικτάτορας Τσαουσέκου


Πριν 6 χρόνια, στις 21 Νοεμβρίου 2006, πέθανε σε ηλικία 80 χρονών, ο π. Gheorghe Calciu-Dumitreasa, (Γκεοργκε Κάλτσίου-Ντουμιτρεάσα) ένας θαρραλέος αντι-κομμουνιστής Ρουμάνος Ορθόδοξος ιερέας, ο οποίος έζησε στις κομμουνιστικές φυλακές της χώρας του για 21 χρόνια.

Ο πατέρας Calciu, που από το 1989 ήταν ιερέας της Ρουμάνικης Ορθόδοξης Εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού κοντά στο Baileys Crossroads της Virginia των ΗΠΑ, ήταν ένας ήρωας για τους αδελφούς του εν Χριστώ και τους αντι-κομμουνιστές σε όλο τον κόσμο, για την θαρραλέα στάση του και την ακλόνητη πίστη του, παρά τις μακροχρόνιες φυλακίσεις, τα βασανιστήρια και τις απειλές κατά της ζωής του. Αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή, μετά από διεθνείς πιέσεις προς το καθεστώς του Ρουμάνου κουμουνιστή δικτάτορα Νικολάε Τσαουσέσκου. Ο πατέρας Calciu αναγκάστηκε σε εξορία το 1985 και από τότε ζούσε στη Βόρεια Βιρτζίνια.

Όταν οι κομμουνιστές σταύρωναν ιερείς


ΚΟ: Μια ωδή στην μνήμη, που γίνεται ολοένα και πιο κοντή.Συλλογή άρθρων και φωτογραφιών μιας εποχής που κάποιοι - επιλεκτικά- θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη του ελληνικού λαού, περιφέροντας ταυτόχρονα τον μπαμπούλα του "νεοναζισμού". Επικαλούμενοι μάλιστα, τις χριστιανικές τους ευαισθησίες... Διατηρήθηκε το ύφος των συγγραφέων.

«Δεν σκότωσε κανέναν ο Στάλιν!», λέει έξαλλος Αμερικάνος καθηγητής



Σε μια συζήτηση στην Πανεπιστημιούπολη που διοργανώθηκε από την ομάδα Young Americans for Liberty, ο καθηγητής Grover Furr του Πανεπιστημίου του Montclair (MSU) δήλωσε ότι δεν βρήκε να έχει διαπράξει ούτε ένα έγκλημα ο σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν.

Κάποιος από το κοινό αμφισβήτησε την ορθότητα της θέσης του Furr και επικαλέστηκε τη συγγνώμη του Σοβιετικού ηγέτη Νικίτα Χρουστσόφ το 1956 για τις μαζικές δολοφονίες που έλαβαν χώρα υπό την ηγεσία του Στάλιν.

Μόσχα: Αναζητώντας την εβραϊκή ρίζα του… Λένιν - Αφιερωμένο στους '' πατριώτες '' του ΚΚΕ

Το νέο Εβραϊκό Μουσείο της Μόσχας, το μεγαλύτερο στον κόσμο, δεν αναφέρει ότι ο παππούς του μεγάλου επαναστάτη (από την πλευρά της μητέρας του) ήταν εβραίος που αναγκάστηκε να εκχριστιανιστεί. ...

«Ενοχλούν» την Ε.Ε. τα φωτοστέφανα όπως την εποχή του Κομμουνισμού


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας της Σλοβακίας (NBS) ενέκρινε την αρχική πρόταση για το σχεδιασμόαναμνηστικού κέρματος, που απεικονίζει την άφιξη της αποστολής των Κυρίλλου και Μεθοδίου στη Μεγάλη Μοραβία -για την 1150η επέτειο και ως εκ τούτου ήταν αναγκαία η απεικόνιση σταυρού και φωτοστέφανων.

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα



  • Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε,  λέμε και σκεφτόμαστε.
  • Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν.

Το πολύ απλό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα.


Το σχέδιο είναι πολύ απλό και βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Πρώτα ο σκοπός τους ήταν να αφήσουν τους Έλληνες να ξοδεύουν περισσότερα από όσα ήταν το επιτρεπτό όριο στο κατα κεφαλήν εισόδημα ανα οικογένεια.
Άφησαν επίτηδες τους Έλληνες να υπερκαταναλώνουν,να ξοδεύουν αλόγιστα,να γίνουν τεμπέληδες (όχι όλοι..αναφέρομαι σε συγκεκριμένη κάστα νεοελλήνων)...για να μπορέσουν μετά να δικαιολογήσουν όλα τα απάνθρωπα μέτρα που είχαν σκοπό να εφαρμόσουν εις βάρος του Ελληνικού λαού,μέχρι να τον απομονώσουν από την υπόλοιπη Ευρώπη.

ΣΟΚ!Όποιος μιλήσει πεθαίνει ... Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή απλά θέλουν να μας τρομοκρατήσουν ... καλού κακού προετοιμαστείτε ...

Νορβηγός πολιτικός προειδοποιεί και δίνει οδηγίες επιβίωσης για το άμεσο μέλλον!

Το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012, αλλά και για τις σχετικές & μυστικές προετοιμασίες των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.
Όπως αναφέρουν και οι Bill Ryan and Kerry Cassidy στη σελίδα τους, δεν έχουμε ατράνταχτα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του νορβηγού πολιτικού, -ο οποίος επώνυμα και μαζί με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό, απέστειλε το παρακάτω γράμμα-, αξίζει να σταθούμε στο ιδιαίτερα σημαντικό μύνημα του, το οποίο, εάν είναι αληθινό, φαίνεται πως μας αφορά άμεσα.

Διαβάστε το γράμμα του πολιτικού:

Η ατζέντα των Illuminati και πλήρης επεξήγηση των 25 στόχων καταστροφής του πλανήτη


Αυτό το βίντεο αποκαλύπτει τους 25 στόχους του εωσφόρου Σαμαέλ μέσω των απόκρυφων Illuminati της λευκής αδελφότητας που χρησιμοποιούν για να μετατρέψουν τον κόσμο σε μια άθλια κατάσταση ανοίγοντας το δρόμο για τον αντίχριστο (που αναφέρεται ως «ενορχηστρωτής» σε αυτή την παρουσίαση). Οι στόχοι του ιδρυτή των illuminati Adam Weishaupt είναι:

Το Τίμιο Ξύλο κάνει το γύρο του κόσμου 16 φορές την ημέρα από τον Διαστημικό Σταθμό ISS!

Συγκίνηση και κοσμοσυρροή για τους Ρώσους Αστροναύτες σε Αθήνα – Θεσ/νίκηTIDEON : Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του τομέα Επιστημόνων του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως “Ο… Μέγας Βασίλειος” με θέμα: «Συγκλονιστικές εμπειρίες στο Κοσμοδρόμιο της Ρωσίας».

ΚΟΙΝΑ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΠΙΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Τα λέμε και τα φωνάζουμε εδώ και μήνες: Όλη αυτή η όξυνση που επιχειρείται από τους χιτλερομουσολινικούς δήθεν "Έλληνες Εθνικιστές", έχει ένα και μόνο σκοπό: Την προετοιμασία του εδάφους για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, στα πλαίσια ενός νέου εμφυλίου πολέμου με την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, δηλαδή τους αναρχοαριστερούς!

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ


Από μικρός ο Άγιος Φιλούμενος αγάπησε τον Χριστό.

Σε ηλικία δέκα ετών μαζί με τον αδελφό του περίμεναν να αποκοιμηθεί ο μεγαλύτερος τους αδελφός και αυτοί σηκώνονταν και προσεύχονταν κρυφά για ώρες.

Κατάγονταν από το χωριό Ορούντα της επαρχίας Μόρφου.

Καλή παιδαγωγό και δασκάλα της ευσεβείας είχαν τη γιαγιά τους Λωξάντρα, η οποία τους ζητούσε να της διαβάζουν βίους αγίων.

Διαβάζοντας ο Άγιος του Θεού Φιλούμενος, τον βίο του Αγίου Ιωάννου του Καυσοκαλυβίτου, ως άλλος μιμητής εκείνου, έκαυσε τις επιθυμίες του κόσμου τούτου.

Οι πιστοί δεν δέχονται όλα τα πορίσματα της ΚΔ′ Πανορθόδοξης Συνδιάσκεψης.


«Οὐκ ἐκάθισα μετὰ συνεδρίου ματαιότητος καὶ μετὰ παρανομούντων οὐ μὴ εἰσέλθω· ἐμίσησα ἐκκλησίαν πονηρευομένων καὶ μετὰ ἀσεβῶν οὐ μὴ καθίσω»(Ψαλμ. κε΄4-6)

Πρόσφατα, ἀπό 15 ἕως 17/10/2012, πραγματοποιήθηκε η ΚΔ´ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Ἐντεταλμένων Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν καί Ἱερῶν Μητροπόλεων γιά θέματα αἱρέσεων καί παραθρησκείας, ὑπό τήν αἰγίδα τοῦ Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Ἀθηνῶν καί Πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερωνύμου, στό Ἐκπαιδευτικό καί Πολιτιστικό Ἵδρυμα «Ἅγιος Γρηγόριος Παλαμᾶς» στή Θεσσαλονίκη, μέ τήν φροντίδα τοῦ Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ἀνθίμου, Προέδρου τῆς Σ. Ε. ἐπί τῶν Αἱρέσεων καί ὑπό τήν προεδρίαν Αὐτοῦ, μέ θέμα:

«Ἡ ἐλπίδα τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας γιά τήν αἰωνιότητα καί οἱ πλάνες τῶν "ἐσχατολογικῶν" αἱρέσεων».
Μετά ἀπό ἐκτενή συζήτηση ἐπί τῶν εἰσηγήσεων, ἡ Συνδιάσκεψη ἐνέκρινε ὁμοφώνως τά ἀκόλουθα Πορίσματα, πού ὅσοι ἐνδιαφέρεστε μπορεῖτε νά δεῖτε ἐδῶ:


ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΔ΄ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Η “Ιερή” αυτή Συνδιάσκεψη αμφισβητούμενης θεολογικής τοποθέτησης, προσφέρει αόριστη γενική καταδίκη της εσχατολογικής ενασχόλησης και διατύπωσης θέσεων στα ορθόδοξα πλαίσια, και υποκρύπτει σκοπιμότητες περί ταυτοτήτων και επερχόμενου χαράγματος.
Η προφητευμένη αποστασία είναι εδώ. Διαφαίνεται η προετοιμασία στο να ακολουθήσουν οι πιστοί τους οικουμενιστές που θα τους ρίξουν στο στόμα του επερχόμενου ψευτομεσσία.

Η επισκοπικοκεντρικότητα της Θείας Λειτουργίας, ενισχύεται τώρα από την επικίνδυνη άποψη της πανορθόδοξης συνεδριακής έγκρισης σε οποιοδήποτε θέμα (άρα και στην αντίχριστη εσχατολογία), αλλιώς χαρακτηρίζουν κάτι πλανερό, κακόδοξο και αστήρικτο αγιογραφικά, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να εξηγούν επαρκώς, συγκεκριμένα και αδιαμφισβητήτως θεολογικά το γιατί.
Στην προσπάθεια τους δε να πολεμήσουν την εσχατολογία των αιρέσεων, καίνε στην πυρά μαζί και την ορθόδοξη εσχατολογική ερεύνα.
Με αφορμή λοιπόν την ανακοίνωση του συνεδρίου θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς συνοπτικά τα εξής:

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ὁ γέροντας Νίκων ὁ Ἁγιορείτης ἐφ΄ὅλης τῆς ὕλης…

Μερικὰ ἀπὸ τὰ θέματα ποὺ συζητήθηκαν: Ἀθεΐα, Περιουσία Ἐκκλησίας καὶ φορολόγησή της, corpus cristi, βοήθεια σὲ ἄπορους ἀπὸ τὴν Ἐκκλησία, ποιὸς χρηματοδοτοῦσε καὶ τὶς δύο μεριὲς τοῦ ἐμφυλίου, τὴν τακτική του Ἀρχιεπισκόπου, τὴν ἀγάπη τοῦ Γερμανικοῦ λαοῦ πρὸς τὸν Ἑλληνικό, τὴν κάρτα τοῦ πολίτη καὶ τὴν ἐνδεχόμενη σχέση του μὲ τὸ χάραγμα καὶ φυσικὰ τὸν ρόλο τῆς τηλεόρασης.
Τὸ κλείσιμο εἶναι τὸ πιὸ ὡραῖο κομμάτι (κατὰ τὴν γνώμη μας) στὴν συνέντευξη. Ὁ Γέροντας μιλάει γιὰ τὴν... ἀγάπη, τον δρόμο νὰ τήν κατακτήσουμε, τὴν δύναμη τῆς προσευχῆς καὶ τῆς πίστης. Συκεκριμένα γιὰ τὴν προσευχὴ μᾶς πρότεινε τὴν εὐχὴ «Κύριε Ἰησοῦ Χριστὲ Ἐλέησον μὲ» πού δίνει μεγάλη δύναμη καὶ εὐλογία. Συγκεντρώνεται τό μυαλὸ σὲ αὐτὸ ποὺ κάνεις, στὸν σκοπό σου καὶ στὸ Θεό. “Θα σᾶς διδάξει” μᾶς εἶπε.

Αὐτὸ ποὺ πρέπει νὰ κρατήσουμε πιὸ πολύ: «Ὁ Χριστὸς δὲν ἦρθε νὰ φέρει μία καινούργια θρησκεία ἀλλὰ ἕναν νέο τρόπο ζωῆς, δὲν εἶναι ἡ πίστη μᾶς φιλοσοφία. Μὴν ἀκοῦμε αὐτοὺς ποὺ λένε κάτω οἱ πατρίδες εἴμαστε ὅλοι ἕνα. Μὰ δὲν εἴμαστε ὅλοι ἕνα. Νὰ μάθουμε νὰ ἀγαπᾶμε τὴν πατρίδα μας, τὴν ἱστορία μας. Γνώρισα τὸν ἐγγονὸ τοῦ Κολοκοτρώνη… Ξέρετε ὅτι ὁ δολοφόνος τοῦ ἀδερφοῦ τοῦ Κολοκοτρώνη πῆγε σπίτι του καὶ τοῦ εἶπε «κρύψε μὲ σκότωσα τὸν ἀδερφὸ τοῦ Κολοκοτρώνη» καὶ ἐκεῖνος τὸν προστάτευσε; Βλέπετε ἄνθρωπο; Σᾶς λέω λοιπόν, ὁ διάολος κάνει τὴν δουλειά του… ε, ἂς κάνουμε καὶ ἐμεῖς τὴν δικιά μας».




anti-ntp.net

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΤΟ ΡΩΜΝΙΟ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ MC. ΚΡΑΤΑΕΙ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HIP-HOP ΖΩΝΤΑΝΟ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣΧΗΜΝΟΣ ΑΜΝΟΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ KAI ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ.

ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΓΝΗΣΙΟΣ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ.

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΡΩΜΝΙΟΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ romnios.gr ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.


ΠΗΓΉ: http://www.romnios.gr/

OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ; Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! TO BINTEO ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ


Γενική Ανασκόπηση- Πως φτάσαμε μέχρι εδώ;

Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο,η αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία.

Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με...

Αριστοκράτες,Βασιλιάδες,Αυτοκράτορες,Πρίγκιπες και ου τω καθ εξής.

Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο. Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό! (Video)


Γράφει ο ..(( Λ )).Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης. Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%;   Η έντεχνη "πάλη" ανάμεσα στους "δεξιούς" και τους "αριστερούς" θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού! 

Επαλήθευση Πατροκοσμά: «Όταν δείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θα'ρθει»


Σε καιρούς Μεγάλης σύγχυσης και αβεβαιότητας οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι επίσημες πηγές πληροφόρησης είναι ανούσιες και αχρηστες. 
Έτσι η πλειοψηφία στρέφεται στους Άγιους και στους Γέροντες της Ορθοδοξίας καθότι αυτοί, με τον βίο που διήγαγαν αποτελούσαν και αποτελούν μαζί με τους αρχαίους Έλληνες Σοφούς τους πνευματικούς μας φάρους, και τα μόνα αληθινά σημεία αναφοράς στην "σκοτεινή" εποχή που μας επιφυλάσσουν "Σατανικά" κέντρα εξουσίας(αν θέλετε βγάζετε τα εισαγωγικά).

Ο Πατροκοσμάς είπε:

AΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΡΥΦΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ….Που θα στεγάσει τον…Κυβερνήτη του Κόσμου;

Ένα θέμα το οποίο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες και πάλι στο διεθνές παρασκήνιο, προκαλώντας σχετικές συζητήσεις, αλλά και σύγχυση και ανησυχία, είναι αυτό που σχετίζεται με τον περιβόητο Ναό του Σολομώντα και την πολυθρύλητη ανοικοδόμησή του από τους Εβραίους.Αυτό, κατά τη θεολογική μας παράδοση, δεν είναι παρά ένα από τα «σημεία» της επερχόμενης συντέλειας των αιώνων και του τέλους αυτού του ορατού κόσμου. Συνεπώς, πάντοτε με τα όσα έχουν πει Άγιοι της Εκκλησίας μας, είναι ένα γεγονός που όταν συμβεί θα σημαίνει ότι «ο καιρός γαρ εγγύς»!...

Η « αποστασία » ως σημείο των καιρών



( απόσπασμα – χωρίς τις υποσημειώσεις – απ’ τη σχετική ενότητα του βιβλίου του Βασιλείου Ταμιωλάκη
σελ. 186-202 )

 Η αποστασία, ως σημείο της έλευσης των εσχάτων, αναφέρεται απ’ τον Απόστολο Παύλο στη Β΄ προς Θεσσαλονικείς. Η συντέλεια δεν θα συμβεί « ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἀνομίας… ». Η αποστασία αναφέρεται ως σημείο των καιρών μαζί με την έλευση του Αντιχρίστου.

'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΑΚΌΜΑ ΧΑΜΠΆΡΙ ;;;



παγκόσμια διακυβέρνηση,νέα τάξη, νέα εποχή, και η κυρίαρχη οικογένεια τραπεζιτών Rothschild, Ο David de Rothschild ,η απάτη της υπερθέρμανσης,το σφράγισμα,πρόδρομοι του αντίχριστου,οικουμενισμός,το κτίσιμο του ναού του Σολομώντα και η προσδοκία των Εβραίων αλλά και όλων των νεοεποχιτών-αποκρυφιστών

(BINTEO) O ANTIXΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ...ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!!

O ANTIXΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ..ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 


http://www.youtube.com/watch?v=WRhFONqfFRQ


πηγη: http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr/2012/11/binteo-o-antix.html

Morgellons - Μας σκοτώνουν μέσω αεροψεκασμών! Αφυπνισθείτε!


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons. Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails...και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.

Δολοφονία μαζών σε ολόκληρο τον κόσμο! Αεροσκάφη αεροψεκασμών...μέσα από φωτογραφίες!


Ας μας εξηγήσει λοιπόν κάποιος αρμόδιος, ή κάποιος που να έχει το θάρρος να μιλήσει. Τι απεικονίζουν οι παρακάτω φωτογραφίες...; 

Θέμα: Εσωτερικοί χώροι αεροσκαφών που διενεργούν αεροψεκασμούς !

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΣΕ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ!!


Αν νομίζετε πως αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι παγωτό, κάνετε μεγάλο λάθος.


Ανακαλύψτε την σοκαριστική αλήθεια στην συνέχεια του άρθρου…

Πρόκειται για ... 


Ελεύθερο νερό μέχρι τις 17/12! Μετά…;


Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:
Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν).

Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές. Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’.

Τροποποίηση της αριθ. οικ. 150559/10.6.2011 απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1440/16.6.2011) 1.
Η παρ. 1 του άρθρου 2, όπως αντικαταστάθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011), αντικαθίσταται ως εξής:

"The Soviet Story". Ντοκιμαντέρ για το οποίο το ΚΚΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «αντικομμουνιστική φρενίτιδα». {18+}

Ένα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο, με πλήθος στοιχείων για τη Ρώσικη θηριωδία πριν και κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου.


Όποιος αντέχει, το βλέπει...

Το ντοκιμαντέρ «Soviet Story» προβλήθηκε από την ΕΡΤ τον Οκτώβριο του 2010. 
Το ΚΚΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «αντικομμουνιστική φρενίτιδα», «κατάπτυστο δημιούργημα», ενώ δεν δίστασε να καταγγείλει την ΕΡΤ ως «φορέα του πιο βρώμικου γκεμπελισμού» καθώς θεωρεί ότι ο ευθύς παραλληλισμός, του Στάλιν με τον Χίτλερ που επιχειρήθηκε στο ντοκιμαντέρ και ισοδυναμεί με πλήρη παραχάραξη της Ιστορίας και «βρώμικη προπαγάνδα».

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ "ΜΑΣΚΕΣ" - Ο Ο.Η.Ε διαφημίζει την Agenda 21! (vid)

Βρισκόμαστε στην εποχή που οι μάσκες πέφτουν, και πλέον όλα τα κάνουν μπροστά στα μάτια μας, περισσότερο τους ενδιαφέρει να έχουμε μεγάλο χρόνο αντίδρασης, ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Εφόσον φτάσαμε στο σημείο ένας διεθνής οργανισμός όπως τα Ηνωμένα Έθνη να βγάζει διαφήμιση για την Ατζέντα Απομείωσης του Πληθυσμού (Ατζέντα 21).. τα πράγματα έχουν λάβει άσχημη τροπή...

Στο ανατριχιαστικό βίντεο που ακολουθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα αναφέρει ότι... η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην αύξηση του πληθυσμού της γης και πιο συγκεκριμένα στον «αριθμό των νέων ανθρώπων που γεννιούνται». Ως πρόφαση για τη δικαιολόγηση της προώθησης της Ατζέντας 21 είναι να «δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν μία καλή ζωή».

Η διαφήμιση δείχνει ηλικιωμένους και μεσήλικες ανθρώπους να επαναλαμβάνουν ότι έχουν ζήσει μία καλή ζωή.. και αυτό τι σημαίνει; Να σταματήσουν να ζουν; Και οι επόμενοι τι πρέπει να κάνουν; Να αυτοευνουχιστούν μήπως για να ικανοποιηθουν οι "παλαβοί" της Παγκόσμιας Ελίτ;

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Οί διώξεις κι ό πόλεμος κατά τών Όρθοδόξων Έλλήνων, έχουν στόχο τήν Πίστη μας…

Σήμερα όσα συμβαίνουν στήν Έλλάδα έχουν τή σφραγίδα τής διώξεως τής πίστεως τών Έλλήνων. Δέν θέλουν νά φαίνεται ποιός είναι ό πραγματικός στόχος, ή άλήθεια τού λόγου τού Θεού πού περιέχει ή πίστη μας είναι έμπόδιο στά σχέδια τών νεοταξιτών πού φέρνουν τόν άντίχριστο. Καί άσφαλώς όσοι κάνουν τέτοιο πόλεμο τόν κάνουν μέσα άπό μιά οίκονομική τρομοκρατία γιατί είναι έτσι δομημένο τό σύστημα χρήματος καί άπόλυτα έλεγχόμενο άπό τούς τοκογλύφους τού διεθνούς σιωνισμού, πού φέρνει άποτελέσματα γιά τούς ίσχυρούς.

ΗΡΩΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο BAΞΕΒΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ "ΗΡΩΑΣ" ΕΙΝΑΙ...


BAΞΕΒΑΝΗΣ, Η ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)

Από πολύ καιρό θέλω να γράψω για αυτόν τον ψεύτη!
Αυτόν που χρησιμοποιώντας αθέατους "μάρτυρες" και αποκόπτοντας τμήμα κάποιου βίντεο κατηγορεί τον αγ. γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινό για παιδεραστεία!!! 
Είναι από τους πρωτομάστορες της κατασκευής του "σκανδάλου" του Βατοπεδίου που έρριξε την κυβέρνηση Καραμανλή, για να έρθει η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και να βάλει τη χώρα σιδηροδέσμια στην δουλεία των "αγορών". 

"ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστὲ"

Διαβάστε τι γράφει για τον ορισμό του Σατανά το καλύτερο λεξικό της αγγλικής γλώσσας της Αμερικης, εφάμιλλο ίσως της Οξφόρδης : 

"(Σατανάς είναι) o άγγελος που κατά την Ιουδαϊστικη δoξασία διατάσσεται απο τον Θεον να βάζει σε πειρασμό τους ανθρώπους να αμαρτάνουν, να κατηγορεί τους αμαρτωλούς  να φέρνει σε πέρας την τιμωρία του Θεου".

 Τα ανωτέρω από :
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7081.html και σχολιάζουμε.

Μεγαλύτερη βλασφημία από αυτή δεν θα.....
μπορούσε να υπάρξει. Δεν ξέρω αν ευσταθεί, διότι δεν με ενδιαφέρει η ιουδαϊστική δοξασία. Σημείωση, ποια απ΄ όλες έχει υπόψη του το καλύτερο λεξικό αγγλικής γλώσσας της Αμερικής;

ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ HARRY POTTER (βιντεο)

Η  ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΙΚΗ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ KAI ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

 ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ "HARRY POTTER". 

ΑΓΓΕΛΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}


Ο Bruce Van Natta είχε έναν τραυματισμό όταν ένα φορτηγό
έπεσε πάνω του. Είδε δύο αγγέλους που τον κρατούσαν εκείνη τη στιγμή.
5 μεγάλες αρτηρίες είχαν αποκοπεί και δεν αναμενόταν να ζήσει περισσότερο
από μερικές ώρες.
Ωστόσο, ο Θεός τον θεράπευσε θαυματουργικά.




http://periergaa.blogspot.com 

Η Google προειδοποιεί: Tα Ηνωμένα Έθνη παίρνουν τον έλεγχο του Internet


Το μεγαθήριο του internet, η Google, προειδοποιεί τους χρήστες της ότι μια επερχόμενη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το Web, αποτελεί σημαντική απειλή για ένα "ελεύθερο και ανοιχτό διαδίκτυο." 

Οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων από τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ θα συνεδριάσουν το Δεκέμβριο για να δημιουργήσουν μια νέα συνθήκη πληροφοριών και επικοινωνιών η οποία, λέει η Google, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή ελέγχων παγκόσμιας κυβέρνησης από το διαδίκτυο!
Από τον δικτυακό τόπο της Google "Take Action" :