Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!! [ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ]


ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!!ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ!!!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ!!!

Έγκριση δαπάνης 60.000€ από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για προμήθεια SMART CARDS!

Σε λίγο και κάθε σταγόνα ελευθερίας τελειώνει.....


Μόνο να αντισταθείτε και να την αρνηθείτε!

Ούτε να φωνάζετε, ούτε φασαρίες.
Απλά να πείτε ένα "ΟΧΙ", είναι δύναμη μας!

Είναι αντισυνταγματικό και παράνομο η Ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα!

Με βάσει του άρθρου 9Α:
'Αρθρο 9A: (Προστασία προσωπικών δεδομένων)

Καθένας έχει δικαίωμα προστασίας από τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση, ιδίως με ηλεκτρονικά μέσα, των προσωπικών του δεδομένων, όπως νόμος ορίζει. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων διασφαλίζεται από ανεξάρτητη αρχή, που συγκροτείται και λειτουργεί, όπως νόμος ορίζει. 













ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/sfragisma-hlektroniki-tautotita.html#ixzz2XBBsCuId

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κρατηθείτε ... Τα drones έρχονται!!! Απίστευτη Τεχνολογία - Βίντεο

Έρχονται ημέρες θλιβερές,ξεχάστε το κελάηδισμα των πουλιών ... θα ξυπνάμε με τους ήχους των drones να αιωρούνται έξω από το παράθυρό σας ... τι έχουμε κάνει;

κάθε αντίσταση είναι μάταιη ... ετοιμαστείτε να εμβολιαστούμε.. είμαστε Borg


Για τους ανθρώπους που αναπτύσσουν αυτά τα πράγματα - ρωτήστε τους εαυτούς σας "Ποιο πρόκειται να είναι το όφελος για την ανθρωπότητα;" Οι μηχανές αυτές πρόκειται να γονιμοποιούν όλα τα φυτά μετά το θάνατο όλων των μελισσών; Αμφιβάλλω.
Πιο πιθανό αυτΆ τα οπλισμένα κουνούπια να είναι οι τέλειοι κυνηγοί δολοφόνοι και τα εργαλεία αναγνώρισης που θα χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις ... και σε ποια νέα μπουντρούμια της κόλασης θα μας πάρουν;
Πηγή: tragiko.net


Πηγή: Κρατηθείτε ... Τα drones έρχονται!!! Απίστευτη Τεχνολογία - Βίντεο ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/06/drones.html#ixzz2X50ZkyTy

Και το Skype παρακολουθεί η NSA!



Το γνωστό SKYPE που εθεωρείτο απόλυτα ασφαλές μέχρι σήμερα για μετάδοση πληροφοριών εικόνα και φωνής, επίσης παρακολουθείται από την NSA!
H εφημερίδα «The New York Times» επικαλούμενη πληροφορίες από πρώην υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται το Skype είχε επιτρέψει πρόσβαση στο σύστημα στην NSA.
Η απόρρητη επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία «ΣΚΑΚΙ» (CHESS) και βασιζόταν στην ψευδαίσθηση των χρηστών ότι δεν έχει βρεθεί τρόπος υποκλοπής των συνδιαλέξεων μέσω Skype. Δηλαδή δεν έπαιρναν επιπλέον μέτρα ασφάλειας και ήταν πιο χαλαροί στις μεταξύ τους συνομιλίες.
Η επισημοποίηση της συνεργασίας Skype-NSA πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 και από τότε όλες οι συνομιλίες καταγράφονται και εν συνεχεία φιλτράρονται οι πιο σημαντικές.
ΠΗΓΗ

www.apocalypsejohn.com

Πηγή: Και το Skype παρακολουθεί η NSA! ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/06/skype-nsa.html#ixzz2X4zlgcn4

Η ώρα της αλήθειας λίγο πριν τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο!Ελληνισμός και ορθοδοξία στο στόχαστρο του Σιωνισμού


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος (με την βοήθεια σχετικά μεγάλης βιβλιογραφίας).
Αυτό το κείμενο γράφτηκε με πόνο και πολύ αγάπη για όλους τους Έλληνες. Εξαιρετικά όμως για τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Για αυτούς, που τους διακρίνει το ατίθασο ισχυρό Ελληνικό πνεύμα, η καλή διάθεση, οι αγνές προθέσεις και η υγιής αναζήτηση, αλλά κυρίως η πίστη στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ γιατί σε αυτούς θα προσφέρει πολλά.

Οπως θα αντιληφθείτε διαβάζοντας, το κείμενο αυτό είναι μοναδικό σε τόση σοβαρότητα, γιατί παρουσιάζει το απόσταγμα της αλήθειας, συνέβαλαν δε σε αυτό, ειδικά καί διακεκριμένα πρόσωπα που τιμούν την Ελλάδα καί την Ορθοδοξία. Για το λόγο αυτό κρατήστε το καί φυλάξτε το “ώς κόρην οφθαλμού”, διαδώστε το παντού για να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής.Για να γνωρίζουν την αλήθεια και να είναι προετοιμασμένοι.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Tο κλείσιμο της ΕΡΤ είναι γραμμένο στο Μνημόνιο


Η δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα κλείσει ή θα συγχωνεύσει οργανισμούς βρίσκεται γραμμένη στο Μνημόνιο το οποίο ρητά προσδιορίζει από πού θα γίνουν οι απολύσεις και θα μειωθεί ο δημόσιος τομέας...


http://www.loutrakiblog.gr

''Η ΝΔ θα βολέψει τα δικά της τηλεοπτικά παιδιά στο «τέρας» που ετοιμάζει''

Με δυο αναρτήσεις που εστιάζουν στην έννοια του «τέρατος» σχολιάζει ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Ριχάρδος Σωμερίτης τις εξελίξεις στην ΕΡΤ. Αποσαφηνίζει επίσης πως ο καθηγήτής Νίκος Αλιβιζάτος ποτέ δεν πρότεινε κλείσιμο της ΕΡΤ όπως λένε κάποιοι.
 
Ο Ριχάρδος Σωμερίτης, που διετέλεσε διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ από το 1989 και μάλιστα έχει γράψει και το βιβλίο «Ο Ξενόφερτος. Χρονικό μιας ελεύθερης Τηλεόρασης» με σαφή αναφορά στην ΕΡΤ αλλά και στο γεγονός ότι ήρθε από τη Γαλλία για να την αναλάβει, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook..
 
«Σαμαράς (και συντροφία)
 
Άκρα του τάφου σιγή στη ΝΔ για την ΕΡΤ. Που θα βολέψουν όμως τώρα τα δικά τους δημοσιογραφικά και τόσο λίκγο τηλεοπτικά παιδιά; Απάντηση : στο "τέρας" που ετοιμάζουν».
 
Λίγα λεπτά αργότερα ο Ριχάρδος Σωμερίτης πρόσθεσε στο facebook:
 
«Το "τέρας"
 
Η κυβέρνηση προσπαθεί να διαδώσει ότι το "τέρας" που εμφανίζει σαν νομοσχέδιο για τη ραδιοτηλεόραση είναι στηριγμένο σε ένα προσχέδιο ομάδας υπό τον Νίκο Αλιβιζάτο κατά τη διοάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου. Όμως, ο Νίκος Αλίβιζάτος δεν πρότεινε ΠΟΤΕ το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά αλλαγές στις δομές της. Και ας μου επιτραπεί να υπενθυμίσω ότι το προηγούμενο εισηγήσεων Αλιβιζάτου για τη ραδιοτηλεόραση (καλοκαίρι του 1989), που τις πήρε ο μακαρίτης ο Εβερτ και τις μετέτρεψε ως προς το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και την ΕΡΤ σε αυτό το θλιβερό που γνωρίζουμε, δεν οδηγεί σε αισιόδοξες σκέψεις.»
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

O Άλεξ Τζόουνς είναι έξαλλος με τους Νεοταξίτες και τους αδύναμους


Όπως θα'πρεπε μάλλον να είμαστε όλοι μας... Η αγανάκτηση για την αδικία, την απανθρωπιά, δεν έχει σύνορα. Κι ο Άλεξ Τζόουνς το αποδεικνύει περίτρανα αυτό. Δείτε το βίντεο:



Επίσκεψη αρχηγού της Mossad στην Τουρκία


O διοικητής της MIT Hakan Fidan συναντήθηκε τον αρχηγό της ισραηλινής Mossad στην Άγκυρα.

Διέρρευσε μέσω της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet η επίσκεψη του διοικητή της ισραηλινής Mossad στην Άγκυρα τη Δευτέρα 10 Ιούνιου. Ο Tamir Pardo συναντήθηκε με το διοικητή της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, Hakan Fidan, με αντικείμενο συζητήσεων την κατάσταση στη Συρία καθώς και την κινήσεις του Ιράν στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ισραηλινή πλευρά φέρεται να ενημέρωσε τη MIT για ενέργειες της συριακής al-Mukhaberat και των Φρουρών της Επανάστασης κατά της Τουρκίας. Στην ατζέντα των συνομιλιών βρέθηκε και η αναβίωση της παλαιότερης συμφωνίας ανταλλαγής πληροφοριών ενώ συζητήθηκε το θέμα των συνεχιζόμενων διαδηλώσεων στην Κωνσταντινούπολη. Κατά την τουρκική πάντα πηγή, ο αρχηγός της Mossad ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Tayyip Erdoğan, αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε. Σημειώνεται πως η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολιτικής αντιπαράθεσης για τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της Taraf, σύμφωνα με τις οποίες η ΜΙΤ έχει αποκτήσει υπερεξουσίες και πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων Τούρκων πολιτών μέσω μυστικών πρωτοκόλλων συνεργασίας με τις Τουρκικές Αερογραμμές, το υπουργείο Παιδείας και τη γενική διεύθυνση ταχυδρομείων και τηλεπικοινωνιών.


πηγή: strategyreports.wordpress.com

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/mossad.html#ixzz2W5Gjn8nv

Ρωσία: Νόμοι κατά παιδόφιλων, ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας σε ανήλικους και προσβολής του θρησκευτικού αισθήματος


ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΔΟΥΜΑ
Ρωσία: Νόμος κατά της «γκέι προπαγάνδας»
imerisia.gr
H ρωσική δούμα πέρασε νόμο που επιβάλλει αυστηρά πρόστιμα για την παροχή πληροφοριών σε σχέση με την ομοφυλοφιλία σε ανήλικους.
Το μέτρο ψηφίστηκε ομόφωνα και θα γίνει νόμος όταν εγκριθεί από την άνω βουλή και τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν -κάτι που μάλλον μοιάζει με τυπική διαδικασία.......
Ψηφίστηκε στη Ρωσία νόμος κατά της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας»
Εγκρίθηκε από 436 βουλευτές, μόνο ένας βουλευτής απείχε

tovima.gr
…………….Το πρώτο νομοθέτημα, σχετικά με την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας εγκρίθηκε από 436 βουλευτές, καμία κατά και μία μόνο αποχή, ενός βουλευτή που στήριξε το κίνημα διαμαρτυρίας κατά του νόμου.
Οι διατάξεις του καθιστούν κακούργημα που επισύρει ποινές έως και τριών ετών φυλάκισης κάθε πράξη «προπαγάνδας υπέρ μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων».
Προβλέπονται ακόμη πρόστιμα 5.000 ρουβλίων για όσα φυσικά πρόσωπα προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και σημαντικά μεγαλύτερα για επιχειρήσεις και μέσα ενημέρωσης.
Ο άλλος νόμος εγκρίθηκε στην τρίτη και τελευταία ανάγνωση από 308 βουλευτές της Δούμας και μόλις δύο ψήφους κατά.
Ποινικοποιεί την προσβολή θρησκευτικών συναισθημάτων και προβλέπει ποινές φυλάκισης ως και τριών ετών και επιβολή προστίμων έως και 300.000 ρουβλιών ή την υποχρέωση συνεισφοράς 240 ωρών κοινωνικής εργασίας…………………
ΡΩΣΙΑ: Ψηφίστηκε νόμος με τον οποίο θα απελαύνονται οι ξένοι που προωθούν ομοφυλοφιλική προπαγάνδα.
greekvoices
Το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε σήμερα και μάλιστα με ψήφους 436 υπέρ και 0 κατά νόμο που για την πλήρη απαγόρευση την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας από ξένους ή εγχώριους ακτιβιστές. Ο νόμος θα επιβάλει αυστηρά πρόστιμα ή ποινές φυλάκισης για τη διάδοση "προπαγάνδας των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων." Στην ουσία θέτει εκτός νόμου τα "gay pride" φεστιβάλ και σταματά τις προσπάθειες από ξένες ομάδες ομοφυλόφιλων ακτιβιστών να περάσουν ως «φυσιολογικό» τον τρόπο ζωής ή να κάνουν εκστρατεία για τη νομική αναγνώριση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων.
Την ίδια ημέρα, η Δούμα, η κάτω βουλή του κοινοβουλίου, πέρασε ένα άλλο νομοσχέδιο που προβλέπει ποινές φυλάκισης και πρόστιμα για όποιον καταδικαστεί για προσβολή θρησκευτικών συναισθημάτων.
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ο νέος νόμος προβλέπει ποινές φυλάκισης έως και τριών ετών και πρόστιμα έως 500.000 ρούβλια για οργανώσεις που "διαδίδουν πληροφορίες που αποσκοπούν στη δημιουργία μη παραδοσιακής σεξουαλικής συμπεριφοράς μεταξύ των παιδιών, προβάλλοντας ότι αυτή η συμπεριφορά είναι ελκυστική και κάνοντας ψευδείς δηλώσεις για τον κοινωνικά ίσο χαρακτήρα των παραδοσιακών και των μη-παραδοσιακών σχέσεων".
Στα άτομα που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για τη διάδοση ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας θα επιβάλλονται πρόστιμο μέχρι 5.000 ρούβλια. Σε επιχειρήσεις το πρόστιμο μπορεί να ανεβαίνει έως και 10 φορές πιο πάνω. Το μέγιστο πρόστιμο ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ρούβλια. Οι ξένοι που θα παραβιάζουν το νόμο θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται για 15 ημέρες μέχρι να απελαθούν.
Το νομοσχέδιο θα περάσει από το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, όπου αναμένεται να εγκριθεί εύκολα και στη συνέχεια να υπογραφεί σε νόμο από τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο νόμος αυτός έρχεται μετά από αρκετές περιφερειακές νομοθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της νομοθεσίας της «δεύτερης πόλης» της Ρωσίας, της Αγίας Πετρούπολης, όπου η ομοφυλοφιλική εκστρατεία έχει τεθεί εκτός νόμου. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, συνολικά 10 από τις 83 επαρχίες της Ρωσίας έχουν περάσει τέτοιους νόμους.
Ο Πούτιν υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο λέγοντας ότι «είναι αναγκαία η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των σεξουαλικών μειονοτήτων», αλλά ότι η ρωσική κοινή γνώμη πρέπει να γίνει σεβαστή. Μια πρόσφατη με κρατική χορηγία δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 88 τοις εκατό των ερωτηθέντων συμφώνησε με την απαγόρευση.
"Μπορείτε να φανταστείτε μια οργάνωση που προωθεί την παιδεραστία στη Ρωσία; Νομίζω ότι οι άνθρωποι σε πολλές περιφέρειες της Ρωσίας θα έπαιρναν τα όπλα. Το ίδιο ισχύει και για τις σεξουαλικές μειονότητες: δεν μπορώ να φανταστώ γάμους του ίδιου φύλου να επιτρέπονται στην Τσετσενία. Μπορείτε να το φανταστείτε; Θα είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών", δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Άμστερνταμ.
Χημικός ευνουχισμός δια νόμου των παιδόφιλων στην Ρωσία
antinews.gr
Ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε την Τετάρτη ένα νόμο που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων από 14 ετών.
Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.
Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.
Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.
Τον Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει τον χημικό ευνουχισμό “σε εθελοντική βάση”.

Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

«Στόχος της Μπίλντερμπεργκ είναι η μείωση του πληθυσμού»


Σήμερα εορτάζεται η ετήσια σύνοδος κορυφής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ «που στοχεύει να αναλάβει τον έλεγχο όλων των εξουσιών και γι αυτό χρειάζεται να καταστρέψει το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας, προκειμένου να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό», είπε στο Russia Today ο Ντανιέλ Εστουλίν

Περίπου 150 άτομα, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, βασιλείς, τραπεζίτες, δισεκατομμυριούχοι και επιχειρηματίες , συμμετέχουν στη...
συνεδρίαση των πιο σημαντικών ανθρώπων στην Watford, βόρεια του Λονδίνου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΗΠΑ: Η MOSSAD χρησιμοποίησε την ίδια ηθοποιό/αυτόπτη μάρτυρα… σε τρεις επίθεσεις ''τρομοκρατών'' (ΒΙΝΤΕΟ)



Που σκηνοθετήθηκε η απάτη; Στον μαραθώνιο της Βοστώνης, στους πυροβολισμούς στη Watertown και στους μαζικούς πυροβολισμούς στο σχολείο Sandy Hook…!

Η ''αυτόπτης μάρτυρας'' μιλάει στο 00:35, στο  01:36 και στο 03:32 του βίντεο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:





WTF?!? Same witness connected to 
Boston Bombing, Sandy Hook and 
Watertown shooting too!

Νέος παγκόσμιος φόρος και «Μεγάλος Αδελφός» ήταν οι προτεραιότητες της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ (φωτο)

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Δύο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του “Αγιορείτικου βήματος” οι βασικές προτεραιότητες της φετινής συνεδρίασης της περιβόητης πλέον Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, τα μέλη της οποίας συγκεντρώθηκαν στο Ξενοδοχείο Grove, περίπου 18 μίλια έξω από το Λονδίνο, μεταξύ 6 - 9 Ιουνίου.

Η πρώτη ήταν η δημιουργία μιας μεγάλης βάσης δεδομένων.Το θέμα ήταν πολύ ψηλά στην ημερήσια διάταξη. Αυτή η μεγάλη βάση δεδομένων στόχο θα έχει τη συγκέντρωση της μεγαλύτερης ποσότητας πληροφοριών που επί του παρόντος συλλέγονται μέσω της χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Επεισόδια στο Λονδίνο σε διαδήλωση κατά της G8 Αστυνομικοί κινήθηκαν για να προσαγάγουν μια ομάδα περίπου 30 ως 50 διαδηλωτών


Αστυνομικοί ενεπλάκησαν σε αψιμαχίες με δεκάδες διαδηλωτές εναντίον των G8 και περικύκλωσαν ένα κτίριο όπου πραγματοποιούσαν συνάντηση διοργανωτές των κινητοποιήσεων ενόψει της προσεχούς συνόδου κορυφής των Οκτώ που θα γίνει στη Βρετανία την επόμενη εβδομάδα.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν αστυνομικοί κινήθηκαν για να προσαγάγουν μια ομάδα περίπου 30 ως 50 διαδηλωτών, ντυμένων στα μαύρα, που χτυπούσαν τύμπανα και ηχούσαν σφυρίχτρες καθώς έκαναν πορεία στο Λονδίνο.

Η αστυνομία εισέβαλε σε κτίριο σε μικρή απόσταση από τη Ρίτζεντ Στριτ, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου στο Σόχο, όπου η οργάνωση StopG8 πραγματοποιούσε συνάντηση πριν από τη διαδήλωση.

Πάνω από 100 αστυνομικοί σχημάτισαν κλοιό, παγιδεύοντας τους διαδηλωτές που συγκεντρώνονταν σε χώρο γύρω από τη Μπικ Στριτ, καθώς ελικόπτερα της αστυνομίας πετούσαν πάνω από τον χώρο και ενισχύσεις περίμεναν την εντολή να επέμβουν.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι είχε ένταλμα έρευνας για τον χώρο και ότι «οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα ήταν ελεύθεροι να φύγουν αλλά θα υποβληθούν σε σωματική έρευνα», ανέφερε η αστυνομία μέσω Twitter.

Ακτιβιστές, ορισμένοι με τα πρόσωπα καλυμμένα, κυμάτιζαν μαύρες, πράσινες και κόκκινες σημαίες κατά την διάρκεια της πορείας που έκαναν στην Οξφορντ Στριτ. Κρατούσαν πανό που έγραφαν «ούτε σύνορα, ούτε φυλακές, ούτε καπιταλισμός» και «ένας κοινός αγώνας».

Αναφέρθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στην Οξφορντ Στριτ, και εικόνες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικά δίκτυα απεικόνιζαν αστυνομικούς να σέρνουν έναν διαδηλωτή στο έδαφος. Δημοσιογράφοι του Reuters μετέδωσαν ότι είδαν τουλάχιστον πέντε διαδηλωτές να προσάγονται κοντά στο Πικαντίλι Σέρκους.

Οι διαδηλωτές πραγματοποιούσαν ένα «Καρναβάλι Εναντίον του Καπιταλισμού» στο Λονδίνο κατά την έναρξη εβδομάδας κινητοποιήσεων πριν από τη σύνοδο της G8 σε στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ορισμένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια του πλανήτη, ιδιωτικές εταιρείες συμμετοχών και τράπεζες έχουν ήδη προειδοποιήσει το προσωπικό τους να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να υπάρξουν επεισόδια ύστερα από τέτοιες κινητοποιήσεις τα περασμένα χρόνια.

Τον Μάιο η οργάνωση StopG8 κυκλοφόρησε χάρτη στον οποίο αναγράφονταν 100 δυνητικοί στόχοι εναντίον των οποίων καλούνται να στραφούν οι διαδηλωτές: κεντρικά γραφεία χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, τραπεζών, αμοιβαίων κεφαλαίων, τα γραφεία της αμυντικής βιομηχανίας ΒΑΕ Systems, γραφεία εταιρειών εξόρυξης και ενέργειας, συμπεριλαμβανόμενων των ArcelorMittal, BP κ.ά. εταιρειών, ιδίως του χρηματοοικονομικού τομέα, καθώς και πρεσβείες, όπως αυτή των ΗΠΑ.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο Τράγκας αποκαλύπτει για τους αεροψεκασμούς στον ΣΚΑΙ (Βίντεο) ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι να απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσης...

Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν; Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν...με φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;

Γιατί πύκνωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της Τρόικας;

Καλεσμένοι οι καθηγητές Γούδης και Κατσαρός. Και μία πρότασης. Θα εκλείψει τελείως το θέμα αν την ώρα που πετάει ένα αεροπλάνο και εφόσον έχει απομακρυνθεί ένα άλλο αεροπλάνο στον ίδιο αεροδιάδρομο μαζέψει δείγμα και γίνει ανάλυσης. Αν το δείγμα είναι υδρατμοί εκλείπει η θεωρία ως συνωμοσιολογική.

Επίσης δείγμα σε παγετώνας κάπου στην Αλάσκα έδωσε 6.000 φορές περισσότερο αλουμίνιο ενώ το ίδιο δείγμα προ 30 ετών δεν είχε δείξει τίποτα. Χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή στο ευρύτερο κοντινό περιβάλλον.

Δείγματα αίματος εκατομμυρίων ανθρώπων δείχνουν βαρέα μέταλλα χωρίς να ζουν κοντά σε εργαστάσια.Τι γίνεται ? Πόθεν συγκεντρώνονται τα μέταλλα αυτά εις βιολογικούς οργανισμούς; Από το νερό; Εκ του αέρος;

Είναι μία ακόμα συνωμοσιολογική θεωρία;

Βέβαια αυτά μας έλεγαν και για τις παρακολουθήσεις και βγήκε ο άνθρωπος που έφτιαξε το μηχάνημα της NSA και είπε ότι έχει κάνει παρακολουθήσεις και στην Ελλάδα.
Τράγκας εκπομπή Ελεύθερος σκοπευτής 9/6/2013



http://www.apocalypsejohn.com
http://periergaa.blogspot.com 

ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Ο Τράγκας αποκαλύπτει για τους αεροψεκασμούς στον ΣΚΑΙ (Βίντεο) ΔΕΙΤΕ ΤΟ! 

Οι ΗΠΑ υιοθέτησαν και εφάρμοσαν επίσημα τον Μεγάλο Aδερφό

Η κυβέρνηση του δημοκράτη Obama κατασκοπεύει τους πολίτες των ΗΠΑ και δυστυχώς όχι μόνον -- Σύμφωνα με το διαβαθμισμένο ως άκρως απόρρητο έγγραφο με τον κωδικό ΒR 15-80 από 25.04.2013, το οποίο σε κάθε σελίδα του φέρει τα χαρακτηριστικά «TOP SECRET//SI//NOFORN», υποχρεούται η αμερικανική τηλεφωνική εταιρία Verizon, θυγατρική της Telekom, να δώσει όλα τα αρχεία της (ήτοι ποιος, πότε και που τηλεφώνησε) στην μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ την NSA (National Security Agency).

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ: ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ

Σας παρουσιάζω με γρήγορη ματιά, κάποιες αποκαλυπτικές οδηγίες του Κορανίου· 
1.Το Κοράνι στο κεφάλαιο 2 εδάφιο 1, απαγορεύει ρητά στους μωαμεθανούς να αμφισβητούν το Κοράνι. 
2. Το Κοράνι “ευλογεί” στο 3:28 και στο 16:106 κάθε είδους ψέμα και απάτη, για την εξάπλωση του Ισλάμ. 

3. Το Κοράνι με όλο το κεφάλαιο 8 “τα λάφυρα” επιτρέπει στους μωαμεθανούς να κλέβουν και να ληστεύουν τους κάφρους (έτσι βρίζει το Ισλάμ τους μη μωαμεθανούς). 
4. Οι μωαμεθανοί σύμφωνα με το Κοράνι 8:12 έχουν αυστηρή υποχρέωση να τρομοκρατούν εμάς τους κάφρους. 
5. Το Κοράνι στο 9:5 διατάζει τους μωαμεθανούς να εκπληρώνουν το “ιερό” καθήκον τους να σκοτώνουν τους κάφρους.


6. Το Κοράνι στο κεφ. 5 ΕΔ. 51 απαγορεύει στους μωαμεθανούς να έχουν για φίλους τους κάφρους. 
7. Το Κοράνι στο κεφ. 23 εδάφιο 13 επιτρέπει στους μωαμεθανούς το βιασμό και στο 4, 23-24 να έχουν για σεξ όσες σκλάβες μη μωαμεθανίδες θέλουν. 
8. Ο μόνος εγγυημένος τρόπος να πάνε στον “παράδεισό” τους οι μωαμεθανοί, είναι σκοτώνοντας κάφρους (Κοράνι 9:11) (στον παράδεισο τους περιμένουν κάθε “καλό” μωαμεθανό για τη σεξουαλική του απόλαυση, 72 παρθενοπόρνες και “αγοράκια που από μακριά θα φαίνονται σαν γυναίκες”. 
9. Το Κοράνι διατάζει στο 9:29 όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν τρεις επιλογές στους κάφρους· 1. ή να γίνουν μωαμεθανοί 2. ή να πεθάνουν 3. ή, αν πρόκειται για Χριστιανούς και Εβραίους, να πληρώνουν απάνθρωπο χαράτσι. 
10. Το Κοράνι διατάζει τους μωαμεθανούς στο κεφάλαιο 98 εδάφιο 6 να μη δείχνουν ποτέ έλεος στους κάφρους επειδή “είναι τα πιο σιχαμερά πλάσματα”! 


    Κάφρους ·( οι μωαμεθανοί ονομάζουν εμάς τους μη μωαμεθανούς κάφρους. Σύμφωνα με γλωσσολόγους η αραβική λέξη “κάφρος” (καφίρ στον ενικό, κουφάρ ή καφρίν στον πληθυντικό), αποτελεί τον πιο προσβλητικό χαρακτηρισμό της “ιερής” γλώσσας του Ισλάμ. 


    Αγαπητοί αναγνώστες, μη με παρεξηγείτε για την σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιώ όποτε χαρακτηρίζω το Ισλάμ. Το μόνο που κάνω είναι να σας παρουσιάζω τις αλήθειες του Ισλάμ ως έχουν, αντλούμενες από το ίδιο το Κοράνιο, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα διαβάσετε με την σειρά σας, σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες. 


    Οι μουσουλμάνοι που δεν γνωρίζουν την αλήθεια του Θεού που λέγεται Ορθοδοξία και, που τίμια και καλοπροαίρετα εκτελούν τις προσευχές τους και την νηστεία τους και οδηγούμενοι από την συνείδησή τους φέρονται μα καλοσύνη και αγάπη στον συνάνθρωπό τους, είναι και αυτοί υποψήφιοι πολίτες του παραδείσου, εμείς που κατέχουμε την αλήθεια, θα δώσουμε πολύ αυστηρό λόγο και θα κριθούμε εξ ίσου αυστηρά για την αμέλειά μας ως προς τα χριστιανικά μας καθήκοντα, τον τρόπο ζωής μας και για το αν και κατά πόσον τελικά θα αποκτήσουμε καρπούς της χάριτος ή θα μείνουμε άκαρποι όπως η καταραμένη συκιά. 


    Αλλά, επιπλέον, θα κριθούμε αδελφοί μου και για την απάθειά μας να προστατέψουμε την Ορθόδοξη πατρίδα μας, τους ναούς μας, μα πάνω από όλα, τις ψυχές των παιδιών μας, που το φως τους είμαστε εμείς και που, με παιδική αγνότητα, δέχονται από μας ό,τι τους αφήσουμε σαν κληρονομιά. Όταν εμείς αδιαφορούμε για τις απειλές που δέχεται η πατρίδα μας από τις αντιχριστιανικές δυνάμεις, τύπου Ισλάμ, ή και διαφόρων άλλων αιρέσεων που εισβάλλουν συνεχώς στην αγία μας Ελλάδα, λαμβάνοντας το πράσινο φως από τους υποτιθέμενους άρχοντες και ηγέτες μας, τότε ενεργούμε σε βάρος των παιδιών μας. Είναι μεγάλη υποχρέωσή μας να διώξουμε τον κάθε ανάξιο άρχοντα (πολιτικό) μακριά από την ηγεσία του έθνους και με σύνεση και με φόβο Θεού να αναδείξουμε νέους άξιους άρχοντες που το παράδειγμά τους είναι το κήρυγμά τους. Μόνο όταν κάνουμε ότι μπορούμε, θα νιώθουμε την συνείδησή μας ήσυχη την ώρα του θανάτου μας και θα κοιτάζουμε κατάματα τα παιδιά μας λέγοντάς τους· Λάβετε μια πατρίδα “καθαρή”, αγία, οργανωμένη κατά το θέλημα του Θεού. 


Α.Τ.
πρώην Μουσουλμάνος
«ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ» ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr



526 Κάρτες Illuminati - Βίντεο

Σας παρουσιάζουμε όλες τις κάρτες του επιτραπέζιου παιχνιδιού Illuminati, ένα παιχνίδι που ξεκίνησε την δεκαετία του ’80 και έχει κάρτες μέσα από τις οποίες όσα δείχνει τα περισσότερα έχουν ήδη βγει,τα υπόλοιπα λοιπόν τα περιμένουμε! 

Σκοπός του παιχνιδιού: 

Εξαθλίωση των λαών μέχρι τέλους! Παίκτες: Σιωνιστές, Ιλλουμινάτι και γενικότερα σκοτεινά κέντρα. Πιόνια: Όλοι εμείς! Θα μας βρουν μπροστά τους όμως, ο καιρός είναι κοντά!!!!

Δείτε το βίντεο...

ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ… Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ-

                         ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!! 

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο του 2003 με τίτλο «Απομνημονεύματα».

Θέλουν νόμιμο το «φακέλωμα» στο Ιντερνετ

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ "ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ - Στη Βρετανία προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την παρακολούθηση των πολιτών και της ιδιωτικής τους ζωής.

Οι Google, Microsoft, Facebook, Yahoo! και Twitter συνασπίζονται για πρώτη φορά. Αιτία της «συμμαχίας» η πρόθεση της υπουργού Εσωτερικών της Βρετανίας να «φακελώσει» τους χρήστες του διαδικτύου. Οι κολοσσοί του ίντερνετ αντιδρούν σθεναρά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Του Χαράλαμπου Άνδραλη, δικηγόρου

Χριστός Ανέστη!

Επειδή πολλοί μας ρωτούν σχετικά με ζητήματα της υπεύθυνης δήλωσης, ενόψει της έναρξης της τυπικής ισχύος του Ν. 3984/2011, που αφορά το νέο καθεστώς των μεταμοσχεύσεων και την εικαζόμενη συναίνεση, προβαίνουμε στις παρακάτω διευκρινίσεις:

Πυρετός στη Βρετανία για τη συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ - Αποκαλύψεις για το πως λειτουργεί (video)

Θα διεξαχθεί 6-9 Ιουνίου

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Gerard Batten έχει σημάνει συναγερμό ενόψει της συνεδρίασης της περιβόητης λέσχης Bilderberg σε βρετανικό έδαφος, ζητώντας μάλιστα να πληροφορηθεί μεταξύ άλλων από τον Επίτροπο Hertfordshireποιος πληρώνει τα έξοδα της υπεράριθμης αστυνομικής προστασίας των συμμετεχόντων και γενικά της συνεδρίασης.

ΜΑΖΙΚΟ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ 7,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!


 " Σε πλήρες φακέλωμα 4,2 εκατομμυρίων  ενεργών  ασφαλισμένων και 3,2 εκατομμυρίων  συνταξιούχων, προχωρά η κυβέρνηση κατ΄απαίτησιν της τρόικας μέσω της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής του υπ. Εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει άμεσα  αναλογιστικές μελέτες  σε όλα τα ασφαλιστικά  ταμεία σχεττικά με τη βιωσιμότητα τα ερχόμενα χρόνια  του  συντξιοδοτικού συστήματος στη χώρα μας...(Θ.Πασχάλης -Ελευθεροτυπία 1/6/2013)