Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Νέα Εποχή και τα Ανθρώπινα απόβλητα της...


Ένα νέο πνεύμα ξυπνά στην ανθρωπότητα. Σ’ όλον τον κόσμο αναπτύσσεται μία νέα έννοια ανεξαρτησίας, μία επιθυμία για πιο υγιείς μεθόδους ζωής και μία δέσμευση για την σωτηρία του πλανήτη”. Benjamin Cremeνεοεποχίτης γκουρού, προπαγανδιστής του ερχομού του ‘Μειτρέγια’.

Σύμφωνα με τον Creme όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας (πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, περιβαλλοντολογικά, εγκληματικότητα, ασθένειες κλπ) “είναι πραγματικά, αλλά λύνονται”.
Και πώς μπορούν να λυθούν; Η λύση είναι να “επιδείξουμε ότι η ανθρωπότητα είναι ενιαία”. Τότε, πρέπει να κάνουμε το “πρώτο βήμα προς την αιώνια ειρήνη ....μοιράζοντας τις πηγές του κόσμου ανάμεσα στους ανθρώπους”.
Στο νεοεποχίτικο βιβλίο του “Η Γραφή του Αρμαγεδδών” ("The Armageddon Script"), ο Peter Lemesurier, γράφει ότιτο νέο όραμα πρέπει να επιδιωχθεί σε κάποια στιγμή ταραχώντέτοια που να μην έχει ξαναδεί ο κόσμος. Γιατί η αντίσταση εκείνων (εννοεί όσων αντιστέκονται στο “Νέο Τρόπο Σκέψης”) οι οποίοι δεν θέλουν να συμμετέχουν στον ευημερία της Νέας Εποχής και την αρμονία του κόσμου και επομένως δεν προσαρμόζονται ανάλογα, θα προκαλέσει μία καταστροφή τεραστίων διαστάσεων:
«Οι μαζικές δυνάμεις της Παλιάς Εποχής, ωστόσο, δεν θα μπορούν να ελέγξουν αυτά που θα συμβαίνουν. Σε μεγάλες διαστάσεις, θα συνεχίσουν να καταστρέφουν ο ένας τον άλλον, σε μία μαζική, αμοιβαία εξόντωση...θα υποκύψουν, ενώ το όραμα και οι οπαδοί του θα επιζήσουν».
Η Επερχόμενη Επιχείρηση Ξεκαθαρίσματος του Πλανήτη
Εκείνοι οι οποίοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν σ’ ένα νέο τρόπο σκέψης”, οι οποίοι αρνούνται να γίνουν συμμέτοχοι σ’ αυτήν την πλανητική παραίσθηση που προκαλείται από τη Μυστική Αδελφότητα, θα καταδικάζονται ως παράφρονες, ελαττωματικοί και επικίνδυνοι για το παγκόσμιο σύστημα. Είναι τα ανθρώπινα απόβλητα. Πρέπει να εξαλειφθούν εάν ο κόσμος θέλει να προχωρήσει μπροστά και να πραγματοποιήσει το όνειρο των μυστικών εταιρειών:
«Το έμβρυο της Νέας Ανθρωπότητας βρίσκεται ήδη στη Μήτρα τον Χρόνου, και όπως η μητέρα, έτσι και η ανθρωπότητα πρέπει να μάθει να αποβάλλει τα άχρηστα υλικά και δηλητήρια και να δίνει στο έμβρυο κατάλληλη τροφή, αλλιώς και το παιδί και η μητέρα βρίσκονται σε κίνδυνο....Αυτή είναι η δουλειά των σημερινών μεταβατικών καταστάσεων».
Εμείς, είμαστε οι ακατάλληλοι για το βασίλειο της Νέας Εποχής, επειδή δεν μπορούμε να “σκεφθούμε σωστά”, είμαστε τόσο επικίνδυνοι και βλαβεροί για την ανθρωπότητα που μας θεωρούν κάτι σαν καρκινικά κύτταρα. Ο νέος άνθρωπος, σωστά εκπαιδευμένος, αναφέρει η Alice Bailey, στην “Εκπαίδευση στην Νέα Εποχή» (‘Education in the New Age’), θα ζήσει στην “οικουμενική κοινωνία” και θα προωθήσει την αρμονία όλων των θρησκειών ως μία. “Εάν όχι”, γράφει, “τότε θα πρέπει να φύγουν, γιατί δεν ενστερνίζονται την παγκόσμια ειρήνη και αποτελούν απειλή στην σωστή ανθρώπινη κοινωνία:”
«Ένας βίαιος ιός στρεπτόκοκκου και μόλυνσης...κάνει την παρουσία του αισθητή στις μολυσμένες περιοχές του σώματος της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαστεί και μία ακόμαχειρουργική επέμβαση ...για να εξαλειφθεί η μόλυνση και να απαλλαγούμε από τον πυρετό...
Ας μην ξεχάσουμε ποτέ... ότι όταν μια μορφή ζωής αποδεικνύεται ότι είναι ανεπαρκής, ή πολύ άρρωστη, ή ανάπηρη...από την άποψη της Ιεραρχίας - δεν υπάρχει καμία καταστροφή όταν εξαφανίζεται».
Η Bailey κάνει αυτή την αποκαλυπτική δήλωση: “Μια ακόμα χειρουργική επέμβαση ίσως είναι απαραίτητη. Αναφέρεται στην φρίκη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου όπου δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν οικτρό τέλος.
Στο παρελθόν, τα φρικιαστικά μέτρα εφαρμόστηκαν για να απαλλάξουν τη γη από εκείνους που καταδικάσθηκαν να είναι ανεπιθύμητοι για την Νέα Τάξη του Χίτλερ. Αυτές οι μέθοδοι εξάλειψης των ακατάλληλων, χωρίς αμφιβολία, θα εφαρμοστούν ακόμα μία φορά. Ο Peter Lemesurier στη “Γραφή του Αρμαγεδδών”:
Αυτά τα ανθρώπινα πλάσματα, τα οποία αρνούνται να αποδεχθούν το νέο αρχέτυπο, όπως είναι φυσικό, δεν θα συμμετάσχουν σ’ αυτό. Μόνο εκείνοι οι οποίοι θα το αποδέχονται, θα δημιουργήσουν το ‘Νέο Άνθρωπο’, τον ‘Δεύτερο Αδάμ’, ή τον ‘Έσχατο Μεσσία’. Οι υπόλοιποι, αναπόφευκτα, δεν θα μπουν στο βασίλειο αυτό».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Από το βιβλίο του Texe Marrs “Η Επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση», εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blog-post_8672.html#ixzz1kMoxkJcV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου