Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

PROJECT-CONTAGION

ΚΑΙ ΟΤΕ ΗΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗΝ...ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ...
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΠΠΟΣ ΧΛΩΡΟΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΑΥΤΟΥ,ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΑΥΤΩ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΑΠΟΚΤΕΙΝΑΙ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.











Να καταστεί «άκρως απόρρητο» ή να καταστραφεί εντελώς ένα συγκεκριμένο στέλεχος του ιού που μπορεί να αφανίσει την ανθρωπότητα, ζήτησαν επίσημα οι ΗΠΑ από τους Ολλανδούς που κατασκεύασαν το συγκεκριμένο στέλεχος.

Η αποκάλυψη ολλανδικών εργαστηρίων αφορά την αποκάλυψη ενός άκρως θανατηφόρου στελέχους του ιού της γρίπης Η5Ν1 και οι ΗΠΑ ζήτησαν επίσημα από την Ολλανδία να λάβει μέτρα, με το επίσημο αιτιολογικό, ότι αυτό «θα μπορούσε να προκαλέσει πανδημία με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς αν βρισκόταν σε ακατάλληλα χέρια».

Πρόκειται για ένα στέλεχος, που παρασκευάστηκε τεχνικά, για να γίνει κατανοητός ο τρόπος που λειτουργεί ο ιός, έτσι ώστε να βρεθεί και η θεραπεία του.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στα αντιβιοτικά στέλεχος, με πολύ γρήγορη μεταδοτικότητα και πάνω απ’ όλα θανατηφόρο σε ποσοστό 85% όσων νοσούν από αυτό, κάτι που σημαίνει πως αν ο ιός πέσει στα λάθος χέρια, τότε η ανθρωπότητα θα βιώσει αφανισμό!

Η απάντηση των Ολλανδών ερευνητών ήταν αρκετά αλαζονική και συγκεκριμένα ανέφεραν ότι θα λάβουν μεν υπόψη τους τις αμερικανικές παραινέσεις, αλλά επιφυλάσσονται για την τελική τους απόφαση, μια απάντηση που έχει προκαλέσει την οργή των Αμερικανών που απειλούν με αντίποινα την ολλανδική φαρμακοβιομηχανία, αν δεν λάβει άμεσα μέτρα περιορισμού πιθανής διάδοσης του στελέχους.
ΠΗΓΗ-http://www.prionokordela.gr/diethnh/viologikos-polemos-hpa-ollandias-gai-ton-io-afanismos/



Η Κίνα ανακοίνωσε ότι εντόπισε ένα πιθανό κρούσμα του ιού Η5Ν1, της γρίπης των πτηνών, σε έναν άνδρα που ζει στα νότια της χώρας κοντά στο Χονγκ Κονγκ. 
Ο ασθενής, ένας άνδρας 39 ετών που ζει στην πόλη Σενζέν, παρουσίασε συμπτώματα στις 21 Δεκεμβρίου και διακομίστηκε σε νοσοκομείο στις 25 Δεκεμβρίου εξαιτίας βαριάς πνευμονίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Προληπτικής Υγείας του Χονγκ Κονγκ. Έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το υπουργείο Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε ότι οι προκαταρκτικοί έλεγχοι από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Λοιμώξεων της επαρχίας Γκουαντόνγκ ήταν θετικοί για τον ιό Η5Ν1.

ΠΗΓΗ: http://anti-neotaksites.blogspot.com/2012/01/project-contagion.html#ixzz1im27gwAy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου