Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ANONYMOUS,ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ V FOR VENDETTA ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ


H σχέση του Σατανισμού και της σύγχρονης άποψης περί "επανάστασης" στην Δύση. Καμία σχέση με Γκάντι βέβαια. Πιο πολύ με Guy Fawks και Alister Crowley.

Με ακλόνητα ντοκουμέντα σε ένα video πραγματικά εξαιρετικό:



Με λιγα λογια ο ΑΛΑΝ ΜΟΥΡ ο οποιος εγραψε το βιβλιο στο οποιο βασιστηκε η ταινια V FOR VENDETΤA ηταν δηλωμενος φανατικος οπαδος του μεγα σατανιστη και μασονου ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ..
μαλιστα ο ιδιος παραδεχεται πως ο κροουλι ειχε αναφερθει σε καποιο κειμενο του...με τη φραση..V FOR VENDETA!
Επισης ο ΚΟΟΥΛΙ ειχε γραψει ενα βιβλιο με τιτλο..:TO BIBΛIO TOY NOMOY..
το οποιο ηταν μια σατανικη προπαγανδα στην οποια στηριζτηκε η ταινια...πιο συγκεκρημενα..
Μεσα σε αυτο το βιβλιο γραφει χαρακτηριστηκα:ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΕΡΑΚΙΟΥ,ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ..!!!
Αυτο το βιβλιο μας διδασκει οτι η καλυτερη θυσια ειναι η θυσια των παιδιων...και των παρθενων γυναικων...!!!
Μεσα στο βιβλιο αυτο υπαρχει και η φραση...DO WHAT THOU WILT,THAT SHALL BE THE WHOLE OF THE LAW!
ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ...(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ)Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ!!!
η ιδια φραση υπαρχει και στην ταινια V FOR VENDETΤA και μαλιστα επαναλαμβανεται πολλες φορες σε πολλα σημεια..!
Το ιδιο συμβαινει με τη φραση:ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!

Ο ΑΛΑΝ ΜΟΥΡ ο οποιος γραψε το βιβλιο V FOR VENDETTA δηλωσε:
"ειχα αποφασισει να γινω μαγος
(να θυμισουμε πως μαγος ειναι μια απο τις 7 βαθμιδες στους ροδοσταυρους μασονους,οπως και το οτι ολοι οι μασονοι ανεξαρτητως..ταγματος,ασπαζονται την εβραικη μαγεια,την καμπααλα)
βρηκα τον εαυτο μου στον μυστηκησμο και στον εσωτερικισμο...ενιωθα οτι το ιδιο το κεφαλι μου μου..μιλουσε!!!"

Μεσα στην ταινια του...υπαρχει το ονομα ευα..που ηταν η πρωταγωνηστρια...
υπαρχει ομως και το ονομα αδαμ..που ηταν ο..πλανηταρχης...που ομως..σκοτωνεται και...η ευα πρωτιμαει να ακολουθησει..με αυτον που εχει ηδη πει τη φραση:
"ειμαι ο διαβολος και ηρθα για να κανω το εργο του διαβολου"!
ενδιαφερον παρουσιαζει και το τελος..οπου η ευα απλωνει τα χερια της κοιτωντας τον ουρανο..οπως ειχε κανει και ο..μασκοφορος πρωταγωνιστης..οταν εβγαινε απο τη φωτια...και μονο ανθρωπο δε θυμιζε..!
βρεχει..και θυμιζει βαφτηση τελετουργιας..και η ευα καθεται γυμνη...εκεινη τη στιγμη ο μασκοφορος της λεει:
θαψε το συναισθημα στη καρδια σου..κυκλωσε το με τα χερια σου,μεινε αποσβωλομενη,μεταμορφωσου..για παντα!!!
αυτη μετα φωναζει...v..ολα ειναι τοσο διαφοερετικα..νιωθω..τοσο..
-ξερω πριν 5 χρονια και εγω εζησα να ειμαι γυμνος ηγετης στον ουρανο...."

...επισης στο βιβλιο αυτο στο οποιο βασιστηκε η ταινια αναφερεται:
ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΕΣ...ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ..ΤΑΞΗ!
(ΕΔΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ MIAΣ AΛΗΘΙΝΗΣ ΤΑΞΗΣ,
(ΜΟΝΟ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ)

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ..
ΠΗΓΗ:http://unconventionalnews.eu
hellas-orthodoxy.blogspot.com

Οι ανώνυμοι ώς ιδέα παρουσιάστηκε στό ευρύ κοινό τότε που βγήκε η ταινία "V for vendetta". Έχει περίπου 2 χρόνια που γίνεται όλο και πιό δημοφιλής στην κοινότητα των χάκερ ώς Anons και εμφανίστηκε ώς κίνημα Anonymous στους απλούς πολίτες από τις πρώτες μέρες των διαδηλώσεων του Μάη στην Ισπανία. Τον Ιούνιο - Ιούλιο έφτιαξαν το forum http://www.whatis-theplan.org προκειμένου να συντονίζονται παγκόσμια. Τα μέλη τους ώς επι το πλείστον αναρχικοί αλλά υπήρχαν και απλοί πολίτες, ακόμη και μικρά παιδιά ακόμη και από την Ελλάδα. Οργάνωναν ενημερώσεις (στρατολογήσεις) στην Ελλάδα ακόμη και σε σχολεία, γυμνάσια και λύκεια. Τότε έγινα μέλος προσπαθώντας να αποτρέψω εκ των έσω την στρατολόγηση...
Το φόρουμ έκλεισε τέλη του χρόνου. Δημιουργήθηκε νέο το http://www.theagoraproject.org εμπνευσμένο από τις "συνελεύσεις της ΑΓΟΡΑΣ" στην αρχαία Ελλάδα και το FIN http://www.freedominfonetwork.org/

Είναι εξαιρετικά μελετημένη η δομή η οργάνωση και ο τρόπος δράσης από την ΝΤΠ γιατί δικό τους παιδί είναι όπως το κατάλαβες και εσύ.
Στόχος η παγκόσμια διακυβέρνηση (ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ)χωρίς τα μίση τους πολέμους και τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τραπεζίτες και ελίτ.
(ΕΤΣΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)
Διακυβέρνηση που θα στηριχθεί στην αλληλεγγύη, την ισότητα, την ανεκτικότητα στην ιδιαιτερότητα, την ενημέρωση - εκπαίδευση και την αληθινή δημοκρατία.
(ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΥΔΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ADAM WEISHAUPT ΤΟ 1776:
"ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ,ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΕΣΜΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ,ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΑΟ!
ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ")

Για να το πετύχουν, έχουν ανακοινώσει μία από τις τρείς φάσεις ενεργειών. Και η πρώτη είναι η δημοσιοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση ώστε να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη.

Την δεύτερη και την τρίτη δέν τις έχουν ανακοινώσει γιατί όπως ισχυρίζονται δέν τις έχουν αποφασίσει...

Δέν έχουν αρχηγό παρά μόνο moderators. (κατά τύχη άθεοι, αναρχικοί, οικουμενιστές και εξαιρετικά μορφωμένοι με απίστευτο χρόνο για τεράστια κείμενα...)
Δέν υπάρχει ιδεολογία καθότι ο καθένας έχει την δικιά του.
Όλα τα μέλη μπορούν να καταθέσουν ιδέες προς ψήφιση.
Συζητούν τρόπο δράσης για λίγες μέρες
Ορίζουν ημερομηνία με ΜΥΣΤΙΚΗ ψηφοφορία.
(ΑΥΤΟ ΤΟ..ΜΥΣΤΙΚΟ ΘΥΜΙΖΕΙ..ΣΤΟΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ,ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!!!

Η δύναμή τους έγκειται στο οτι δέν έχουν ιδεολογία ,αρχηγό - ούτε κάν εκπρόσωπο ώστε να τους χτυπήσει κάποιος. Τρεφονται μόνο με την αγανάκτηση των όσων ξυπνάνε από λιθαργο.

Πόσο κλάμα θα κάνει ένας γονιός να δεί το παιδί του να φοράει μία τέτοια μάσκα και να λέει...
είμαστε λεγεώνα,
δέν ξεχνούμε
δέν συνχωρούμε
να μας περιμένετε...
(θυμίζουν δαίμονες όταν μιλούν έτσι πίσω από την μάσκα)
Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής δέν έχουν ικανοποιητικά ποσοστά.

Αν τελικά γίνουν πραγματικότητα, τα μάτ θα έχουν απέναντί τους μάσκες.... όχι πρόσωπα.
Δέν ξέρουν άν από πίσω κρύβεται ένας οπλισμένος, ένας αναρχικός, ένας παππούς, μία γυναίκα ή ένα ανήλικο. Θα είναι μία κόλαση για τα ΜΑΤ που θα δεχθούν εντολή να τους διαλύσουν.
Το πλήθος θα γίνει απλά μία βόμβα με τα πρώτα θύματα που θα προκαλούν οι προβοκατόρικες ενέργειες εκατέρωθεν.
Το πλήθος στο τέλος θα νικήσει γιατί θα έχει την υποστήριξη των ΜΜΕ και των μυστικών όπλων της ΝΤΠ ενώ αντίθετα οι κυβερνήσεις θα χάσουν την οποιαδήποτε στήριξη κατείχαν.
Στο κενό εξουσίας που θα προκαλέσουν θα επικρατήσει ένα χάος και αναρχία χωρίς προηγούμενο ταυτόχρονα σέ όλες τις χώρες (τουλάχιστον της ευώπης), θα γίνουν γενικές συνελεύσεις και ψηφοφορίες στο internet για να αναδειχθούν από το πλήθος οι ικανοί να κάνουν την κάθε απαραίτητη εργασία. Και αυτά πρέπει να γίνουν αστραπιαία.

Όταν η κοινωνία αρχίσει να οργανώνεται (μπορεί να φαίνεται περίεργο πως να συμβεί κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα αλλά αυτοί δουλεύουν χρόνια στο να κάνουν κάτι τέτοιο εφικτό. Δέν θα φαινόταν παράξενο άν έχουν ανακαλύψει αέναη παροχή οικολογικής ενέργειας την οποία κρατούν για εκείνες τις μέρες... έτσι δέν είναι?) τότε θα γίνουν και εκλογές μεγάλης κλίμακας.

Όποια χώρα τα καταφέρει να προσχωρήσει στην ΝΤΠ θα είναι ευπρόσδεκτη. Οι υπόλοιπες θα το πληρώσουν πολύ ακριβά... με πείνα "φυσικές" καταστροφές και πόλεμο...

Η πασίγνωστη (πλέον) υπογραφή των Anonymous, βρίσκεται σχεδόν παντού: Σε ιστοσελίδες, σε ιστολόγια, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στα ΜΜΕ, ακόμα και σε τοίχους! Πόσοι όμως ξέρουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει;

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το “ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ” (We are Legion): Οι γνωρίζοντες λίγη Ιστορία, αμέσως κατανοούν πως πρόκειται για την περίφημη ρωμαική λεγεώνα, που έμεινε ως συνώνυμο της οργανωμένης στρατιωτικής και όχι μόνο δύναμης, ικανής να κατατροπώσει τους εχθρούς της.

Αυτή είναι η πρώτη, επιφανειακή ανάγνωση του “σλόγκαν”. Για να πάμε λίγο βαθύτερα, ας δούμε την Ευαγγελική περικοπή της θεραπείας του δαιμονισμένου της χώρας των Γαδαρηνών (Κατά Λουκάν, η’ 26 – 39):

Τῷ καιρῷ ἐκείνῳ, ἐλθόντι τῷ Ἰησοῦ εἰς τὴν χώραν τῶν Γαδαρηνῶν, ὑπήντησεν αὐτῷ ἀνήρ τις ἐκ τῆς πόλεως, ὃς εἶχε δαιμόνια ἐκ χρόνων ἱκανῶν, καὶ ἱμάτιον οὐκ ἐνεδιδύσκετο καὶ ἐν οἰκίᾳ οὐκ ἔμενεν, ἀλλ᾿ ἐν τοῖς μνήμασιν.

ἰδὼν δὲ τὸν Ἰησοῦν καὶ ἀνακράξας προσέπεσεν αὐτῷ καὶ φωνῇ μεγάλῃ εἶπε· τί ἐμοὶ καὶ σοί, Ἰησοῦ, υἱὲ τοῦ Θεοῦ τοῦ ὑψίστου; δέομαί σου, μή με βασανίσῃς.

παρήγγειλε γὰρ τῷ πνεύματι τῷ ἀκαθάρτῳ ἐξελθεῖν ἀπὸ τοῦ ἀνθρώπου. πολλοῖς γὰρ χρόνοις συνηρπάκει αὐτόν, καὶ ἐδεσμεῖτο ἁλύσεσι καὶ πέδαις φυλασσόμενος, καὶ διαρρήσσων τὰ δεσμὰ ἠλαύνετο ὑπὸ τοῦ δαίμονος εἰς τὰς ἐρήμους.

ἐπηρώτησε δὲ αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς λέγων· τί σοί ἐστιν ὄνομα; ὁ δὲ εἶπε· λεγεών· ὅτι δαιμόνια πολλὰ εἰσῆλθεν εἰς αὐτόν·

καὶ παρεκάλει αὐτὸν ἵνα μὴ ἐπιτάξῃ αὐτοῖς εἰς τὴν ἄβυσσον ἀπελθεῖν.

Όπως βλέπουμε, το όνομα Λεγεών χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη εαγγελική περικοπή από τον ίδιο τον Διάβολο,προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Ιησού ποιο είναι το όνομά του!

Και καλά όλα αυτά, θα πει κάποιος. Τι σχέση έχουν όμως με τους Anonymous;

Το 2008, εξέδωσαν “μήνυμα” εναντίον των Σαιεντολόγων (δείτε το εδώ): Εκ πρώτης όψεως αυτό πιθανόν να φαίνεται άξιο επαίνου, μιας και είναι γνωστός ο ρόλος της συγκεκριμένης “Εκκλησίας”. Όμως, σε αυτό το μήνυμα ακούγονται τα εξής:

If you want another name for your opponent, then call us Legion, for we are many.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ…ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ;

Αν γράψουμε τη λέξη “anonymous” ανάποδα βγαίνει η φράση “suomynona”, που αν το σπάσουμε σε λέξεις γίνεται “suo my nona” στα λατινικά, που στα ελληνικά σημαίνει “του ένατου μου”. Έπειτα όλη την ώρα αναφέρουν “we are a legion”. Εντέλει καταλήγουμε σε μια φράση ” 9η Λεγεώνα”.

Η 9η Λεγεώνα ιστορικά υπήρξε μια Ρωμαϊκή λεγεώνα που στάθμευε στη Βρεττανία και που εξαφανίστηκε ξαφνικά στις αρχές του 2ου μ.Χ. αιώνα χωρίς να αφήσει ίχνος. Υπάρχουν πολλοί μελετητές που πιστεύουν ότι απλά οργανώθηκαν σε μυστική οργάνωση και αποτέλεσαν τους προπομπούς των μετέπειτα Σταυροφόρων και αργότερα των τεκτονικών στοών του Μεσσαίωνα. Μάλιστα, το 2002 ο Valerio Massimo Manfredi στο λογοτεχνικό του έργο ” L’ultima legione” αποκαλύπτει ότι η 9η Ρωμαϊκή λεγεώνα που χάθηκε είναι στην πραγματικότητα η ομάδα των ιπποτών της στρογγύλης τραπέζης του μυθικού βασιλιά Αρθούρου! Ο θρύλος του βασιλιά Αρθούρου είναι η ιερή αρχαία ιστορία των Μασόνων.

Οπότε βλέπουμε πως συνδέεται η Μασονία με τους anonymous. Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι πετυχημένες επαναστάσεις(Αμερικανική-1774, Γαλλική-1789) ήταν απόρροια Μασονικής συνομωσίας και οργάνωσης.

Η σχέση των Anonymous, της χολυγουντιανής προπαγάνδας μέσω του Σατανιστικού V for Vendetta, και της ελίτ των Σατανιστών Νεοταξιτών τοκογλύφων έχει θεμελιωθεί με πλειάδα άρθρων τα οποία στηρίζονται σε σημαντικές αποχρώσες ενδείξεις αλλά και ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Η Εγελιανή θεώρηση περί ελέγχου της θέσεως, δημιουργίας και ελέγχου της αντιθέσεως, ελέγχου της συγκρούσεως δια του οικονομικού ελέγχου και διαμόρφωση του αποτελέσματος κατά το δοκούν, εφαρμόστηκε κατά κόρον από τη Νεοταξική Ελίτ για 250 έτη. Η ελεγχόμενη αντίθεση στη Νεοταξική Ελίτ, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως έχει πολλά πρόσωπα.

Ο ρόλος των ομοϊδεατών μας ήταν, είναι και θα είναι, το ξεσκέπασμα των σχεδίων της Ελίτ των 200 τοκογλύφων που ελέγχουν τον πλούτο της Γης και των ανθρώπων τους, όποια μορφή και αν έχουν, και όσο και αν μπορεί να διακείμεθα θετικά στους αρχικά διακηρυχθέντες σκοπούς τους.

Παθητική ειρηνική αντίσταση στους οικονομκούς κατακτητές αδέρφια μέχρι την τελική νίκη. Η νίκη είναι δική μας. Την νιώθουμε ήδη δίπλα μας, μέσα μας.

Μην ακούτε τους υπηρέτες του Μαμμωνά, τους δούλους του Μολώχ, τους νέους Καρχηδόνιους, τους νέους Χαλδαίους. Μην παρασύρεστε από τις συνεχείς μας ήττες, τον απόλυτο θρίαμβο του Κακού στον υλικό τετραδιάστατο κόσμο μας. Μην βαδίζετε στον δρόμο του Κακού. Το Κακό συντρίβεται με την Αγάπη, όχι με περισσότερο Κακό.

Αδέρφια θα χάσουμε ΟΛΕΣ τις μάχες, αλλά η τελική νίκη είναι δική μας.

Έχουμε ήδη κερδίσει.

Γιατί εμείς είμαστε υπηρέτες του Μεγάλου Αφεντικού, του Ιδιοκτήτη του Αμπελώνα. Η Ανάσταση όλων μας έρχεται αδέρφια. Γιατί έρχεται Αυτός που θα τους συντρίψει ΟΛΟΥΣ ως σκεύη κεραμέως...

Διαδώστε αυτό το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου