Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο Καζάκης ειναι Όργανο της Τριμερούς!προσοχη στο νεοταξικο ΕΠΑΜ!

ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ...ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ..



Σήμερα η ιστοσελίδα θα αποπειραθεί να διαλευκάνει τις σχέσεις του κομήτη Καζάκη με τη Νεοταξική Ελίτ.



Ας δούμε λοιπόν ποιός είναι ο "κύριος" που απεικονίζεται δίπλα στον κύριο Καζάκη και ποια είναι τα αφεντικά του.

Σήμερα κύριοι θα σας παρουσιάσουμε την Φαβιανή Εταιρία, το Carnegie Foundation και τον "φίλο" του κυρίου Καζάκη τον κύριο Η. N. Brailsford:

Ο Φον Δημητράκης Καζάκης, το 2006, επέλεξε να είναι ο μεταφραστής του βιβλίου «Macedonia: Its Races and Their Future» (Μακεδονία: Οι Ράτσες -φυλές- και η προοπτική τους), του τυχοδιώκτη και έμμισθου πράκτορα του Βρετανικού ιμπεριαλισμού και της επίσημης Βρετανικής κυβερνητικής αποικιοκρατίας, Henry Noel Brailsford.
Ο τυχοδιώκτης Βρετανός πράκτορας Henry Noel Brailsford, έχει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι...
είχε προκάλυψη τη δημοσιογραφία και τις αριστερίστικες οργανώσεις του, και δούλεψε σκληρά, για να δημιουργηθεί ανεξάρτητη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ανεξάρτητη «ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», και τα δύο κρατίδια, ξεκωμμένα από τον Ελληνικό εθνικό ιστό, που θα έμενε μέχρι τη Θεσσαλία. Και τα δύο (δημοσιογραφία και αριστερές οργανώσεις) τα άλλαζε ή τα μετονόμαζε σαν τα πουκάμισα. Σαν τα σημερινά ξυραφάκια μιας χρήσης. Μόνο μία ήταν η σταθερά αξία του Henry Noel Brailsford: ο Εβραίος εκδότης-βιβλιοπώλης F.M. Leventhal, ο οποίος προς το τέλος της ζωής του, του κατασκεύασε μια εξαγνισμένη βιογραφία.
Ο τυχοδιώκτης αριστερός της Αυτού Μεγαλειότητας της Βρετανικής μοναρχίας, επισκέφθηκε συχνά τα μέρη μας, και δούλεψε σκληρά, για το «διαίρει και βασίλευε» της Εγγλέζικης αποικιοκρατίας, που μεταφράζεται, στη κατασκευή μικρών εύχρηστων ανεξάρτητων κρατιδίων. Μεταξύ των εργολαβιών που είχε αναλάβει, ήταν:
1.— Η κατασκευή ανεξάρτητου «Μακεδονικού κράτους» (Σλαυομακεδονικού κράτους), και το έπαιζε τη μια φιλοβούλγαρος και την άλλη φιλοσέρβος και πότε ανάμεικτος, με σλόγκαν «Η Μακεδονία για τους Μακεδόνες» ΕΡΓΟ για το οποίο έγραψε το βιβλίο, που μετέφρασε στα Ελληνικά ο Δημητράκης Καζάκης.
2.— Η κατασκευή ανεξάρτητης «Κρητικής Πολιτείας», τελείως ξεκομμένης από την υπόλοιπη Ελλάδα, την οποία υπονόμευε για να τη περιορίσει σε Πελοπόννησο, στερεά και Θεσσαλία.
=== «ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Μέχρι το 1895 μεσολάβησαν πολλές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επαναστάσεις στη Κρήτη, που πνιγόντουσαν στο αίμα, αλλά ο γενναίος Κρητικός λαός δεν το έβαζε κάτω. Παρά τον αποτυχημένο Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897, η Κρητική επανάσταση των ετών 1895-1898 «……ήταν Ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας των κρητικών επαναστάσεων. Η Μεταπολιτευτική Επιτροπή, που οργανώνει και διεξάγει την επανάσταση αυτή, στέκεται πιο τυχερή από τις προηγούμενες, γιατί κατορθώνει και απελευθερώνει την Κρήτη από τον τουρκικό ζυγό……..

..Στις 9 Δεκεμβρίου 1898 και παρά τη διαμαρτυρία της Πύλης, φτάνει στα Χανιά, ως πρώτος Ύπατος Αρμοστής, ο Πρίγκιπας Γεώργιος και γίνεται δεκτός με απερίγραπτο ενθουσιασμό, ζωηρές επευφημίες και πρωτοφανείς εκδηλώσεις από το λαό της Κρήτης. Ο Πρίγκιπας διαβάζει από τον εξώστη του Διοικητηρίου Χανίων, το διάγγελμά του, με το οποίο καλεί το λαό σε πειθαρχία στους νόμους και σε ειρηνική συμβίωση. Η ημιανεξάρτητη «Κρητική Πολιτεία» αποτελεί πια μια πραγματικότητα.

Μια και μοναδική σημαία από λευκοσίδερο, τοποθετημένη στο ερημονήσι της Σούδας, συμβολίζει τα σκιώδη δικαιώματα του Σουλτάνου πάνω στην Κρήτη. Οι «Μεγάλες Δυνάμεις» θέτουν το νησί υπό την υψηλή προστασία τους. Οι Ιταλοί τα Χανιά, οι Ρώσοι το Ρέθυμνο, οι Άγγλοι το Ηράκλειο και οι Γάλλοι το Λασίθι, τόσο με επίσημο στρατό, όσο και με εθελοντές που προϋπήρξαν, μήνες πριν, για τα αναγκαία προγεφυρώματα. Η πλάκα είναι, ότι το υπαρκτό ενδιαφέρον πολλών ισχυρών δυνάμεων, απέτρεψε τη Βρετανική καθολική αποικιοποίηση της Κρήτης.

Την επόμενη μέρα φεύγουν από την Κρήτη οι ναύαρχοι των Μ. Δυνάμεων. Το μεγάλο έργο της ανασυγκρότησης και οργάνωσης της Κρητικής Πολιτείας, που ψηφίζεται από τη Γενική Συνέλευση, μπαίνει αμέσως σε εφαρμογή. Λίγες μέρες αργότερα, στις 29 του Απρίλη 1899, ο Πρίγκιπας σχηματίζει την πρώτη του κυβέρνηση, με την ακόλουθη σύνθεση Συμβούλων: (Υπουργοί) Ελευθ. Βενιζέλος της Δικαιοσύνης, Μανούσος Κούνδουρος των Εσωτερικών και της Συγκοινωνίας, Νικόλαος Γιαμαλάκης της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των Θρησκευτικών, Κων. Φούμης των Οικονομικών και Χασάν Σκυλλιανάκης της Δημόσιας Ασφάλειας…..»
========================
HΜερικά πρόσθετα στοιχεία από τη βιογραφία του Η. N. Brailsford: Yπήρξε επίσης μέλος της Φαβιανής Εταιρείας (Fabian Society) ενός κινήματος που ιδρύθηκε το 1884 (θεωρείται ένα think tank).
Στοιχεία σχετικά με τους απογόνους της Φαβιανής Εταιρείας μπορείτε να βρείτε στο γαλλικό:http://www.comprendrelenouvelordremondial.fr/?cat=5

«Στην ουσία, η πλειοψηφία των συνωμοτικών ομάδων και οργανώσεων που δούλεψαν για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και οι οποίες ενεργούν, σήμερα ακόμη, προς όφελος της πολιτικής της Παγκοσμιοποίησης και προς την οικοδόμηση μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αποτελούν φυσικούς απογόνους της Φαβιανής Εταιρείας. Πρόκειται για τη Λέσχη Bilderberg , το Ινστιτούτο Aspen κι αργότερα τη Λέσχη της Ρώμης και την Τριμερή Επιτροπή. Εν κατακλείδι παρ’ όλο που οι ομάδες αυτές , τα Ιδρύματα, η επιτροπή, δεν διεκδίκησαν ποτέ την καταγωγή τους από τη Φαβιανή Εταιρεία αποτελούν τους κατιόντες της και έχουν αναλάβει τις δύο ιδέες - φάρους του «Φαβιανισμού»: τη σύνθεση των δύο μεγάλων συστημάτων και τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».


Για να μάθουμε με ποιον πήγε να μιλήσει ο κύριος Καζάκης :

Θα μιλήσουμε λοιπόν για το ντοκυμαντέρ 1821, το ΕΛΙΑΜΕΠ, τον Βερέμη, το ΕΛΙΑΜΕΠ, την Bilderberg, διάφορα πρακτόρια, και για τον Καζακη.

Πάμε λοιπόν, ξεκινώντας με βιντεάκι:

Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Πρόκειται για ένα Ίδρυμα που, πέρα από τους πολυάριθμους φίλους του στις υψηλότερες βαθμίδες της ελληνικής και της διεθνούς διπλωματίας, διαθέτει και αρκετούς εχθρούς, οι οποίοι του προσάπτουν φιλοαμερικανική πολιτική και υπεράσπιση ιδεών ανθρώπων που μόνο φιλέλληνες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Αρκετοί μάλιστα, σε σκωπτικό ύφος, αποκαλούν το ΕΛΙΑΜΕΠ «Ελληνικό Ίδρυμα Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής»... Για όσους δεν το γνωρίζουν, το υπό εξέταση Ίδρυμα ξεκίνησε το 1988 ως ιδέα του γνωστού ακαδημαϊκού Θάνου Βερέμη. Η πρώτη του ονομασία, μάλιστα, ήταν «Ελληνικό Ίδρυμα Άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε μια κοινοβουλευτική επερώτηση του 1996, λίγο μετά την κρίση των Ιμίων, του τότε βουλευτή και απερχόμενου σήμερα νομάρχη Δράμας Κώστα Ευμοιρίδη, με την οποία αναφερόταν στη χρηματοδότηση του ΕΛΙΑΜΕΠ από κρατικά κονδύλια, αλλά και στο πρόσωπο του τότε προέδρου του κ. Βερέμη. Μεταξύ άλλων, τονιζόταν στη συγκεκριμένη επερώτηση: «Ο κ. Βερέμης είχε ιδιαίτερες ευαισθησίες στις θεωρίες του ελληνοτουρκισμού και προσβλέπει στο ιδεώδες όχι της απλής ελληνοτουρκικής συνύπαρξης, αλλά της δημιουργίας μιας πολιτικής φόρμουλας ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας. Ο κ. Βερέμης πρεσβεύει πως η ιδέα του έθνους είναι ανύπαρκτη και αποτελεί φανταστικό κατασκεύασμα, πως το σημερινό ελληνικό έθνος είναι αντικειμενικά ανύπαρκτο και δημιούργημα διανοουμένων»!

Στο μεταξύ, το ΕΛΙΑΜΕΠ κατηγορείται από πολλούς επαΐοντες πως προάγει το δόγμα του ευρωατλαντισμού. Με λίγα λόγια, πως δεν υπηρετεί την ιδέα μιας μεγάλης και ανεξάρτητης Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά μιας Ένωσης πλήρως υποταγμένης στις ΗΠΑ. Παράλληλα, κύκλοι με τους οποίους συνομιλούν τα «Επίκαιρα» αναφέρουν πως τέσσερα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Πρόκειται για τους κυ¬ρίους Τσούκαλη, Βερέμη, Παπαχελά και Δαυίδ -- ο τελευταίος φέρεται να είχε πρωτοστατήσει υπέρ του Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο το 2004.
Σε άλλα συνέδρια έχουν παραστεί και ο διαβόητος μυστικοσύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο Άλεξ Ρόντος, αλλά και ο λόρδος Χάνεϊ, ο εμπνευστής του Σχεδίου Ανάν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ολόκληρο το ΕΛΙΑΜΕΠ είχε μετακομίσει στην Κύπρο το 2004 για την προώθηση του σχεδίου, ενώ σήμερα διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους αξιωματικούς των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
(ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ : ΕΠΙΚΑΙΡΑ 23/12/2010)

Αυτά έγραψαν τα Επίκαιρα πρόπερσι. Θα μπορούσαμε να γράφουμε σεντόνια

για κάθε έναν από αυτούς και το ρόλο που παίζουν υπέρ των συμφερόντων της Νεοταξικής Ελίτ.

Θα ευχηθούμε στον κύριο Καζάκη στο επόμενο debate να μιλήσει με τον Βερέμη.

Στο μεθεπόμενο με τον Αλέξη του ΣΚΑΙ.

Και στο τελευταίο και φαρμακερό που θα τον καθιερώσει ως τηλεοπτικό αστέρα ολκής,

να έχει κοντά τους Τσούκαλη, Δαυίδ και Λόρδο Χάνεϊ.

Την μισή Bilderberg δηλαδή. Να νιώσει το παιδί σαν στο ΣΠΙΤΙ του δηλαδή..

ΤΟ ΕΠΑΜ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΡΣΟΦΟΡΙΕΣ....





ΕΝΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΑΝΑΝΑΒΙΩΣΕ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

ΠΗΓΗ:http://unconventionalnews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου