Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. Το διαβάσαμε από το: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (ΠΕΣ) «Ελληνοκρατείν» διοργανώνει συλλαλητήριο, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος (Λαού) στην Λάρισα, εναντίον των υπογείως συνεργαζομένων νεο-εποχίτικων ρευμάτων της παγκοσμιοποιήσεως, της πανθρησκείας, του οικουμενισμού και του ισλαμισμού, που έχουν στόχο να υποδουλώσουν και να εξοντώσουν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς και δη το Γένος των Ελλήνων.


Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κος Λαυρέντιος Ντε Τζιόρτζιο (πρώην παπικός, βαπτισθείς Ορθόδοξος), πρόεδρος της Φιλορθοδόξου Ενώσεως «Κοσμάς Φλαμιάτος».

Θα μιλήσουν επίσης οι κ.κ. Θεοδωρίδης ΑναστάσιοςΠρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Βασίλειος» Θεσσαλονίκης.

Λαζάκης Ιωάννης πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής»

Αλεξόπουλος Γεώργιος Πρόεδρος του Συλλόγου ( Πύρινη Ρομφαία).

Θα ακολουθήσει πορεία ομολογίας και (δια)μαρτυρίας στις κεντρικές οδούς της πόλεως Λαρίσης. Καλούνται οι πιστοί τόσο του πατρίου όσο και του νέου ημερολογίου όπως δώσουν δυναμικό παρών στην εκδήλωση.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ

Εκ του Δ.Σ. του Π.Ε.Σ.

Ο πρόεδρος Ο γραμματέας
Χάμος Αστέριος Διαμάντης Χρήστος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......


Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στις ξένες δυνάμεις... Μετά από απόφαση των κυβερνόντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ( ΦΕΚ240/­­2012 )......
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.


RED ALERT......ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΣ .Η Ελλάδα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ξένες δυνάμεις... Μετά από απόφαση των κυβερνόντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ( ΦΕΚ240/­­2012 )

ΠΗΓΗ


Το διαβάσαμε από το: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/09/blog-post_834.html#ixzz3Cqt8xFwE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου