Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,ΕΓΙΝΑΝ Ο ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΛΑΟΣ~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά
Αφιερωμένο στους απανταχού "αριστερο-προοδευτικούς" λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε οτι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και την πατρίδα μας γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και είναι σωστό απο ανθρωπιστικής άποψης.
Στην πραγματικότητα παίζοντάς το ανθρωπιστές σκάβουμε τον λάκο μας....




ΕΒΡΑΙΟΙ:Ο ΠΙΟ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΛΑΟΣ
Οι Αριστεροί θα έπρεπε να φωνάζουν "ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ" και οχι Αμερικάνοι.Δείτε στο βίντεο το μίσος των Εβραίων που θέλουν να βομβαρδιστούν ακόμη και τα σχολεία....





Δείτε πώς βασανίστηκαν (χωρίς να έχουν πατρίδα και γη για να σταθούν), από άλλους που είχαν πατρίδα!!!


Δείτε πώς βασανίζουν (έχοντας πατρίδα και γη για να σταθούν), άλλους που θέλουν μια πατρίδα!!!





Πως να σκοτώσεις μη-Εβραίους
Το παρακατω βίντεο είναι απο συνέδριο υπεράσπισης του ραββίνου συγγραφέα ενός βιβλίου που αναπτύσσει επιχειρήματα μέσα απο την Βίβλο προσπαθώντας να αποδείξει οτι είναι νόμιμο να σκοτώνουν οι Εβραίοι μη-Εβραίους και Εβραίους που προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να κάνουν κακό στην Βίβλο ή παραβαίνουν τους νόμους των Εβραίων.
Αν αυτά συνέβαιναν στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε αλλη πολιτισμένη χώρα, το να μαζεύονται δηλαδή κορυφαίοι ιερείς της χώρας για να υπερασπιστούν ενα βιβλίο που εξηγεί γιατί είναι νόμιμο και ηθικό να σκοτώνεις μικρά παιδιά γιατί όταν μεγαλώσουν θα κάνουν κακό, οι δήθεν "αντιφασίστες" και "αντιρατσιστές" θα είχαν κάψει το πελεκούδι και θα ούρλιαζαν στα κανάλια.
Κανείς όμως απο αυτούς δεν τόλμησε να καταδικάσει το Ισραήλ για ρατσισμό.
Για αυτό είναι όλοι τους "δήθεν"....





Έτσι απειλούν οι Εβραίοι!
Στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες Δυτικές χώρες όποιος τολμήσει να κάνει κριτική στο Ισραήλ ανοικτά καταλήγει να δέχεται απειλές για την ζωή τους...





ΕΒΡΑΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Η Εβραία πρώην υπουργός(έχει διατελέσει υπουργός σε πολλά υπουργεία ακόμη και υπουργός παιδείας του Ισραήλ)Σουλαμίτ Αλόνι ξεσκεπάζει τον τρόπο με τον οποίο δυσφημίζεται όποιος ασκεί κριτική στο Ισραήλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου