Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

ΟΙ 300 ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...


Θα γυρίσω...
η Νέα Συρία : Αποκεφαλισμοί,τζιχάντ παιδεραστίας,τον σκότωσαν γιατί είχε τον εσταυρωμένο στο καθρέφτη του αυτοκινήτου, κόβουν τα δάχτυλα στους καπνιστές....

Συνεχίζονται οι αποκεφαλισμοί...η θανάτωση ακολουθεί σαφέστατα τελετουργικό σφαγής των θυσιαζόμενων ζώων με μικρό μαχαίρι που στα αραβικά αποδίδεται με τον όρο (dhabaha).
Στη Συρία του σήμερα,η κάθε αδυναμία παρουσίας ή επέμβασης του Αραβικού Συριακού Στρατού, σε γειτονιά πόλης ή κωμόπολης,σε απομακρυσμένο χωριό ή κεφαλοχώρι,σε αγρόκτημα,σε κάθε σπιθαμή συριακής γης...,τότε υποχθόνιες ολιγομελείς ομάδες που έχουν βγει κυριολεκτικά από τα έγκατα της γης και της κόλασης (τούνελ) σκοτώνουν αδιακρίτως με τον πιο βασανιστικό τρόπο οποιοδήποτε άνθρωπο από μικρό παιδί μέχρι ηλικιωμένο γέροντα βρίσκουν στο δρόμο τους.

Τα δυτικά ΜΜΕ επιμένουν με τη σειρά τους να επιδεικνύουν προκλητική απάθεια και αδιαφορία στα στυγερά εγκλήματα της συριακής καταστροφής με σκοπό να τα υποβαθμίσουν.Συνεχόμενοι δημόσιοι αποκεφαλισμοί άοπλων. Η Δύση και οι υποστηρικτές της λεγόμενης « αντιπολίτευσης » αποσιωπούν και αποκρύπτουν το διαστροφικό χαρακτήρα αλλά και την σεκταριστική διάσταση αυτών των εγκλημάτων. Ο πόλεμος στη Συρία εγκαθιδρύει στον 21ο αι., ένα πρωτοφανές είδος ολοκληρωτικού πολέμου στα παγκόσμια χρονικά της Σύγχρονης Ιστορίας που ποτέ άλλοτε δεν είχε εφαρμοσθεί σε τέτοια ευρεία κλίμακα. Δε γνωρίζαμε πριν από τις σκηνές που ανέδειξαν περιφερειακά Μedia την ύπαρξη ανθρώπινων όντων που ηδονίζονται πνευματικά και ηθικά όταν διαπράττουν στυγερά εγκλήματα στο όνομα ενός « Μεγάλου Θεού ». Βαυκαλίζονται στην οσμή και ροή του αίματος : « ... μια Παρασκευή σε χωριό κοντά στο Idlib καμιόνια εμφανίστηκαν με αγνώστους βαριά οπλισμένους.Ήταν εφοδιασμένα με τηλεβόα από όπου διέδιδαν το μήνυμα ότι το χωριό ήταν τώρα μέρος του ισλαμικού εμιράτου και οι μουσουλμάνες όφειλαν να ντύνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισλαμικής σαρία.΄Οσο για τους χριστιανούς αυτοί είχαν τις εξής επιλογές :1η να προσηλυτιστούν στο Iσλάμ και να καταγγείλουν την ειδωλολατρεία τους. 2η να παραμείνουν υπό τον όρο να πληρώνουν jizya.3η να φύγουν και να εγκατελείψουν πίσω όλα τους τα υπάρχοντα. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους σκότωναν με τελετουργική σφαγή» (Νational Review). Ένοπλοι εποπτεύουν αν τηρείται αυστηρά το Ραμαζάνι και γενικά αν σέβονται την θρησκευτικοπολιτική τους αυθεντία στα πειραματικά χαλιφοεμιράτα που έχουν μονομερώς ανακηρύξει ακόμα και με ιδρυτικές πράξεις. Σύμφωνα με το αμερικανικό State Departement, στη Συρία δραστηριοποιούνται δεκάδες αντάρτικες ομάδες.Πολλοί είναι εξτρεμιστές. Σύμφωνα με το AsiaNews , «σκοπός τους δεν είναι μόνο η ανατροπή Άσαντ αλλά η εξάπλωση με τη βία του ριζοσπαστικού Ισλάμ σε όλη την Μέση Ανατολή και η κατάκτηση της Ιερουσαλήμ».


Οι εξτρεμιστές δεν έχασαν επίσης την ευκαιρία να εγκαταστήσουν δικαστήρια της « Σαρία ».Στις πόλεις al-Bab και Idlib αλλά και μέσα σε χωριά που είναι υπό τον έλεγχό ισλαμιστικών οργανώσεων την τελευταία χρονιά εφαρμόστηκε θεοκρατικό « δικαστικό σύστημα ». Αυτά τα δικαστήρια σύμφωνα με την Washington Post επιβάλουν ποινές καθημερινά και αδιακρίτως στους χριστιανούς και σε καθένα που δεν είναι συμβατός με το Γουαχαμπιτικό Ισλάμ (Σαουδική Αραβία, από τον θεολόγο του 18ου αι. Αλ Γουαχάμπ, οι αποκαλούμενοι και « ορθόδοξοι σουνίτες »).Όλες οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να φέρουν την abaya μια μακριά μαύρη ρόμπα.Στις μεγαλουπόλεις όπου ο πολιτισμένος πληθυσμός προσπαθεί να μην παρασυρθεί στο φαύλο κύκλο των αγριοτήτων μιας αυτοδικίας,ολιγάριθμες ομάδες σπέρνουν την τρομοκρατία υπό την απειλή όπλων.Ακροβολισμένοι στους μιναρέδες επιβλέπουν την τήρηση της σαριακής τάξης.Αν δηλ.ο γυναικείος πληθυσμός σέβεται την υποχρεωτική περιβολή της μπούργκας ,αν οι άνδρες σέβονται την καπνοαπαγόρευση (υπάρχουν περιστατικά ακρωτηριασμού δαχτύλων καπνιστών) και ποτοαπαγόρευση. « Από τότε που οι ισλαμιστές αντάρτες έφθασαν στην πόλη του Χαλεπίου,οι μισοί προέρχονται από το εξωτερικό ,πήραν τον έλεγχο των τζαμιών.Κάθε Παρασκευή ένας ιμάμης λανσάρει μηνύματα μίσους καλώντας τον πληθυσμό να σκοτώνει οποιοδήποτε δεν εξασκεί την θρησκεία του Μωάμεθ.Χρησιμοποιούν δικαστήρια με κατηγορίες σε επίπεδο βλασφημίας , ότι έκαναν και στο Πακιστάν.Όποιος αντιτίθεται στον τρόπο σκέψης τους το πληρώνει με τη ζωή του.Η πιο μεγάλη επίθεση κατά των χριστιανών ήταν η απαγωγή των επισκόπων.Αυτή έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους χριστιανούς. Ο 18 χρονος Gabriel έφυγε με την οικογένειά του από το Hassake αφού είχαν δολοφονήσει τον πατέρα του γιατί είχε κρεμάσει έναν εσταυρωμένο στον καθρέφτη του αυτοκινήτου του». Γράφει σε άρθρο της , η Νina Shea που διευθύνει Κέντρο για Θρησκευτικές Ελευθερίες και διετέλεσε εκπρόσωπος της Αμερικής στο κεντρικό Όργανο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στον ΟΗΕ ως το 2012.
Σε πυκνοκατοικημένες πόλεις τις οποίες αδυνατούν να καταλάβουν, επιβάλουν αποκλεισμό, τεχνητή λιμοκτονία όπως στο Χαλέπι τοποθετώντας check points, απαγορεύοντας τη διέλευση οχημάτων ανεφοδιασμού σε τρόφιμα και καύσιμα. Όλμοι χτυπούν καθημερινά κυρίως τις χριστιανικές συνοικίες και υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Η πόλη βίωσε για 15 ημέρες τον απόλυτο αποκλεισμό, κανένας πολίτης δεν μπορούσε να βγεί ή να μπεί στην πόλη (μαρτυρία του γιατρού Nabil Antaki) .Σε κάθε οικογένεια επιτρέπουν σαδιστικά να έχει πρόσβαση μόνο σ’ένα κιλό τρόφιμα εβδομαδιαίως κι αυτό μετά τις πολύνεκρες διαδηλώσεις. Όποιοι πολίτες διακινδύνευσαν να κρύψουν μέσα στα ρούχα τους αλλά και μέχρι σε κούφιες τηλεοράσεις επιπλέον τρόφιμα εκτελέστηκαν.Συστηματικά συνεχίζουν να βασανίζουν φρικτά τα θύματά τους πριν τα δολοφονήσουν (συνεχής ροή αναρτήσεων βίντεο φρικιαστικών από Χαλέπι) .


Πρόκειται για τρομοκρατία η οποία σε μικρούς πληθυσμούς επιδίδεται σε εξάσκηση αποτομής κεφαλών . Στα αστικά κέντρα επιβάλεται στις δημόσιες συναθροίσεις του λαού με την κλαγγή των όπλων και με την περιστασιακή κατασπάραξη των θηραμάτων τους όταν αυτά βρεθούν απομονωμένα .Στη Δαμασκό ακολουθείται μια πιο εξευγενισμένη μεταμοντέρνα τρομοκρατία που δεν είναι άλλη από τις τοποθετήσεις βομβών και τις επιθέσεις αυτοκτονίας.Συνήθως τα οχήματα οδηγούνται από τους ομήρους τους οποίους υποχρεώνουν να οδηγήσουν μέχρι τους στόχους προκειμένου να μην έχουν έναν ακόμη πιο βασανιστικό θάνατο. Πρόσφατα χτύπησαν σχολεία ,ορφανοτροφεία αλλά αγορές στις τουριστικές περιοχές.


Η γνωστή τζιχάντ του γάμου εξελίχθηκε σε τζιχάντ παιδεραστίας,εγκλήματα κατά της γεννετήσιας ορμής.Καταγράφονται εκατοντάδες κρούσματα παιδεραστίας παιδιών-ομήρων και αλλεπάλληλοι βιασμοί γυναικών ενώ οι αμέτρητες απαγωγές καταλύουν κάθε έννοια προσωπικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης του ατόμου. Οι πρακτικές αυτές, απαγωγής για κακοποίηση ανηλίκων θυμίζουν τις απαγωγές του Ντιτρού. Βέβαια εδώ εμπλέκονται και σεκταριστικά κριτήρια επιλογής των θυμάτων.Oι κατηγορίες βαραίνουν μέλη από παρακλάδια της « Αλ Κάιντα » (Η Βάση) όπως η « Αλ Νούσρα » και το «Χαλιφάτο του Ιράκ και πάσης Ανατολής» αλλά και άνδρες του « Ελεύθερου Συριακού στρατού »(FSA) .Για παράδειγμα, μια ομάδα 5 Σαουδαράβων και πολλών Κουβετιανών και Τυνήσιων κακοποίησαν σεξουαλικά 9 παιδιά και εφήβους.Το σκάνδαλο παραδέχθηκε η « Επιτροπή για την Περιφερειακή Επανάσταση της Αλ Ντάνα » η οποία κι αποφάσισε να τα ξεσκεπάσει όλα μπροστά στο φόβο να δυσφημιστεί για μια ακόμη φορά το κίνημα.Ένας αξιωματούχος του FSA κατηγορεί την τρομοκρατική οργάνωση Abou Banat που ενέχεται και στον σφαγιασμό επισκόπου ότι αγόρασε κορίτσια από το Idleb. « Ήθελαν ν΄απολαύσουν και μικρά αγόρια κατά τη συνήθεια των πλουσίων του Κόλπου...παντρεύοντας τις κόρες με μουτζαχεντίν ..αυτό το δίκτυο παιδεραστίας λειτουργούσε με διατίμηση 200 λιβρών το παιδί» (Αrabi Press Al Manar)


Ένας μαρτυρικός στρατός πολεμάει με ομοψυχία σαν ένα σώμα αρνούμενος να υποταχθεί στην δια των έξωθεν επιβαλλόμενη κυριαρχία μισάνθρωπων θηρίων , παρά τις ομολογιακές του διαφοροποιήσεις . Eίναι ο Αραβικός Συριακός Στρατός που δεν στασίασε ούτε για μια στιγμή παρά τους καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς του.Ο Αραβικός Συριακός Στρατός με συνείδηση της ιερής αποστολής του να προστατεύσει όσο του το επιτρέπουν οι δυνάμεις του την ασφάλεια των πολιτών της χώρας, δίνει εδώ και διόμισυ χρόνια μάχες με ελάχιστη τροφή, ελάχιστη ανάπαυση κι όταν αυτή του επιτρέπεται,κατάχαμα στους δρόμους και στην ύπαιθρο.


Οι αριστερές και πολιτικές ως και θρησκευτικές (ψευδοχριστιανικές) νομιμοποιήσεις της αντιπολίτευσης κατέρρευσαν και πλέον σ’ αυτήν ηγείται το πλέον αντιπροσωπευτικό άτομο που της άρμοζε.Φύλαρχος, σεσημασμένος έμπορος οπίου.Ο μύθος της δικτατορίας του Άσσαντ καταρρίφθηκε απ΄τις εικόνες της πιο ζοφερής τρομοκρατίας όλων των αιμοχαρών και άναρχων παραφυάδων της Αλ Κάιντα. Ιεροτελεστίες-ανθρωποθυσίες που τουλάχιστον ο ελληνικός πολιτισμός δεν γνώρισε ούτε κατά την προιστορική του εποχή , αποτελούν πλέον το σήμα κατατεθέν αυτού του νεκρολάγνου « πολιτισμού ».
Ανθρώπινα κεφάλια φωτογραφίζονται ως τρόπαια. Ιερή αποτομή κεφαλής χριστιανών επισκόπων βιντεοσκοπείται για εύσημα της νίκης. Ανθρώπινα όργανα εσθίονται.Αυτοί είναι οι συνδαιτημόνες των Δυτικών πολιτισμένων συμμάχων τους.
Και ο Συριακός λαός μαζί με τον ηρωικό και αδιαφιλονίκητο απ’ όλες τις θρησκευτικές κοινότητες Πρόεδρό του, δείχνει αποφασισμένος ν΄ αναχαιτίσει την απειλή μιας ιστορικής υποχώρησης της ανθρωπότητας σε εποχές που οι ιστορικές και αρχαιολογικές πηγές αδυνατούν να μας επιβεβαιώσουν ότι κάποτε υπήρξαν.


Σ’ αυτές τις μάχες , ο ρόλος της προηγμένης και ακριβοδίκαιης Δύσης που επίσημα εμφανίζεται εμπλεκόμενη μόνο σε πολιτικό και νομιμοποιημένο πεδίο δράσης όπως π.χ διαβουλεύσεις στον ΟΗΕ,διακοπή διπλωματικών σχέσεων με Συρία και τροφοδότηση του Τύπου με τη γνωστή ρητορική περί ελλειμματικών δημοκρατικών κυβερνήσεων της Ανατολής, είναι μόνο το προκάλυμμα.Μέσα από τις βάσεις του ΝΑΤΟ κυρίως σε Τουρκία και Ιορδανία παρέχεται αφειδώς στους βαρβάρους η πιο προηγμένη τεχνολογία πολέμου. Παρακολούθηση ενδοστρατιωτικών μηνυμάτων και συνομιλιών ακόμα και με μηχανήματα αυτόματης μετάφρασης στην αραβική δίνουν κάθε φορά το ακριβές στίγμα μέσω δορυφόρων για τις κινήσεις του συντεταγμένου Συριακού στρατεύματος. Διαβιβάζοντας στους « αντάρτες » τις πληροφορίες πλοήγησης των στρατιωτικών οχημάτων όπως τις καταγράφουν τα προηγμένα κατασκοπευτικά τους συστήματα,αυτοί παγιδεύουν τα περάσματα με υπερεξελιγμένους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εξωτερικά προσομοιάζουν σε πετρώδες έδαφος και διαμελίζουν τους ανυποψίαστους φαντάρους.Όλοι οι αυτοκινητόδρομοι είναι σπαρμένοι με τέτοιες βόμβες κι ο στρατός στην προέλασή του εξαναγκάζεται ανά δέκα μέτρα να σταματάει για την ανίχνευση. Κερδίζεται έτσι ο απαραίτητος χρόνος για ανασύνταξη των αντιπάλων και φυγή των τρομοκρατών από τα κρυσφήγετα. Οι νεοτζιχαιστές είναι όλοι εφοδιασμένοι με δορυφορικά τηλέφωνα τα οποία δεν υποστηρίζονται από το τοπικό δίκτυο τηλεπικοινωνιών, αφού οι κρατικές υπηρεσίες το θέτουν εκτός λειτουργίας για λόγους ασφαλείας.


Οι Μυστικές Υπηρεσίες Δυτικών και γειτονικών χωρών έχουν αναλάβει την μαζική προώθηση χιλιάδων αφιονισμένων τζιχαιστών στο Συριακό έδαφος και αναλαμβάνουν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη σε περίπτωση τραυματισμού για επαναπροώθηση την ίδια ώρα που πολίτες τους κατά εκατομύρια είναι ανασφάλιστοι (RT) . Η Μεγάλη Ρωσία που λόγω του ένδοξου παρελθόντος της, της υπεροπλίας της αλλά και της σύγχρονης παρουσίας της στην περιοχή είναι εγγεγραμμένη στις συνειδήσεις των Συρίων αλλά και όλων των μη ισλαμιστών και ταυτόχρονα αντιαμερικάνων λαών της Ανατολής ως η προστάτιδα δύναμη , μάλλον αρκείται στη διπλωματία των βέτο, στις εφεδρείες της ρωσικής βάσης στην Ταρτούς, και στη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ορθόδοξη Eκκλησία .Επαναπαύεται στην ηθική συμπαράσταση στο προσκεφάλι του μελλοθάνατου όσο και στην σαστισμένη αποστασιοποίηση όταν πρόκειται για κεφάλι ορθόδοξου επισκόπου που μάλιστα πήγε από μαχαίρι τσετσένου όπως έγραψαν αρκετές καταχωρήσεις.Ή στην πιο δυναμική της παρουσία εξαντλείται σε μεγαλεπίβολα στρατιωτικά γυμνάσια και επιδείξεις προς εξοικονόμηση χρόνου και εντυπώσεων.


Ωστόσο στις συνειδήσεις των λαικών στρωμάτων Ευρώπης, Ρωσίας, Αμερικής αλλά και στον αραβικό κόσμο με αποκορύφωμα τις γιγαντιαίες κινητοποιήσεις στην Αίγυπτο και την μεγάλη ανατροπή, ο απλός κόσμος του μεροκάματου και της ανεργίας έχει μετονομάσει τον Ομπάμα σε Οσάμα και τον Ολάντ σε Αλ Ολάντ.ΠΗΓΕΣ :Al Manar 16/07/13,Νational Review, RT, Arabi Press ,Allain Jules ,politico com ,Gatestone Institut ,le parisien …και η ανεξάντλητη πηγή ψυχικών αποθεμάτων του συριακού λαού


αποχαιρετισμόςμην κλαις μάνα


ίσως και το τελευταίο νανούρισμα


Ανάπαυση


επίβλεψη της Σαριακής Τάξης στη Ράκα
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/oi-300-tis-syrias.html#ixzz2ZiY1bxHL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου