Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Δείτε βίντεο με ολόκληρο το χρονικό από τις παράνομες συλλήψεις πολιτών, χθες βράδυ, στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό.

Επέμβαση της αστυνομίας στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό. Στο Αυτόφωτο με σαθρό κατηγορητήριο αλληλέγγυοι και εργαζόμενοι της ΕΡΤ.

Δείτε ολόκληρο αμοντάριστο το βίντεο με τις πρώτες συλλήψεις:

ΤΑΓ-ΜΑΤ-ΑΛΗΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ..

Οι αστυνομικοί διάλεγαν ποιον θα μαζέψουν (8 οι συλλήψεις) όπως ακριβώς έκαναν οι συνεργάτες των Ναζί -πρόγονοί τους- επί Κατοχής και οι Γερμανοί το '41-'44.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ: Παράνομες συλλήψεις πολιτών στον Υμηττό
Βίντεο έξω από τη ΓΑΔΑ - ψεύτικες κατηγορίες προσπαθούν να προσάψουν στους συλληφθέντες. 


Με τη σειρά ακούγονται οι βουλευτές Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Κατσιώτης (ΚΚΕ) και Κασιμάτης, Καλφαγιάννης αν. γραμματές και πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ
Μπλόκο της αστυνομίας δεν αφήνει τους βουλευτές Λαφαζάνη και Σταθά να περάσουν


Οι βουλευτές Λαφαζάνης και Σταθάς δυσκολεύτηκαν να περάσουν τα μπλόκα της αστυνομίας και να ανέβουν στην κορυφή του Υμηττού
Δείτε επίσης:

Αναίτιες και παράνομες συλλήψεις πολιτών στον Υμηττό

Πλάνα πριν τις συλλήψεις:

Καταγγελία πολιτών ότι Αστυνομικός προέβει σε φθορά ξένης περιουσίας στον πομπό της ΕΡΤ. 


Πολίτες καταγγέλλουν τον αστυνομικό Σωτήρη Κόλλια ότι προέβει σε φθορά ξένης περιουσίας στον πομπό της ΕΡΤ.
Οι σκηνές είναι πριν τις συλλήψεις. Υμηττός 29.7.2013
Κόσμος ανέβηκε στον Υμηττό- Να ανοίξουν οι πομποί της ΕΡΤ τώρα!!!

Η ΕΡΤ είναι ξανά στον αέρα στο κανάλι 21 στα UHF!!!
Συνοπτικά το χθεσινό χρονικό από τις παράνομες συλλήψεις πολιτών, στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό: 

1. ΤΩΡΑ! Η Σπίθα καλεί τους πολίτες να ανέβουν τώρα στον Υμηττό να περιφρουρήσουμε όλοι μαζί τον πομπό της ΕΡΤ! Την περιουσία του ελληνικού λαού! Στον Υμηττό αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου 70 άτομα και όπως πληροφορούμαστε η Αστυνομία βρίσκεται καθ όδόν!

2. Δείτε στη συχνότητα του αναλογικού CNN , το πρόγραμμα της ΝΕΤ!! Ο πομπός του Υμηττού άνοιξε και αναμεταδίδει!!!

3. Η Αστυνομία έφτασε ήδη στον Υμηττό και αυτή τη στιγμή αστυνομικοί επεμβαίνουν και "πειράζουν" τα μηχανήματα που είναι περιουσία του Ελληνικού λαού. Τα μηχανήματα είναι χρεωμένα ονομαστικά σε τεχνικούς της ΕΡΤ. Αν γίνει καμία ζημιά ποιoς θα πληρώσει; Εδώ θα μου πείτε καταστράφηκε η Ελλάδα και δεν πληρώνει κανείς. Ντροπή!!!

4. Όνειρο ήταν και πάει... Τι κρίμα... Το σήμα της ΝΕΤ χάθηκε και πάλι. Η Αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της! Έκοψε το σήμα που κάποιοι ελεύθεροι άνθρωποι κατάφεραν να εκπέμψουν από τον Υμηττό. ΣΗΜΑ-ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ! Δεν πειράζει. Ο αγώνας συνεχίζεται

5. Δεύτερο περιπολικό αυτή την ώρα στον Υμηττό. Γεμάτο αστυνομικούς με αλεξίσφαιρα γιλέκα. Το φοβούνται; Μήπως τους ...πυροβολήσουν; Οι λίγοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ πολίτες ΠΟΥ έχουν απομείνει στον Υμηττό αυτή την ώρα έχουν καθίσει κάτω, έχουν βάλει ασπίδα τα σώματά τους και περιφρουρούν την περιουσία του Ελληνικού λαού!

6. Συλλήψεις στον Υμηττό! Τα ΜΑΤ που έφτασαν αμέσως μετά την Αστυνομία στον πομπό του Υμηττού συνέλαβαν δύο άτομα από τη Σπίθα. Τη Δέσποινα Παπαδάκη και τον Μανώλη Χατζηδημητρίου! Επειδή ήταν καθισμένοι κάτω και προστάτευαν ειρηνικά την περιουσία του Ελληνικού λαού! Για ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.
Συνέλαβαν επίσης τον Γαβριήλ Πελεκίδη και ένα ακόμα άτομο


Πηγή: Δείτε βίντεο με ολόκληρο το χρονικό από τις παράνομες συλλήψεις πολιτών, χθες βράδυ, στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό. - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου