Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

"κάντε κλίκ στα links του κειμένου για να δείτε σχετικά βίντεο"


Μετά τον έλεγχο της διατροφής μας με τον διατροφικό κώδικα - codex alimentarius μας φιμώνουν με τον νόμο ACTA. Έναν ακόμα νόμο που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα προσωπικά δεδομένα την ελευθερία του λόγου, την ελεύθερη πληροφόρηση.


Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε πολυεθνικές εταιρείες κολοσσούς. (google, fb, yahoo, microsoft, κτλ).



Πριν απο λίγο καιρό δέχτηκε επίθεση το anti-neotaksites.blogspot.com απο μασόνους χάκερς (e-masons). Το blog κάνει μάχιμη ανεξάρτητη έρευνα για τους μασόνους και την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τους ξεμπροστιάζει όλους...

Τα Blogs είναι η τελευταία ελεύθερη φωνή στο net και αυτό τους ενοχλεί πολύ. Τώρα πλέον όσοι μοιραζόμαστε πληροφορίες είμαστε παράνομοι. Μαζί με τους άλλους νόμους της ατζέντας 21 επιβάλλουν στρατιωτικό-αστυνομικό καθεστώς Τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Απο εδώ και πέρα θα βλέπουμε μόνο αυτά που θα μας δείχνουν αυτοί ώστε όσοι είναι στο σκοτάδι να παραμείνουν εκεί και όσοι λένε την αλήθεια και πάνε κόντρα στα σχεδία τους να φύγουν απ'τη μέση....



Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε ανεξάρτητη ερεύνα για την νέα παγκόσμια τάξη, την ελίτ, τους μασόνους, illuminati, σατανο- σιωνιστες πριν τα διαγράψουν όλα και κλείσουν τα blogs.

Στηρίξτε τα αντινεοταξικά blogs και
Μάθετε απο πού ξεκίνησε όλο αυτό και πώς θα τελειώσει.

Ψάξτε για την αλήθεια μόνοι σας.

Ο άνθρωπος έχει δικαίωμα να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει.

σσ. Οι εικόνες ειναι απο ενα παιχνίδι με κάρτες του 1995. "Illuminati card game" αξίζει να προσέξουμε τι μας δείχνουν.... Βγαίνουν όλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου