Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΑJESTIC 12 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ SKULL AND BONES KAI ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!


Image 

Με αυτήν την επιστολή ο Harry Trouman λέγεται πως έδωσε το εναύσμα για να αρχίσει η δράση τηςmajestic 12.
Εδώ να πούμε ότι, παρά τα στοιχεία που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, μερικοί αρνούνται πεισματικά την ύπαρξη της majestic 12... γιατί άραγε?

Η ιστορία ξεκινά κάπου στο 1941 στο ακρωτήρι Girardeau στο Μissuri. Εκεί έγινε η πρώτη επιβεβαιωμένη πτώση Α.Τ.Ι.Α. Τότε έγιναν οι πρώτες προσπάθειες να αντιγράψουν την εξωγήινη αυτή τεχνολογία,ήταν όμως άκαρπες... Βέβαια έκαναν την εμφανισή τους τότε οι πρώτες Μ.Υ. επί του θέματος των Α.Τ.Ι.Α. -DIA κ.α. Μετά το γεγονός στο roswell στο Νέο Μεξικό τον σεπτέμβριο του 1947 ο Harry Trouman έδωσε εντολή στον Υπουργό αμύνης να "φτιάξει" μία Μ.Υ. μόνο για τα θέματα των Α.Τ.Ι.Α. αποτελούμενη απο την "αφρόκρεμα" της -τότε- ηγεσίας της Αμερικής. Μερικοί μάλιστα λένε ότι η Μ.12 είναι η προέκταση της "skull & bones" - απόκρυφη οργάνωση των "μεγάλων" και λευκών της Αμερικής. Ο Trouman τότε μάλιστα έδωσε εντολή να μην μαθευτεί ούτε στο εσωτερικό της Αμερικής δηλ. ΝSA,CIA,κ.α. Ώστε να μπορέσει να αλάξει τους νόμους για να παρέχει στην Μ.12 την μυστικότητα που έπρεπε να έχει. Το όνομα majestic προκύπτει απο το ότι τους "μεγάλους" τότε στην c.i.a. και σε αυτά,τους φώναζαν majestie.Το 12 είναι απο τους ανώτερους της οργάνωσης.Δηλαδή,μετά απο στοιχεία που ήρθαν στο φώς την δεκαετία του 80',τα ανώτερα τμήματα της Μ.12 ήταν δύο: Οι jason που αποτελούνταν απο 30 άτομα -J1,J2, κ.τ.λ. και οι majestic ήταν οι αρχηγοί και ήταν δώδεκα -Μ1,Μ2,Μ3, κ.τ.λ. το "ρόστερ" της όργάνωσης αποτελεί ακόμα αντικείμενο "θαυμασμού"
J.edgar hoover μελος της ομάδος και αρχηγός του fbi απο το 1924 μέχρι θανάτου.
Vannevar bush συνεργάτης του προέδρου και στέλεχος στον σχεδιασμό ατομικών βομβώνForrestal υπουργός αμύνηςNelson Rockfeller (αγνώστων στοιχείων)Allen Dulles αρχηγός της CIANathan F. Twining Στρατηγός της πολεμικής αεροπορίας και αρχηγός της απο το 1953-57Sidney Souers πρώτος γραμματέας της c.i.a.Jerome C. Hunsaker Καθηγητής του Μ.Ι.Τ. και πρόεδρος της επιτροπής για την αεροναυπηγική και άλλοι πολλοί. Λέγεται πως έχουν έρθει σε επαφή αρκετές φορές (περίπου 14) με εξωγήινα όντα. Λέγεται πως η Μ.12 έχει έρθει σε συμφωνία με 5 φυλές, με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων, ανταλλαγή ανθρώπων με εξωγήινους με σκοπό τα πειράματα, μέχρι και ότι κράτανε πρακτικα σε ένα βιβλίο ( και σε ένα άλλο οι εξωγήινοι ) απο το 1947. Πολλοί πιστεύουν ότι η σημερινή τεχνολογία που έχουμε ( τόσο ραγδαία ) προέρχεται απο αυτήν την " συνεργασία ". Όπως πάντα, η βάση " area 51 " κατέχει εξέχουσα θέση στο μυστήριο, αφού λέγεται ότι μερικές " επαφές " και συνεργασίες έγιναν στην βάση του Roswell... Η επόμενη λέγεται πως θα γίνει στην Nevada το 2009. Οι εξωγίηνοι - πάντα βάση των επιστολών που " βγήκαν στη φόρα ", φέρεται να έχουν βάσεις στην γη στο Νέο Μεξικό, Κολοράντο, Νεβάδα, οι αμερικάνοι φέρεται να είχαν σώσει έναν εξωγήινο που προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην ζωή αλλά μάταια, τον έχασαν 2 μήνες μετά και άλλα πολλά τέτοια " όμορφα "...Ακούγονται πράγματα απίστευτα επί του θέματος όμως ο σοφός λάος μας λέει πως  καμιά φορά η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιό βλοσυρη φαντασία.. Εμείς σαν crew πιστεύουμε τόσο στην ύπαρξη της majestic 12 όσο και σε σχεδόν όλα που ακούγονται γύρω απο αυτήν. Το ερώτημα τώρα είναι αν υπάρχει ακόμα...
 Μα φυσικά θα υπάρχει ! Γίνεται οργάνωση με τόσα στοιχεία και έρευνες να σταματήσει να υπάρχει? Απλά θα προσαρμόζεται προφανώς στις απαιτήσεις των εποχών. Άλωστε οι αμερικάνοι τις λατρεύουν αυτες τις c.i.a. ,n.s.a. ,d.i.a. , majestic 12, skull & bones, f.b.i. η όπως αλλιώς θέλουν να τις λένε και αποκλείεται να χαλάσουν μια απο τις καλύτερες ( αν όχι η καλύτερη ). Απλά η παραπληροφόρηση είναι και αυτό ένα μέρος του σχεδίου της Μ.12 ( και των μεγάλων κρατών γενικότερα ) οπότε περιμένουμε ακόμα την ημέρα που θα μάθουμε την αλήθεια.

Όλες τις επιστολές "top-secret" τις majestic 12 μπορείτε να τις διαβάσετε εδω :

The Majestic Documents 

link: http://www.majesticdocuments.com/documents/1948-1959.php

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜAΤΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

BILL COOPER AND MAJESTIC 12


The Hour Of Our Time - The Legacy Of William Cooper

Predicting 9/11 In June 2001, Cooper Was Killed On 11/5/01William Cooper On Majestic 12
William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 1

William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 2V


William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 3

William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 4

William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 5

William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 6

William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 7

William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 8

William Cooper - The Majestic Twelve (MJ-12) Part 9

Πηγή: antineotaksites.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου