Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΜΜΕ- Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ -


τα Ελληνικα ΜΜΕ της βιομηχανιας ελεγχου του νου και της υποταγης συνειδήσεων προπαγανδίζουν ασταμάτητα 
την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα. Βίντεο-φωτογραφίες


Πιστεύεις πως το να λέμε για την <<νέα τάξη πραγμάτων >> είναι θεωρίες συνωμοσίας; Τώρα τελευταία ο ΑΝΤ1 κάτι έχει πάθει και δηλώνει επίσημα, με τις πράξεις του,  πως ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά που θα δείτε ΔΕΝ είναι τυχαία! Είναι η επιστημονική πραγματικότητα που βιώνουμε! 

Ανοίξτε τα μάτια σας... και δείτε το αυτονόητο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από αυτό που έρχεται πριν να είναι αργά! Στο τέλος δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν το ήξερα! Η αφύπνιση είναι εδώ και προσπαθεί να σας αφυπνίσει!
 Κάντε το καθήκον σας, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε τον διπλανό σας... ΤΩΡΑ !



Προβάλλουν το 666 μεσα σε πανηγυρικό και εκστατικό κλίμα....


Η Εκπομπή που εκφράζει τη νεολαία εχει σήμα το barcode. Γιατί άραγε???



Ο πανεπόπτης οφθαλμός στο μπλουζάκι του Βλάχου στο Πλάκα κάνεις.

Ο πανεπόπτης οφθαλμός στο μπλουζάκι του Φερεντίνου στο Πρωινό του Αντ1 6-1-2012.


Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο! Την αναφορά για το πούλημα της ψυχής και την Νέα τάξη πραγμάτων... απο τον Λάκη Γαβαλά που τωρα τον κλεισανε φυλακή για χρέη..... Όλα αυτά είναι τυχαία; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!  

Καλώς ήλθατε Έλληνες στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  (όχι ανθρώπων)
Αφύπνιση Συνείδησης 

afipnisoy.blogspot.com

Να σε χαίρονται στο ΜΕΓΚΑ Σκαρμούτσο μου!!! Ρε δε πάτε καλά..

Μπορεί να είσαι λίγο διαφορετικουλης, λιγο ψαγμενουλης και καλός στην δουλειά σου..Ίσως!! Άλλα ρε παλικάρι γιατί φοράς τέτοιο μπλουζάκι σε παιδική εκπομπή? 
Πόσο πάει το μεροκάματο της προπαγάνδας? Είναι κάποια δήλωση που εμείς... οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να καταλάβουμε Σκαρμουτσο αυτή? Γιατί δεν αφήνεις τον ΜΠΑΦΟΜΕΤ στο σπιτάκι σου, άλλα θέλεις να τον βάλεις και σε άλλα σπιτάκια ρε μεγάλε? τι σου φταινε τα παιδακια ρε "τοσοδούλη ανθρωποφαγε"? Τόσο πιστός.. τόσο προσκυνημένος πια?

hellasxg.blogspot.com


Mason sef στο μεγάλο κανάλι



Ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής του - Αφέντη - της μαγειρικής από ότι φαίνετε προωθεί πολύ καλά την προπαγάνδα του για την υποβολή του νέου δόγματος που πλέον απροκάλυπτα μας προωθούν κάθε μέρα . Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να θυμίσω ότι... δεν φτενέ αυτοί αλλά εσείς που βλέπετε ακόμα αυτό το ρημάδι το κουτί που σας ΥΠΝΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ όπως θέλει. Παρακάτω έχει γίνει μια μικρή ερευνά που όλος τυχαίος ο φακός των ΜΜΕ εστιάζει τυχαία.


2 τατουάζ με το ματάκι το ένα σκέτο το μάτι και το άλλο για να μην μείνει παραπονεμένο που έβαλε και ένα τρίγωνο από κάτω... 

Και μπλουζάκι fallen-έκπτωτος

m όπως το μασόνος ? 


το m μεσα σε 9άρι. το υποσεινηδητο μύνημα θα το δείτε άν το σύμβολο το γυρίσετε ανάποδα και το αντιστρέψετε θα ειναι ενα w μεσα σε ενα 6άρι. αν το κάνετε επι 3 ειναι το www μεσα στο 666.... 

aggelia-foros.blogspot.com




 Σε μια  ερπετοεκπομπή πρότεινε την ανθρωπινη καρδιά ως ενα εξαιρετικό πιάτο μαγειρεμενο με τις πολύ ωραίες συνταγές για ανθρωποφάγους.... 

Πολλοι άνθρωποι έχουν πέσει θύματα ΜΑΖΙΚΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥσατανικής κατηχησης, δαιμονικής προπαγάνδας και μαυρης μαγείας απο την εκκλησία του σατανά.  Στόχος τους  ειναι να εξαφανίσουν τους χριστιανούς ωστε να μπορέσει να κυβερνήσει ο αντίχριστος και όλη η ανθρωποτητα να δεχτεί το σφράγισμα του θηρίου της αποκάλυψης.... Το όνομα αυτού ΧΞΣ - 666 - RFID CHIP - BARCODE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου