Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Νεοταξηκές εκλογές 2012...Απομυθοποίηση τώρα !!


Οδεύουμε ολοταχώς προς την εκλογική αναμέτρηση που όπως ολα τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ αλλά ακόμα και πολλά από τα διαδικτυακά μέσα της δίνουν χαρακτήρα <<τελευταίας επιλογής>>η ακόμα και <<επανάστασης>>!!!
Φυσικά το σχέδιο είναι καλά μελετημένο μπροστά στην κατάρευση που έρχεται και φωνάζει μανιωδώς...<<Έρχομαι>>!!
Πιστεύουν ότι  ο Ελληνικός λαός μπορεί να επιλέξει το μέλλον του μέσω της κάλπης ..Μιας κάλπης κομμένης και ραμμένης στα μέτρα τους ...Απο όλες τις απόψεις για όποιον έχει στοιχειώδη κριτική σκέψη...

Λαθρομετανάστες,δημόσιοι που απειλούνται με <<εφεδρείες>>,κομματικοί στρατοί δεκαετιών βολεψάκηδων κτλ..κτλ...Πολλά κόμματα με πολλούς αρχηγίσκους σωτήρες διαλέχτε ποιός θέλετε να σας σώσει...;Απ'όλα εχει ο μπαξές ...!!Aριστερούς θολοκουλτουριάρηδες,ακροαριστερούς αντιεξουσιαστές,δεξιούς,κεντρώους ,εθνικιστές,κομμουνιστές,<<ορθόδοξους>>,στρατιωτικούς,<<καμμένους κυριολεκτικά>>....!!Και πάσης φύσεως μπουμπόυκι...!!
Πιστεύουν <<όλοι αυτοί>>που φωνάζουν υπέρ της <<ψήφου -ψόφου>> λοιπόν οτι η Ελλάς θα απελευθερωθεί από αυτήν την ελιτίστικη νομεκλατούρα που μας κυβερνά επι δεκαετίες με την ψήφο σας στην <<δημοκρατία>> που αυτοί δημιούργησαν...Θα αφήσουν όλοι αυτοί λοιπόν έτσι απλά τα προνόμια τους,τις θέσεις τους ..το χρήμα τους ..την εξουσία και προπάντων τα αφεντικά που τους προστάζουν!!Έτσι απλά!!Με μια ψήφο!!Ας γελάσω...
Όλοι αυτοί λοιπόν που λένε πχ ότι θα ξεβρωμίσει ο τόπος..Ότι θα τους στείλουμε φυλακή...Ότι θα κάνουν λογιστικό έλεγχο,ΑΟΖ κτλ κτλ κτλ...
Καλούνται όλοι <<αυτοί>>να μας πούν κάτι πολύ απλό ..μία απλή ερώτηση πρός όλους τους <<υποψήφιους σωτήρες>>της πατρίδος και του Ελληνικού λαού..Ένα απλό ερώτημα που τίθεται για όποιον επαναλαμβάνω έχει στοιχειώδη κριτική σκέψη και γνωρίζει έστω και στο ελάχιστο το Σύνταγμα της πατρίδος μας που το έχουν κάνει κουρελόχαρτο για άλλη μια φορά..!!!
Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των πραξικοπημάτων του κράτους και παρακράτους των ληστών και δημίων του ελληνικού λαού: Εκλογές χωρίς υπηρεσιακή κυβέρνηση!!! Η πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου θα λειτουργεί κανονικότατα και θα εκτελεί τις ευρω-χουντικές εντολές και ταυτόχρονα θα διεξάγει και τις εκλογές! Με απλά λόγια: ...
Μια πραξικοπηματική κυβέρνηση ανδρεικέλων της ευρω-χουντικής ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ετοιμάζει το νέο εκλογικό πραξικόπημα (διενεργεί τις εκλογές) και δίχως να έχει καμία δημοκρατική νομιμότητα (τη δική τους αστική νομιμότητα) συνεχίζει να εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» των ευρω-τοκογλύφων…
Τα κόμματα, όλα τα κόμματα, κατάπιαν εντελώς αμάσητο και αυτό το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα!
Η ιστορία δεν τους έχει διδάξει τίποτα. Το ουσιώδες: Ότι τα ανοικτά δικτατορικά πραξικοπήματα αποτελούν το ΤΕΛΟΣ μιας αλυσίδας συνταγματικών και πολιτικών πραξικοπημάτων.
Αυτό το νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα σηματοδοτεί καθαρά ΟΧΙ απλώς το τέλος της «εξέλιξης» (ανοικτή πραξικοπηματική εκτροπή), αλλά και τη ΒΙΑ και ΝΟΘΕΙΑ που θα υπάρξουν σ’ αυτές τις εκλογές.
Είναι γνωστό ότι η διαδικασία της διεκπεραίωσης και τοποθέτησης των δικαστικών αντιπροσώπων χρειάζεται περισσότερο από ένα μήνα!!
Τώρα σε λιγότερο από 25 μέρες και μέσα στις γιορτές του Πάσχα θα υλοποιηθεί αυτή η διαδικασία από την πραξικοπηματική κυβέρνηση των ανδρεικέλων.
Αυτό σημαίνει ότι το κράτος και παρακράτος που κυβερνά και ιδιαίτερα το πασοκικό (αυτό ουσιαστικά κυβερνά), θα τοποθετήσει με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ διαδικασίες τους δικαστικούς αντιπροσώπους της αρεσκείας του: Είναι και αυτό ένα άλλο πραξικόπημα διότι οι «συνοπτικές διαδικασίες» καταλύουν τις συνταγματικές λειτουργίες ανάδειξης, διεκπεραίωσης και τοποθέτησης των δικαστικών αντιπροσώπων…
Πως λοιπόν όλοι αυτοί που κόπτονται για <<Ελευθερία και δημοκρατία>> ζητούν την ψήφο μας και συμμετέχουν σε άλλο ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα;

 Αυτά τα λίγα για την <<δημοκρατία>> τους...!!
Η ελευθερία του Ελληνικού λαού δεν θα έρθει μέσω αυτής της <<δημοκρατίας>>..
Αλλά με πίστη !!Αγώνα πραγματικά εθνικό, ενωμένα Ελληνικό κατά της παγκοσμίας Τάξης τους και των εγχώριων υπαλλήλων τους...!!
Αν λοιπόν αφήνετε τις τελευταίες σας ελπίδες για Ελευθερία στην η στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται η δεν έρχονται... Αδέλφια πλανάσθε οικτρά...
Προετοιμασθείτε πνευματικά κυρίως και υλικά  με ότι μέσα μπορείτε για τα χειρότερα που μας ετοιμάζουν ...Η προετοιμασία σας θα είναι το κλειδί για την Ελευθερία της πατρίδος  μας και των Ελλήνων...Ενθυμούμενοι πάντα ότι είμαστε στο Εμείς και όχι στο Εγώ!!
Να θυμάστε ότι αυτή η εγχώρια ελίτ είναι τελείως αδίστακτη και δεν θα διστάσει να αιματοκυλήσει την χώρα προκειμένου να μείνει στην εξουσία..
Προετοιμασία λοιπόν ,ψυχραιμία ,σύνεση ,στρατηγική καθαρό μυαλό ,πίστη στον Θεό και στο όραμα για Ελευθερία πραγματική!!
Την Ελευθερία ούτε την ζητιανεύεις ούτε την ψηφίζεις!!
Το παραμύθι τους σύντομα θα λάβει τέλος...



ΥΓ:Όσο για το τι να ψηφίσετε και αν ετούτες τις ώρες είναι το ποιο σημαντικό αντί όλων των παραπάνω που ανέφερα πρωτίστως..Με το χέρι στην καρδία σας λέω ψηφίστε όσοι το κάνετε ανθρώπους αγνούς και με πίστη πραγματική ..Ψάχτε και θα τους βρείτε ...Υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι πιθανόν και άσημοι..Αλλά ο πρωταρχικός σας στόχος και οι ελπίδες σας να παραμείνουν ζωντανές στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις με φίλους ,την οικογένεια σας που είναι αυτοί πραγματικά που θα σας στηρίξουν σε όλα αυτά που μας <<ετοίμασαν >>για εμάς χωρίς εμάς..
Και τον Θεό..

Ηράκλειτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου