Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ: Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ - ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ FEMA ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


Τα στρατόπεδα και οι ομαδικοί τάφοι με τα φέρετρα της FEMA σε ένα σχεδιασμό μαζικής εξόντωσης του πληθυσμού

Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε το HR 6566 που αποτελεί μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας της πατρίδας του 2002, που εμποτίζει τον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . "

Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας πατρίδας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και της υποδομής (CTI).

Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Εκλεγμένοι αξιωματούχοι υποθέτουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι οίκοι τελετών, τα νεκροταφεία και τα νεκροτομεία Θα είναι συγκλονισμένοι απο τα εκατομμύρια των Αμερικανών σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Πρέπει επίσης να υπάρξουν επιδόματα για τους επιζόντες ενός τέτοιου γεγονότος. Εκπρόσωποι από τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να συντονίσουν με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα, τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα αρμόδια άτομα για να προετοιμάσουν και να αποκριθούν σε ένα γεγονός όπου θα συμβούν απώλειες μάζας.

Πρόσφατα, η FEMA αποφοίτησε την εναρκτήρια κατηγορία από 231 μέλη του Σώματος FEMA που έχουν εκπαιδευτεί για μελλοντική ετοιμότητα επιχορηγούμενη από το κράτος. Οι μυημένοι θα είναι οι ηγέτες της FEMA του Κέντρου εσωτερικής ετοιμότητας θα ανατεθούν συγκεκριμένοι ρόλοι σε όλη τη χώρα από τις σχέσεις της κοινότητας με την υποστήριξη του κέντρου ανάκτησης καταστροφής .

Η Janet Napolitano, Γραμματέας του DHS εξηγεί ότι "είμαστε όλοι πιο ασφαλείς όταν είμαστε σε εγρήγορση και να συμμετέχουμε" και θέλει το αμερικανικό κοινό να κατασκοπεύει ο ένας τον άλλον, διότι η διαρκής ασφάλεια μας είναι «κοινή ευθύνη». Τα φέρετρα FEMA, αγοράστηκαν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία και στοιβάζονται σε στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως πολυ-λειτουργικά δοχεία καύσης των νεκρών.

Πολυλειτουργικά δοχεία Για Καύση


Τα δοχεία αυτά, είναι μέρος εγκαταστάσεων για όταν θα εμφανιζόταν ένα μαζικό μοιραίο περιστατικό, οι νεκροί θα μπορούσαν να μεταφερθούν εύκολα σε αυτά τα φέρετρα FEMA, στα τραίνα FEMA και στα στρατόπεδα όπου αποτεφρωτήρες αναφέρεται ότι έχουν εγκατασταθεί.

Τοποθετημένα κοντά στην περιφερειακή έδρα της FEMAστην Ατλάντα, είναι κατ' εκτίμηση 500.000 FEMA φέρετρα στοιβαγμένα σε μια μεγάλη έκταση γης. Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κατέχουν τα φέρετρα στην Ατλάντα της Γεωργίας. Η CDC, FEMA και το DHS προετοιμάζονται για μαζικές απώλειες λόγω της ανάπτυξης ενός βιολογικού όπλου που θα απαιτούσε πολλές αμερικανικές ζωές, και ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συντριπτική ανάγκη για αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Επιτηρημένο από το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (DoD) στο πλαίσιο του μετασχηματιστικού ιατρικού προγράμματος τεχνολογιών (TMT) της αντιπροσωπείας μείωσης αμυντικής απειλής και των εθνικών ιδρυμάτων υγείας (NIH), έχουν δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια για τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας στον ιό Έμπολα, και τη δυνατότητά του να μετατραπεί σε ένα βιο-όπλο και με ορισμένες προσπάθειες εμβολίων μέσω δύο φαρμακευτικών εταιρειών στη Μασαχουσέτη-βασισμένα στη θεραπευτική Sarepta και τα φαρμακευτικά είδη Tekmira του Καναδά.

Η ΤΜΤ δημιουργεί σχέσεις με τις εταιρίες βιοτεχνολογιών ιδιωτικού τομέα, τις φαρμακευτικές εταιρίες και τα ακαδημαϊκά όργανα, καθώς επίσης και με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για την προώθηση βιολογικού πολέμου έρευνα προερχόμενη από ιούς και βιολογικά όπλα και επίπεδα απειλής εκτίμησης όλων των βιολογικών παραγόντων με βάση την ικανότητα να μολύνει, και την αποτελεσματικότητα της καταστροφής.

Το Υπουργείο Άμυνας σταμάτησε ξαφνικά τη χρηματοδότηση της έρευνας του εμβολίου Έμπολα μέσα από αυτές τις δύο εταιρείες λόγω των οικονομικών περιορισμών. Με τη σποραδική φύση του ιού Έμπολα που συνδυάζεται με την απόλυτη θανάσιμη φύση του ιού, το καθιστά ένα σκληρό προιόν πώλησης σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες , επειδή "δεν είναι μια τεράστια πελατειακή βάση και οι μεγαλοφαρμακευτικές προφανώς ενδιαφέρονται για μεγάλα κέρδη.

Έτσι, αυτά τα εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία είναι σημαντικά για βιοάμυνα οδηγούνται από τις μικρές εταιρίες,» σύμφωνα με τον Larry Zeitlin, πρόεδρο του Mapp Biophamracueticals, ο οποίος αναπτύσσει τη θεραπεία για να καταπολεμήσει τον ιό Ebola. Για να μολύνουν ένα μεγάλο ποσό ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ενα βιο-όπλο, όπως τον ιό Ebola, ρομποτικά αεροσκάφη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό πάνω απο τα κεφάλια μας με ευκολία.

Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, ο πληθυσμός των πόλεων θα βιώσει μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστούν περίπου μια εβδομάδα για τους υπαλλήλους, να ανταποκριθούν σε αυτό το είδος της πανδημίας, και από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες Αμερικανοί θα έχουν υποκύψει στον ιό Έμπολα.

Σύμφωνα με παράκληση της DHS για «τη συμμετοχή στα ρομποτικά αεροσκάφη για το πρόγραμμα δημοσίας ασφαλείας, (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ) από τα μικρά τηλεκατευθυνόμενα εναέρια συστήματα (SUAS) για τη μετάβαση στους πελάτες της» η κρυφή ατζέντα ήταν στα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τους (UAVs) που αποκτήθηκαν το 2007 με σκοπό την κατασκόπευση στους αμερικανικούς πολίτες.

Ο αποτελεσματικός δείκτης θνησιμότητας του ιού Ebola, είναι το τέλειο βιο-όπλο. Και εάν συνδυαστεί με την πρόσφατη εφαρμογή των ρομποτικών αεροσκαφών στους αμερικανικούς ουρανούς, μήπως αυτό θα ήταν ένας συνδυασμός που θα πρέπει να ανησυχήσουμε; Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι στο Κάπιτολ Χιλλ έχουν τροποποιήσει το νόμο ασφάλειας του έθνους το 2002 για να επιτρέψουν «την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός μαζικού σχεδίου θνησιμότητας, καθώς και για άλλους λόγους.»
Φαίνεται ότι θα πρέπει να ανησυχούμε.

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου