Μια καταστροφική παγκόσμια επισιτιστική κρίση σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ στη σύγχρονη εποχή έρχεται.
Ξηρασία και περίεργα καιρικά φαινόμενα έχουν πλήξει την παραγωγή τροφίμων σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι, και ο ΟΗΕ και η Παγκόσμια Τράπεζα έχουν εκδόσει δυσοίωνες προειδοποιήσεις για τον πληθωρισμό τροφίμων που έρχεται.
Για όλους εμάς στο δυτικό κόσμο, η αύξηση της τιμής των τροφίμων μπορεί να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά στον αναπτυσσόμενο κόσμο μπορεί να σημάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.
Απλά θυμηθείτε τι συνέβη το 2008. Όταν οι τιμές των τροφίμων χτύπησαν ρεκόρ που οδήγησε σε εξεγέρσεις για τα τρόφιμα σε 28 διαφορετικές χώρες.
Σήμερα, υπάρχουν περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι που υποσιτίζονται σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και οι φήμες για ελλείψεις τροφίμων είναι αρκετές για να προκαλέσουν το χάος στη μάζα σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Όταν οι άνθρωποι φοβούνται ότι δεν πρόκειται να είναι σε θέση να θρέψουν τις οικογένειές τους, τείνουν να φτάσουν στην απελπισία.
Ενα πρόσφατο άρθρο του CNN λέει ότι « το 2013 θα είναι μια χρονιά σοβαρής παγκόσμιας κρίσης ».
Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε απλώς φήμες μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, αλλά στην πραγματικότητα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν τη χειρότερη ξηρασία εδώ και 50 χρόνια αυτό το καλοκαίρι, και ορισμένοι ειδικοί έχουν ήδη δηλώσει ότι ο καιρός δεν ήταν ποτέ τόσο ξηρός για τόσο πολύ καιρό, και ότι η τεράστια ζημιά έχει ήδη γίνει για την καλλιέργεια της επόμενης χρονιάς.
Από την άλλη πλευρά του κόσμου, τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Καζακστάν έχουν δει όλες τις καλλιέργειες σιταριού τους να πλήττονται από την φριχτή ξηρασία αυτό το καλοκαίρι.
Η Αυστραλία έχει επίσης ξηρασία, και στην Ινδία οι βροχές των μουσώνων ήταν περίπου 15% πίσω στα μέσα Αυγούστου.
Η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων θα είναι πολύ λιγότερη από ό, τι αναμένεται αυτό το έτος, και η παγκόσμια ζήτηση τροφίμων θα συνεχίζει να αυξάνεται σταθερά.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξάγουν το περισσότερο φαγητό από οποιοσδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο, και γι 'αυτό σε όλη την υδρόγειο παρακολουθούν νευρικά τη φρικτή ξηρασία στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το καλοκαίρι με βαθιά ανησυχία.
Είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!
Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla.
Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.
Τα κυρίαρχα κοινωνικά θέματα προορίζονται για να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την εξουσία και τον πλούτο σε προκατασκευασμένες επιχειρήσεις της παγκοσμιοποίησης, όπως τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ , την Παγκόσμια Τράπεζα , κλπ.
Θέλω να αναφέρω εδώ ότι η έλλειψη τροφίμων είναι μια φρικτή πραγματικότητα σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες. Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται στην κερδοσκοπία ότι η έλλειψη τροφίμων θα μπορούσε να έρθει στο λεγόμενο Πρώτο Κόσμο, και ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί σκόπιμα μια τεχνητή πείνα.
Έγραψε σχετικά με τις υποψίες του σε ένα κύριο άρθρο με τίτλο, "Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις με επεμβάσεις του καιρού και χρήση ως όπλο πολέμου».
Εμφανίστηκε στη The Providence Εφημερίδα το 1975, ενα απόσπασμα ως εξής:
Οι ΗΠΑ και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις θα πρέπει να υπογράψουν μια συνθήκη για να τεθεί εκτός νόμου η παρέμβαση στον καιρό ως μέσο πολέμου.
Χρειαζόμαστε μια συνθήκη τώρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους ενέργειες - πριν οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου αρχίσουν τις καταιγίδες, χειραγωγώντας τα κλίματα, και σεισμούς που θα προκαλούν ενάντια στους εχθρούς τους. Η βασική ιδέα του πολέμου του περιβάλλοντος είναι απλή - εάν ένα έθνος μπορεί να μάθει να προκαλεί φυσικά φαινόμενα που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες ζημιές σε έναν εχθρό, με βροχοπτώσεις, πλημμύρες, παλιρροϊκά κύματα, σεισμούς, ακόμη και κλιματικές αλλαγές που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη γεωργία ενός ολόκληρου έθνους.
Η συνθήκη του ΟΗΕ που αναφέρεται παραπάνω, τέθηκε σε ισχύ τρία χρόνια μετά αφότου ο Pell έγραψε το άρθρο του, με 32 συμβαλλόμενες χώρες.
Πηγή atheatignosi:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου