Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 12ΘΕΟ!?


ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ-ΕΝΣΚΛΑΒΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ!!!

Πρωτόκολλο Πρώτο 
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. 

Πρωτόκολλο Τρίτο 
 Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. 

Πρωτόκολλο Ενδέκατο
Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από' μας του μυστικού μασονισμού που δεν γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από' μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους. 

Πρωτόκολλο Δέκατο Έκτο 
Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης μπήκε ήδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε «διδασκαλία με εικόνες» και που θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε υπάκουα ζώα που δε θα σκέπτονται και θ' αναμένουν την παράσταση των πραγμάτων με εικόνες, για να τ' αντιληφθούν...


Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ....


ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!!


ΠΗΓΗ: http://anti-neotaksites.blogspot.com/2011/12/12_3869.html#ixzz1i2SbHGho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου