Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ: ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ!

Οι ίδιοι που αποφυλακίζουν διά νόμου λαθρομετανάστες εγκληματίες, οργανώνουν καταδρομικές επιχειρήσεις στο Άγιον Όρος!'Οπως γράψαμε και χθες, κύριος στόχος της εμετικής απόφασης προφυλάκισης του Ηγουμένου Εφραίμ δεν είναι ούτε ο ίδιος, ούτε το Μοναστήρι του, αλλά Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, που πρέπει να δεχθούν ένα ισχυρό πλήγμα Χριστουγεννιάτικα, έτσι ώστε να κλονιστεί η πίστη των Ελλήνων, που όπως φάνηκε σε πρόσφατη δημοσκόπηση, στη συντριπτική τους πλειοψηφία δηλωνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί!

Αυτό, οι ξεπουλημένοι τσανακογλείφτες των εβραιοσιωνιστών, δεν το ανέχονται με τίποτα: Έτσι, ενώ ο ίδιος ο π. Εφραίμ δήλωσε πως θα παραδοθεί αυτοβούλως στι Αρχές, οι αληταράδες της ψευτοκυβέρνησης Παπαδήμου στέλνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη Μονή Βατοπαιδίου για να...μπουκάρουν μέσα και να τον συλλάβουν!

Τι είχε συμβεί; Ο Γέροντας δέχθηκε την επίσκεψη του ιατρού που βρίσκεται στις Καρυές, ο οποίος του συνέστησε να παραμείνει κλινήρης για 2 - 3 μέρες, καθότι εμφάνισε πυρετό και υπογλυκαιμία: Κάτι καθόλου περίεργο για τους μοναχούς, που ζουν μια ζωή γεμάτη στερήσεις, από την αυστηρή νηστεία σε σημείο εξαντλήσεως μέχρι την έλλειψη ύπνου!
Ενώ λοιπόν οι ίδιος ο ιατρός διαβεβαίωσε πως ο π. Εφραίμ είναι ασθενής, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της "δικαιοσύνης" απαιτούν εδώ και τώρα τη σύλληψη ενός αρρώστου ανθρώπου, προκειμένου να τον διαπομπεύσουν συνοδεία των πορνιδίων τους "δημοσιογράφων"!!!

Πρόκειται για πρόστυχη πρόκληση του καθεστώτος: Την ώρα που αφήνονται ελεύθεροι ΜΕ ΝΟΜΟ οι εγκληματίες λαθρομετανάστες κι ενώ εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι κλεφταράδες και τα λαμόγια, θεωρείται...μέγιστη προτεραιότητα η σύλληψη κάποιου που ούτε μπορεί, ούτε θέλει να διαφύγει!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΗΤΕΣ: Το έχουμε ξαναπεί, πως δεν είμαστε ούτε Αγιορείτες, ούτε μοναχοί! Θα αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ σε οποιαδήποτε απόπειρα διασυρμού του Αγίου Όρους, αυτές τις Άγιες Μέρες που δεν σέβονται οι παλιοξεφτίλες χριστιανομάχοι!

Τους "τσούζει" τόσο πολύ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, που εφορμούν (!!!) με όλες τους τις "δυνάμεις" στο Αγιασμένο Περιβόλι της Παναγίας, ενώ αφήνουν ανεξέλεγκτους τους κακοποιούς να σφάζουν, να βιάζουν και να ληστεύουν συμπολίτες μας!

Είναι σαφές, ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της Ύβρεως. Ακολουθεί σύντομα και η Νέμεσις...!  



πηγη:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/12/blog-post_4888.html,http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/12/blog-post_6098.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου