Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Οι Αγιορείτες βλέπουν το πρόβλημα στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης


Την αμέριστη συμπαράστασή τους εξέφρασαν Ηγούμενοι του Αγίου Όρους καθώς και σεβάσμιοι πατέρες, προς τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ οι οποίοι από νωρίς το πρωί έφτασαν στο Μοναστήρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, οι Ηγούμενοι έκαναν λόγω για μεσαιωνικά πράγματα, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό πολεμείται φανερά πλέον η Εκκλησία.
Επίσης πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν λόγω για πρωτάκουστο νομικό κατασκεύασμα, να υπάρχει στη Κυβέρνηση Υφυπουργός Δικαιοσύνης!

Αγιορείτες αναρωτήθκαν μιλώντας στη Romfea.gr: "Εμείς ερωτάμε πότε στα 180 χρόνια του Εθνικού μας βίου έχει τοποθετηθεί Υφυπουργός Δικαιοσύνης; Μήπως ποτέ; Και γιατί τοποθετήθηκε τώρα; Μήπως για την υπόθεση Βατοπαιδίου;"
Πάντως στο Άγιον Όρος μετέβη σήμερα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αντώνιος Παπαματθαίου και ο αστυνομικός διευθυντής Χαλκιδικής Κωνσταντίνος Παπουτσής, για την υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών.
Τον Εισαγγελέα όμως συνόδευαν 30 Αστυνομικοί οπλοφορούντες (ναι σωστά διαβάσατε οπλοφορούντες), οι οποίοι παραμένουν έξωθεν την πύλης της Μονής Βατοπαιδίου και κατά τη νύχτα!
Τέλος σύμφωνα με τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου, ο ηγούμενος παραμένει κλινήρης στη Μονή καθώς οι γιατροί του ιατρικού κέντρου Καρυών διαπίστωσαν ότι εμφάνισε υψηλό πυρετό και απορύθμιση του σακχάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου