Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ - NWO




Μια φυλακή για το μυαλό μας.

Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανό να γράφει για την εποχή μας:<< στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε μια αόρατη φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής.>>


 Οι πραγματικοί κυρίαρχοι του κόσμου δεν είναι πλέον οι εθνικές κυβερνήσεις αλλά οι επικεφαλής των οικονομικών πολυεθνικών ομίλων ( Δ.Ν.Τ, παγκόσμια τράπεζα, G8, ΝΑΤΟ κλπ.)  οι υπεύθυνοι των οργανισμών αυτών δεν είναι εκλεγμένοι αλλά εκλεκτοί της παγκόσμιας συνωμοτικής ελίτ, και το κοινό δεν ενημερώνεται καν για τις αποφάσεις τους. Σε διεθνές επίπεδο οι οργανισμοί αυτοί είναι πιο πλούσιοι από τα κράτη, αλλά και βασικοί χρηματοδότες πολιτικών κομμάτων όλου του φάσματος στις περισσότερες χώρες, είναι ουσιαστικά υπεράνω νόμων και πολιτικής εξουσίας, υπεράνω και της δημοκρατίας.

Το περιθώριο δράσης των κρατών μειώνεται όλο και περισσότερο από τις διεθνείς οικονομικές συμφωνίες για τις οποίες ποτέ κανείς δεν ενημέρωσε τους πολίτες. Όλες οι διεθνείς συνθήκες που υπογράφηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν ένα μοναδικό σκοπό:τη μεταφορά της εξουσίας από τα κράτη προς τους μη εκλεγμένους οργανισμούς μέσω της παγκοσμιοποίησης.
Αν όμως οι πολίτες υποψιασθούν ότι δεν υπάρχει δημοκρατία μπορεί να προκληθεί εξέγερση. Γι’ αυτό αποφασίστηκε να διατηρηθεί μια βιτρίνα δημοκρατίας και η πραγματική εξουσία να μετατοπισθεί προς νέα υπερεθνικά κέντρα. Στην πραγματικότητα βιώνουμε μια νέα σκλαβιά με δεξιό ή αριστερό προσωπείο.
Σε μια διάλεξη το 1961 ο Άλντους Χάξλει περιγράφει το αστυνομικό κράτος του μέλλοντος ως <<μια τελική επανάσταση, μια δικτατορία χωρίς δάκρυα όπου οι άνθρωποι αγαπούν τις δουλειές τους…. Ένα είδος ανώδυνων  στρατοπέδων συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες έτσι ώστε να χάσουν ουσιαστικά οι άνθρωποι τις ελευθερίες τους, αλλά δεν θα σκέπτονται σε καμία περίπτωση να εξεγερθούν λόγω της προπαγάνδας ή της πλύσης εγκεφάλου που θα ενισχύεται με φαρμακευτικές μεθόδους.>>


Στρατηγικές για τον παγκόσμιο έλεγχο της κοινωνίας.

Παραπλάνηση, η βασική στρατηγική.

Ο έλεγχος του κοινού γίνεται με διάφορες μεθόδους όπως να το διατηρούν ασυντόνιστο και με άγνοια για τις βασικές αρχές του συστήματος, να έχουν το κοινό συγχυσμένο, απογοητευμένο και διασπασμένο με πράγματα που δεν έχουν πραγματική σημασία.
Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:
1.      Διαλύοντας το μυαλό τους, παρέχοντας μια χαμηλού επιπέδου δημόσια παιδεία και αποθαρρύνοντας την τεχνική δημιουργία.
2.      Κατευθύνοντας τα αισθήματα τους, αυξάνοντας την μαλθακότητα τους με συνεχή βομβαρδισμό με σεξ, βία και τρομοκρατία και με το να δίνουν σκουπίδια για πνευματική τροφή.
3.      Ξαναγράφοντας την ιστορία των εθνών και υποβάλλοντας το κοινό σε αποκλίνουσα συμπεριφορά έτσι ώστε να μπορούν να μεταστρέψουν τη σκέψη τους από τις πραγματικές τους ανάγκες σε πολυτελείς μη απαραίτητες προτεραιότητες.
4.      Κρατάνε συνεχώς απασχολημένο το κοινό με την εργασία χωρίς να του αφήνουν χρόνο να σκεφθεί.


Η  καταστροφή της φύσης είναι σκόπιμη.

Η εξαφάνιση του φυσικού περιβάλλοντος είναι επιβεβλημένη από την νέα παγκόσμια τάξη για τους εξής λόγους:
  1. Η εξαφάνιση της φύσης και η αύξηση της μόλυνσης θα κάνουν τους ανθρώπους ακόμα πιο εξαρτημένους από το οικονομικό σύστημα για την επιβίωση τους.
  2. Αστικοποίηση του περιβάλλοντος επιτρέπει την τοποθέτηση πληθυσμών σε εντελώς ελεγχόμενο περιβάλλον όπου το άτομο είναι πλήρως ενταγμένο στην προοπτική της νέας τάξης.
  3. Η επαφή με τη φύση είναι επικίνδυνη γιατί οδηγεί τον άνθρωπο στο να απορρίψει την ασχήμια του περιβάλλοντος των σημερινών πόλεων και να αμφισβητήσει την σημερινή κοινωνική τάξη που πρέπει να αποτελεί τη μόνη αναφορά του.
  4. Ο θαυμασμός της φύσης κρατά ζωντανό το όνειρο των ανθρώπων και εκτείνει την εσωτερική ζωή τους αναπτύσσοντας την ευαισθησία τους και συνεπώς την αυτεξουσιότητα τους.

Όλα αυτά που μπορούν να ωθήσουν τον άνθρωπο να σκέπτεται και να ζει αυτόνομα είναι δυνάμει ανατρεπτικά. Ο μεγαλύτερος εχθρός της νέας τάξης είναι η πνευματικότητα. 
Λίγος χρόνος μας απομένει να αντιδράσουμε διότι όλα τα απαραίτητα μέσα ελέγχου για μια μελλοντική δικτατορία είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία.

Πιλοτικό πρόγραμμα για κοινωνία δυτικού τύπου είναι και η Ελλάδα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές που συζητούνται σε εναλλακτικούς κύκλους, γιατί ο παλιός Έλληνας θεωρείτο, όταν μπήκαμε στην ΕΕ, ιδιαιτέρως απείθαρχος και πολιτικοποιημένος. Η εντολή ήταν: αν καταφέρουμε να κάνουμε αυτούς φυτά τους έχουμε όλους στο χέρι. Γι’ αυτό έπεσαν πολλά δις για να γίνουν λιώμα τα μυαλά των νεοελλήνων .
Μέσα που θα χρησιμοποιηθούν:
  • Αύξηση του στρες των ατόμων- οικονομική πίεση.
  • Μαζική διάδοση τηλεοπτικών σκουπιδιών και προώθηση αποβλακωτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων.
  • Μείωση προϋπολογισμού για την δημόσια εκπαίδευση και ανάπτυξη συνθηκών ανασφάλειας και χάους στα σχολεία.
  • Περιορισμός της διάδοσης των φιλοσοφικών και επιστημονικών ιδεών ιδιαίτερα στους τομείς της κβαντικής φυσικής, της νευροβιολογίας κ.α.
  • Δημιουργία άσχημου και απάνθρωπου αστικού περιβάλλοντος. Διατήρηση των εξοντωτικών συνθηκών στις δημόσιες συγκοινωνίες και στο κυκλοφοριακό.
  • Μη αποτροπή της αύξησης της ρύπανσης.
  • Να γίνουν οι άνθρωποι μισό- άρρωστοι χάρη στην βιομηχανοποιημένη διατροφή, και επιβάρυνση τους με τις παρενέργειες των φαρμάκων που υποτίθεται ότι τους θεραπεύουν.
  • Ενθάρρυνση κατανάλωσης υπνωτικών φαρμάκων.
  • Υπερκατανάλωση αλκοόλ χωρίς περιορισμούς και σε προσιτές τιμές.
  • Κορεσμός της ατμόσφαιρας από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που βλάπτουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες.
  • Μόλυνση του νερού και των τροφίμων με ουσίες που επηρεάζουν την διάθεση του πληθυσμού.
  • Διάχυση στα τρόφιμα και στο νερό νανομηχανές αόρατες με γυμνό μάτι. Μόλις καταναλωθούν εκατοντάδες μικρό- ρομπότ θα μπορούν να εγκαθίστανται στους νευρώνες όπου θα αναλαμβάνουν τον έλεγχο.

Έτσι επιβάλετε η νέα παγκόσμια τάξη και ο νέος ρατσισμός από τους Επικυρίαρχους, την υπερεθνική ελίτ, τους διεθνείς υπαλλήλους και τα κατά τόπους φερέφωνα τους.
Ένας νέος βαρβαρισμός: ένας κόσμος πέραν του ανθρώπινου όπου οι υπάνθρωποι θα υπηρετούν τους υπεράνθρωπους.      


ΠΗΓΗ: http://anti-neotaksites.blogspot.com/2011/12/nwo_13.html#ixzz1hqCNpEsZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου