Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η Ημερίδα:«Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή». (ΒΙΝΤΕΟ)Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει από νωρίς την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Ν. Φάληρο, με αποτέλεσμα αυτή να μην επαρκεί. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκαν επιπλέον καρέκλες από παρακείμενες αίθουσες για να μπορέσει ο κόσμος μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να παρακολουθήσει την ημερίδα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Σεραφείμ κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας. Ακολούθησαν οι ομιλίες των κ. Χιωτακάκου, κ. Παπανικολάου, κ. Παπασωτηρίου και  κ. Αδαμόπουλου. Ομιλητές στην ημερίδα υπήρξαν και ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Αναστασίου και ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος. Τέλος ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό ενώ αναγνώσθησαν και τα πορίσματα της ημερίδας.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο με τη συνοδεία του κόσμου που παρευρέθηκε.Ο Χαιρετισμός και η ομιλία του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ στην έναρξη της Ημερίδας: «Νέα ταυτότητα-εισητήριο χωρίς επιστροφή» που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας το Σάββατο 6 ΟκτωβρίουΧαιρετισμός των Ελληνων Youtubers

Η συνέντευξη που παραχώρησε στο ιστολόγιο "Αναβάσεις" (anavaseis.blogspot.gr) ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Φωτόπουλος αμέσως μετά την λήξη της εξαιρετικά επιτυχημένης Ημερίδας: «Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή» στην οποία ήταν ο κεντρικός συντονιστής. (06/10/2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας)


Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Εστίας Πατερικών Μελετών Αρχιμ.Σαράντης Σαράντος στο ιστολόγιο "Αναβάσεις" (anavaseis.blogspot.gr) αμέσως μετά την λήξη της εξαιρετικά επιτυχημένης Ημερίδας: «Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή» (06/10/2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας).


πηγές: http://www.imp.gr/
http://asimpiestos.blogspot.com/
http://anavaseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου