Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αχαριστία της ΧΑ προς τον Πειραιώς Σεραφείμ


Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και της Χρυσής Αυγής, μετά την τοποθέτηση του ιεράρχη για την παρουσία στελεχών της τελευταίας σε ειδωλολατρική συνάθροιση. Η Χρυσή Αυγή απάντησε με ανακοίνωση εναντίον του ιεράρχη, για να ανταπαντήσει εκείνος από την πλευρά του.
Ο μητροπολίτης Πειραιώς ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων, που ποτέ δεν φοβήθηκε να πει τη γνώμη της, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Έχει πολλές φορές καταφερθεί κατά της αριστεράς, κατά της κατασκευής τεμένους στην Αθήνα και κατά πολιτικών που πλήττουν το έθνος, ενώ δίνει αγώνες σε όλα τα μέτωπα για τα εθνικά μας δίκαια, από τον καιρό που βρισκόταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστραλία, διακονώντας τους ομογενείς μας. Ήταν μάλιστα από τους λίγους που δεν δίστασε να έχει δημόσιες συναντήσεις μαζί με Χρυσαυγίτες και να συνομιλεί και ακόμα και να φωτογραφηθεί με στελέχη της. Με λίγα λόγια, δεν τους έκλεισε την πόρτα, όπως έκαναν πολλοί άλλοι.
Και όταν καταφέρθηκε, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ως ιεράρχης, να στηλιτεύσει την παρουσία στελεχών της ΧΑ σε συναθροίσεις ειδωλολατρών, εισέπραξε την έωλη κατηγορία ότι είναι... σιωνιστής! Και τι περίμεναν στη ΧΑ δηλαδή; Να μην μιλήσει κανένας γι' αυτό; Τι ακριβώς θέλουν; Και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη; Όπως και να έχει, αυτοί στη Χρυσή Αυγή που κατηγορούν σήμερα τον πολέμιο του σιωνισμού μητροπολίτη Πειραιώς ως... εντολοδόχο του παγκόσμιου κέντρου του Σιωνισμού (!), καλά θα κάνουν να εξηγήσουν στον κόσμο γιατί δεν είπαν λέξη όταν τη χώρα μας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Ισραήλ και γιατί ζήτησαν τη συνεργασία με τους τελευταίους για την εξόρυξη των πετρελαίων μας. Ερωτήματα αναπάντητα, που θα έπρεπε η ηγεσία της ΧΑ, να απευθύνει στον εαυτό της, πριν αρχίσει να κατηγορεί άλλους.

πηγη

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/04/serafeim-axaristia-XA-pros-Mhtropolith-peiraiws.html#ixzz2RauD4mF1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου