Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Γιατί η τεχνολογία Tablet για περιστατικά πολλαπλών ατυχημάτων ... αναπτύχτηκε για πρώτη φορά 3 ημέρες πριν την πραγματική βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης ;


From HEIL GAP (or mind the GAP) 

Γιατί η τεχνολογία Tablet για περιστατικά πολλαπλών ατυχημάτων ... αναπτύχτηκε για πρώτη φορά 3 ημέρες πριν την πραγματική βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης ;

Τρεις άνθρωποι νεκροί - ανάμεσά τους ένα αγόρι οκτώ ετών - και εκατοντάδες άτομα έχουν τραυματιστεί από τις δύο εκρήξεις κοντά στη γραμμή του τερματισμού του μαραθώνιου της Βοστώνης από τις βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα στις εκδήλωση για την Patriot’s Day …. επέτειος της ... μάχης του Λέξινγκτον Η.Π.Α. 19 Απρίλιου .

Σε ό, τι αφορά την τεχνολογία Tablet για περιστατικά πολλαπλών ατυχημάτων μπορεί μόνο να περιγραφεί είτε ως μια παράξενη σύμπτωση ή ένα προσχεδιασμένο μέτρο!

Ένα δελτίο τύπου με ημερομηνία 14 Απρ 2013 αναφέρει:

OPEN Incorporated-SafetyPAD

Η Boston EMS αναπτύσσει μια νέα, ελαφριά φορητή συσκευή με προ-ενσωματωμένο λογισμικό για πρώτη φορά στο Μαραθώνιο της Βοστώνης στις 15 Απριλίου.

Η πλατφόρμα, SafetyPAD, προορίζεται για χρήση σε καταστάσεις μαζικών ατυχημάτων και δίνει στο προσωπικό των ιατρικών υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης που μεταφέρουν τα θύματα, τη δυνατότητα να αξιολογούν κάθε ασθενή ( ή τραυματία) σε πραγματικό χρόνο και να μεταδίδουν τα δεδομένα (και άλλα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά) στις μονάδες … πριν από την άφιξή τους ! Η Boston EMS θα αξιοποιήσει το νέο πρόγραμμα Android κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα.
 
UM Coach Bomb Sniffing Dogs Were at Start, Finish Lines for Drill (Low) 
Ο προπονητής Stevenson ο οποίος ήταν κοντά στη γραμμή του τερματισμού του μαραθωνίου της Βοστώνης, όπου σημειωθήκαν οι εκρήξεις, δήλωσε ότι σκέφτηκε ότι ήταν αρκετά περίεργο ότι υπήρχαν σκυλιά που οσμίζονται βόμβες στις γραμμές εκκίνησης και τερματισμού.


"Συνέχιζαν να κάνουν ανακοινώσεις για τους συμμετέχοντες, μην ανησυχείτε, είναι απλά μια άσκηση κατάρτισης δήλωσε ο Stevensonκαι συνέχισε λέγοντας ότι κατά την έναρξη του αγώνα είδε εντοπιστές της αστυνομίας στις στέγες . Έχω παραβρεθεί σε πολλούς μαραθώνιους στο Σικάγο, DC, το Σικάγο, το Λονδίνο και σε άλλες μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, αλλά ποτέ δεν έχει δει αυτό το επίπεδο της ασφάλειας πριν.


"Προφανώς, δεν πιστεύω ότι ήταν μια άσκηση κατάρτισης," είπε ο Στίβενσον."Νομίζω ότι πρέπει να υπήρχε κάποιου είδους απειλή ή υποψία κατόπιν εσωτερικής πληροφόρησης "Facebook Memorial Page Made BEFORE Boston Bombing

Φυσικά αρκετοί αρλουμπολόγοι έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το χθεσινό τραγικό γεγονός …. μαντεύοντας το … « με το να αλλάξουν τις ώρες καταχωρήσεων τους » ... « Έτσι και αλλιώς τα χαϊβάνια δεν είναι το «εθνικό προϊόν μας » … ευδοκιμούν και στην υπόλοιπη υφήλιο »

  
Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η επίθεση "συνέβει" ακριβώς στη μέση της «απόκρυφης εποχής της θυσίας» που λαμβάνει χώρα μεταξύ 19Μαρτίου και 1ης Μαΐου.
Και κάτι ... που ανακάλυψα στο διαδίκτυο :Illuminati Card 291 Bombing Joggers

Occult Holiday

Εδώ και μια εβδομάδα υπήρχε στις αμερικανικές ιστοσελίδες για ένα« προβοκατόρικο » κτύπημα “ false flag ” κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του απριλίου!
Πολλοί ... το συνδέανε με την κρίση της βορείου Κορέας … αλλά κατι τετοιο ακούγονταν παράξενο για την Occult Holiday.
Η Απόκρυφη εορτή «Occult Holiday» απαιτεί θυσία αίματος για το κτήνος "The Beast", η θυσία απαιτείται στις 19 Απριλίου ή 20 του μηνός .
Η 19 Απρίλη είναι η πρώτη μέρα του 13-μέρου του τελετουργικού σχετικά με την φωτιά και το θεό της φωτιάς, τον Βάαλ, ή Μολώχ / Βαβυλώνα, Αμμωνα / Αίγυπτος (ο Θεός Ήλιος).

Η ανθρώπινη θυσία που απαιτείται κατά τη διάρκεια των πολλών απόκρυφων αυτών ημερομηνιών πρέπει να περιέχει τα ακόλουθα στοιχεία, καθένα από τα οποία πρεπει να εμπεριέχεται κατά τον μέγιστο δυνατό βαθμό :

1. Το Τραύμα, το άγχος την ψυχική οδύνη, και την καθαρή τρομοκρατία

2. Η τελική πράξη του δράματος θα πρέπει να είναι η καταστροφή από πυρκαγιά …

( Κατά προτίμηση μια πυρκαγιά.) ( χμ … μήπως εδώ βόμβα ;;;;; )
3. Ανθρωποθυσίες : Οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν και ιδιαίτερα τα παιδιά, αφού«Το Σκότος» βλέπει τους νεότερους ως την πιο επιθυμητή ανθρώπινη θυσία !


ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ... ή διαφορετικά ... Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ :Μόλις μερικές ώρες μετά τους βομβαρδισμούς, η αστυνομία αρχίζει να αναπτύσσεται σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον πλανήτη, και είναι πιθανό να παρενοχλούν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους. 

Ο ανταποκριτής του CBS News Bob Orr αναφέρει από την Ουάσιγκτον ότι στον απόηχο των εκρήξεων οι αρχές της Νέας Υόρκης κινούν τις αντιτρομοκρατικές δυνάμεις σε θέσεις γύρω από τα μεγάλα και σημαντικά κέντρα της πόλης !
Ο Δήμαρχος Michael Bloomberg αναφέρει ότι 1000 αξιωματικοί της NYPD έχουν επιφορτιστεί με «καθήκοντα για καταπολέμηση της τρομοκρατίας»
Επιπλέον, το FOX ανέφερε ότι "επίσης η βρετανική αστυνομία εξετάζει τα σχέδια ασφαλείας για το Μαραθώνιο της Κυριακής στο Λονδίνο". (Είναι ο επόμενος μεγάλος Διεθνής μαραθώνιος.)Ενώ εδώ ... ( μάλλον εκεί !) … δεν το γνωρίζω ακόμη ... εάν το αδελφίστικο κακέκτυπο του Dr Joesph Goebbels … κατηγόρησε το σύριζα για την βομβιστική επίθεση στην βοστώνη !
( … Μήπως θέλετε να παίξουμε χαστούκια αλλά κeδικογλ% …. έλεγε στις καλές του ήμερες και ο Λάκης Λαζόπουλος … )

Όσο για την πιτσιρικαρία και το περιοδικό τους ;;;;;;;
Χα, χα, χα, τελικά αποδεδείχθηκε ότι τα έπαιρναν από ΜΚΟ ….
Βεβαίως δεν γνωρίζω εάν τους τα έχωνε αυτοπροσώπως ο Σόρος … αλλά θα μάθω !
Επίσης θα μάθω "πόσο πήγαινε" το κάθε άρθρο "λίβελος" …
Σε χήνες εννοούμε , όχι σε τίποτα ... παλιό-εκατό-μπαλα !

Χα, χα, χα ....
HEIL GAP (or mind the GAP) 
Πηγή

Το διαβάσαμε από το: Γιατί η τεχνολογία Tablet για περιστατικά πολλαπλών ατυχημάτων ... αναπτύχτηκε για πρώτη φορά 3 ημέρες πριν την πραγματική βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/tablet-3.html#ixzz2Qfj8B2E1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου