Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ;

 
Ανώτατος αξιωματούχος της Συρίας δήλωσε ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε όλμους απεμπλουτισμένου ουρανίου κατά την διάρκεια της πρόσφατης αεροπορικής επιδρομής κατά του Ερευνητικού Κέντρου Jamraya στα περίχωρα της Δαμασκού.

Ο αξιωματούχος, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, δήλωσε προς το ειδησεογραφικό δίκτυο Russia Today ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε έναν «νέο τύπο όπλου» κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επίθεσης: «Κατά τη στιγμή της έκρηξης αισθανθήκαμε σαν να συνέβη σεισμική δόνηση», δήλωσε ο Σύριος αξιωματούχος που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

“Αμέσως μετά, ένα γιγαντιαίο χρυσαφί «μανιτάρι» φωτιάς εμφανίστηκε στο σημείο. Αυτό αποδεικνύει ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε όλμους απεμπλουτισμένου ουρανίου”, δήλωσε ο Σύριος αξιωματούχος (σ.σ. pentapostagma.gr γεγονός που αν αποδειχθεί θα οδηγήσει σε ραγδαία γεγονότα).

“Αρκετά εργοστάσια και κτήρια που δεν ανήκουν στον στρατό καταστράφηκαν. Ο στόχος της επίθεσης ήταν μία κοινή αποθήκη όπλων. Ο βομβαρδισμός αποτελεί για εμάς τελεσίγραφο *(αντιποίνων) πλέον ”, πρόσθεσε.

Ο αξιωματούχος χαρακτήρισε ως ψευδείς τους ισχυρισμούς που πραγματοποίησαν οι Δυτικές μυστικές υπηρεσίες: ο αεροπορικός βομβαρδισμός δεν είχε ως στόχο την πομπή μεταφοράς όπλων από τις ένοπλες ομάδες της Hezbollah στο Λίβανο προς τη Συρία.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/05/ektakto-to-israhl-xrhsimopoihse-pyrhnika-ths-syrias.html#ixzz2SYxLkROY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου