Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Οι ΗΠΑ υιοθέτησαν και εφάρμοσαν επίσημα τον Μεγάλο Aδερφό

Η κυβέρνηση του δημοκράτη Obama κατασκοπεύει τους πολίτες των ΗΠΑ και δυστυχώς όχι μόνον -- Σύμφωνα με το διαβαθμισμένο ως άκρως απόρρητο έγγραφο με τον κωδικό ΒR 15-80 από 25.04.2013, το οποίο σε κάθε σελίδα του φέρει τα χαρακτηριστικά «TOP SECRET//SI//NOFORN», υποχρεούται η αμερικανική τηλεφωνική εταιρία Verizon, θυγατρική της Telekom, να δώσει όλα τα αρχεία της (ήτοι ποιος, πότε και που τηλεφώνησε) στην μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ την NSA (National Security Agency).
Τα παραπάνω αναφερόμενα χαρακτηριστικά του εγγράφου σημαίνουν: ΤOP SECRET (άκρως απόρρητο), SI= Special Intelligence (ειδική πληροφόρηση), NOFORN= No Foreign Nationals (όχι ξένοι υπήκοοι), δηλαδή το έγγραφο είναι προσβάσιμο μόνο σε διαβαθμισμένα στελέχη και επ’ ουδενί σε ξένους υπηκόους. Ημερομηνία απελευθέρωσης του απορρήτου ορίζεται η 12.04.2038, που δείχνει και την σπουδαιότητά του.

Όπως ήταν φυσικό η διαρροή του εγγράφου στον Τύπο αναστάτωσε τους «δημοκράτες» των ΗΠΑ. Η αναστάτωση μετατράπηκε σε σοκ, όταν ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται για κάποια ειδική εξαίρεση αλλά για ρουτίνα από εποχής προέδρου Bush του νεοτέρου. Επίσης ότι τέτοια στοιχεία ζητούνται από όλες τις τηλεφωνικές εταιρίες. Αναρωτιόμαστε εάν μόνο από τις τηλεφωνικές εταιρίες των ΗΠΑ ή και τις θυγατρικές τους στην Ευρώπη;

Τελικά όλα αυτά ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου διότι την 6.7.2013 δημοσιεύτηκε στον Τύπο των ΗΠΑ και δεν διαψεύστηκε από την αμερικανική κυβέρνηση, ότι η NSA και το FBI παρακολουθούν όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των οποίων Microsoft, Yahoo, Google, Face book, AOL, Skype, YouTube και Apple. Καλώς ήρθατε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων! Ο δημοκράτης Obama, «ο υπέρμαχος της διαφάνειας», «ο απελευθερωτής του αραβικού κόσμου», «ο σωτήρας του συριακού λαού», «ο υπερασπιστής των τούρκων διαδηλωτών» είναι αυτός που δίνει εντολές για να παρακολουθούνται εκατομμύρια αμερικανοί και μη αμερικανοί πολίτες παγκοσμίως. Obama ο παγκόσμιος Big Brother!

Η αιτιολογία για όλες αυτές τις παρακολουθήσεις καταντά κουραστική και μονότονη. Υποτίθεται ότι γίνεται για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, όταν είναι αυτοί οι ίδιοι που υποθάλπουν την τρομοκρατία (βλ. Συρία) ως αυτουργοί και οργανωτές. Αυτή την εποχή η NSA, που είναι η προϊσταμένη υπηρεσία της CIA, εγκαθιστά στην πολιτεία Utah των ΗΠΑ έναν υπολογιστή τεραστίων δυνατοτήτων και αξίας 2 δισ. δολαρίων που θα τεθεί σε λειτουργία το φθινόπωρο του 2013. Τουτέστιν ο οποιοσδήποτε πολίτης της γης που θα ομιλεί στο κινητό του ή χρησιμοποιεί ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και E-mail εν δυνάμει θα παρακολουθείται. Η παρακολούθηση γίνεται με λέξεις κλειδιά, δηλαδή εάν πληκτρολογηθεί ή ακουστεί στο κινητό συγκεκριμένη λέξη αμέσως ο υπολογιστής της Utah θα ακούει και θα βλέπει.

Κάθε ημέρα που περνά τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα ακόμη και σ’ αυτούς που τα θεωρούσαν συνομωσιολογία.

Πρέπει να αντισταθούμε. Η Ελλάδα πρέπει να αντισταθεί για να σωθεί η Φυλή και το Έθνος μας.

Πηγή

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/oi-hpa-yiothethsan-kai-efarmosan-epishma-ton-megalo-aderfo.html#ixzz2VqDy9WBP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου