Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ: ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ

Σας παρουσιάζω με γρήγορη ματιά, κάποιες αποκαλυπτικές οδηγίες του Κορανίου· 
1.Το Κοράνι στο κεφάλαιο 2 εδάφιο 1, απαγορεύει ρητά στους μωαμεθανούς να αμφισβητούν το Κοράνι. 
2. Το Κοράνι “ευλογεί” στο 3:28 και στο 16:106 κάθε είδους ψέμα και απάτη, για την εξάπλωση του Ισλάμ. 

3. Το Κοράνι με όλο το κεφάλαιο 8 “τα λάφυρα” επιτρέπει στους μωαμεθανούς να κλέβουν και να ληστεύουν τους κάφρους (έτσι βρίζει το Ισλάμ τους μη μωαμεθανούς). 
4. Οι μωαμεθανοί σύμφωνα με το Κοράνι 8:12 έχουν αυστηρή υποχρέωση να τρομοκρατούν εμάς τους κάφρους. 
5. Το Κοράνι στο 9:5 διατάζει τους μωαμεθανούς να εκπληρώνουν το “ιερό” καθήκον τους να σκοτώνουν τους κάφρους.


6. Το Κοράνι στο κεφ. 5 ΕΔ. 51 απαγορεύει στους μωαμεθανούς να έχουν για φίλους τους κάφρους. 
7. Το Κοράνι στο κεφ. 23 εδάφιο 13 επιτρέπει στους μωαμεθανούς το βιασμό και στο 4, 23-24 να έχουν για σεξ όσες σκλάβες μη μωαμεθανίδες θέλουν. 
8. Ο μόνος εγγυημένος τρόπος να πάνε στον “παράδεισό” τους οι μωαμεθανοί, είναι σκοτώνοντας κάφρους (Κοράνι 9:11) (στον παράδεισο τους περιμένουν κάθε “καλό” μωαμεθανό για τη σεξουαλική του απόλαυση, 72 παρθενοπόρνες και “αγοράκια που από μακριά θα φαίνονται σαν γυναίκες”. 
9. Το Κοράνι διατάζει στο 9:29 όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν τρεις επιλογές στους κάφρους· 1. ή να γίνουν μωαμεθανοί 2. ή να πεθάνουν 3. ή, αν πρόκειται για Χριστιανούς και Εβραίους, να πληρώνουν απάνθρωπο χαράτσι. 
10. Το Κοράνι διατάζει τους μωαμεθανούς στο κεφάλαιο 98 εδάφιο 6 να μη δείχνουν ποτέ έλεος στους κάφρους επειδή “είναι τα πιο σιχαμερά πλάσματα”! 


    Κάφρους ·( οι μωαμεθανοί ονομάζουν εμάς τους μη μωαμεθανούς κάφρους. Σύμφωνα με γλωσσολόγους η αραβική λέξη “κάφρος” (καφίρ στον ενικό, κουφάρ ή καφρίν στον πληθυντικό), αποτελεί τον πιο προσβλητικό χαρακτηρισμό της “ιερής” γλώσσας του Ισλάμ. 


    Αγαπητοί αναγνώστες, μη με παρεξηγείτε για την σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιώ όποτε χαρακτηρίζω το Ισλάμ. Το μόνο που κάνω είναι να σας παρουσιάζω τις αλήθειες του Ισλάμ ως έχουν, αντλούμενες από το ίδιο το Κοράνιο, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα διαβάσετε με την σειρά σας, σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες. 


    Οι μουσουλμάνοι που δεν γνωρίζουν την αλήθεια του Θεού που λέγεται Ορθοδοξία και, που τίμια και καλοπροαίρετα εκτελούν τις προσευχές τους και την νηστεία τους και οδηγούμενοι από την συνείδησή τους φέρονται μα καλοσύνη και αγάπη στον συνάνθρωπό τους, είναι και αυτοί υποψήφιοι πολίτες του παραδείσου, εμείς που κατέχουμε την αλήθεια, θα δώσουμε πολύ αυστηρό λόγο και θα κριθούμε εξ ίσου αυστηρά για την αμέλειά μας ως προς τα χριστιανικά μας καθήκοντα, τον τρόπο ζωής μας και για το αν και κατά πόσον τελικά θα αποκτήσουμε καρπούς της χάριτος ή θα μείνουμε άκαρποι όπως η καταραμένη συκιά. 


    Αλλά, επιπλέον, θα κριθούμε αδελφοί μου και για την απάθειά μας να προστατέψουμε την Ορθόδοξη πατρίδα μας, τους ναούς μας, μα πάνω από όλα, τις ψυχές των παιδιών μας, που το φως τους είμαστε εμείς και που, με παιδική αγνότητα, δέχονται από μας ό,τι τους αφήσουμε σαν κληρονομιά. Όταν εμείς αδιαφορούμε για τις απειλές που δέχεται η πατρίδα μας από τις αντιχριστιανικές δυνάμεις, τύπου Ισλάμ, ή και διαφόρων άλλων αιρέσεων που εισβάλλουν συνεχώς στην αγία μας Ελλάδα, λαμβάνοντας το πράσινο φως από τους υποτιθέμενους άρχοντες και ηγέτες μας, τότε ενεργούμε σε βάρος των παιδιών μας. Είναι μεγάλη υποχρέωσή μας να διώξουμε τον κάθε ανάξιο άρχοντα (πολιτικό) μακριά από την ηγεσία του έθνους και με σύνεση και με φόβο Θεού να αναδείξουμε νέους άξιους άρχοντες που το παράδειγμά τους είναι το κήρυγμά τους. Μόνο όταν κάνουμε ότι μπορούμε, θα νιώθουμε την συνείδησή μας ήσυχη την ώρα του θανάτου μας και θα κοιτάζουμε κατάματα τα παιδιά μας λέγοντάς τους· Λάβετε μια πατρίδα “καθαρή”, αγία, οργανωμένη κατά το θέλημα του Θεού. 


Α.Τ.
πρώην Μουσουλμάνος
«ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ» ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου