Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Πούτιν προσεύχεται για να κτιστεί ο 3ος ναός του Σολομώντα~AΦΙΕΡOΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ

Εδώ και χρόνια έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για όλο το σκηνικό που προωθείται απο σκοτεινές δυνάμεις για την Ορθοδοξία μας! Ζούμε στα έσχατα χρόνια και είμαστε κοντά στα χρόνια του Αντιχρίστου. Δυστυχώς πολλοί χριστιανοί Έλληνες και μή, πιστευουν ότι θα έρθουν καλύτερα χρόνια...
Ως προς τα παραπάνω έχουμε βγάλει αρθρα και βίντεο όπου αναλύουμε την όλη προπαγάνδα που συντελείται απο διάφορα "στρατόπεδα" για την πλήρη υπόταξη μας απο τους εωσφοριστές,ώστε να δεχτούμε το χάραγμα και τον Αντίχριστο. Ένα απο αυτά τα στρατόπεδα είναι δυστυχώς και "Ορθόδοξοι" ιερείς.



Οι περισσότεροι χριστιανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Πούτιν το αντίπαλο δέος, την ελπίδα και την μεγάλη παγκόσμια αλλαγή,η οποία θα προέλθει μέσα απο πολέμους,λιμούς και καταποντισμούς.
Μιλάνε για ίδρυση νέου "Βυζαντίου" και ενός ανθρώπου(ευλογημένου) που θα εμφανιστεί μετά τον γενικό πόλεμο και θα μας βάλει σε τάξη. Δεν είναι ώρα για περαιτέρω αναλύσεις.... τα έχουμε πεί πολλάκις φορές.


Ας πάμε τώρα στον Πούτιν όπου πριν λίγα χρόνια είχαν κυκλοφορήσει κάποιες εικόνες όπου φορούσε το εβραικό σκουφάκι και άναβε την εννιάφωτη λυχνία.



Όμως επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και μάλιστα σε μία χρονική περιόδο όπου θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους,μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι σας το τί ακριβώς παίζετε!
Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε τον Πούτιν για όσους έχουν ενδοιασμούς για το πραγματικό του πρόσωπο.


Απο την πρόσφατη επίσκεψη του στα Ιεροσόλυμα..



ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ

http://www.filoumenos.com/Epikairotita/5183-o-poytin-proseyxetai-gia-na-ktistei-o-3os-naos-toy-solomonta.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου