Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΟΙ MAΣΟΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ~ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!



ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ...ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΟΓΜΑ!!!


ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΡΟΥ- ΡΑ- ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...




ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΨΕΜΑ.....ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ...
(ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΕΤΣΙ..;)
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

*ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ:

-Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..
-ΟΣΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
-ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ..Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ...
-ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ...KAI ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...
-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...
-Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ..
-ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ ΓΕΣΟΥΧΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ,ΑΡΧΕΓΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
-Η ΙΔΙΑ Η ΒΙΒΛΟΣ,ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ...
-Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΓΙΑΧΒΕ ,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΕΣΟΥΧΑ...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ...ΟΠΩΣ...

-ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ
-Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ AIDS
-ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
-Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ
-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...
-ΙΕΡΕΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΜΩΡΟ ΣΕ ΒΑΠΤIΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ!!!







Aρχαία-Ελλάς
ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΣ....ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΣΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΠΙΣΤΗ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΕΛ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ...!!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΝΕ:
-ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
-ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ:
ΙΔΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΕΣΤΙ, ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ, ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ, ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ, ΕΛΛΑΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ Α', ΙΑΠΕΤΟΣ=666
(ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ)

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 666 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

-O ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
-Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΕΝΑ Υ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΡΑ ΕΩΣΦΟΡΟΣ...

-Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΩΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ,ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΦΩΣ!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ!





Ο Θεός Πάνας

ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΝΑ ΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ;;;ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο.Ε.Α.!)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

-ΙΣΩΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΖΩΣΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΝ...ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ ΔΕ ΠΕΘΑΝΕ...!!!

-Ο ΠΑΝΑΣ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ...

-ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΣΩΠΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΑΥΓΗ..."Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ ΠΕΘΑΝΕ"...ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ...

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑΣΟΝΟΙ!!!




Πανθε'ι'σμός

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....
ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ...!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΝΩ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!


Καμπάλα

ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΟ...ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΜΠΑΑΛΑ...!!!

ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ:
Ας λύσουμε και το αίνιγμα των Σατανικών χαιρετισμών...
Σημαίνει I LOVE YOU


ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ..

'Ελεος είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε επιτέλους, πως ο χριστιανισμός είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων? Πως αγκαλιασμένοι με το ανύπαρκτο ανύπαρκτο Ιησού Χριστό, δεν μπορούμε να νικήσουμε την Παγκοσμιοποίηση, γιατί η Απάτη του εβραίου Γεσουχά είναι η βάση της Παγκοσμιοποίησης?
Πίσω ξανά στο Μάτριξ και την Ολική Επαναφορά.




ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΥΦΑΚΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΩΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ(ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΣΑΝ Κ ΕΜΑΣ)ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ...!

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ (KAMΠAAΛA)
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ...ΔΕΙΤΕ:


οι χριστιανοι ειναι πνευματικα εβραιοι!
Oποιος ειναι χριστιανος δεν ειναι ελληνας αλλα εβραιος..

AΠΟΚΑΛOYN ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??!!
ΜΙΛΑN AYTOI????ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧOYN ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ???!!
AYTOI ΠΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΕΧOYN ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ??

Και ο Μπαφομέτ και ο Πάνας συμβολίζει την Κατσίκα, τον Αιγόκερο, τον Κρόνο, (εσωτερικά), τη Μητέρα Φύση κυριολεκτικά.
'Οσοι λοιπόν έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι Σατανάδες?
Εκεί μας κατάντησε ο εβραιοχριστιανισμός...
Καιρός λοιπόν να ξυπνήσουμε και να απαλλαχθούμε από τον πραγματικό "Σατανά", που είναι η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ...
ειδάλλως η Απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, θα παραμείνει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο θερινής νυκτός...
'Οσο εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, οι βάρβαροι ακονίζουν τα μαχαίρια και τα πιρούνια τους...
Υ.Γ. Αν παρατηρήσουμε τον συμβολισμό του Μπαφομέτ (διότι για συμβολισμό πρόκειται και όχι για καμιά λατρεία οντότητας , αυτά ανήκουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των Ελληνοχριστιανόπουλων), φέρει το Κυρήκειο του Ερμή, ως ένας από τα πολλά σύμβολά του. Αυτό τι σημαίνει, πως ο Ιποκράτης ήταν Σατανιστής? Τέτοιου είδους παρανοϊκούς συλλογισμούς, κάνουν, που ανήκουν μόνο στο χώρο των ψυχώσεων, των ιδεοληψιών και της αμορφωσιάς. Με αυτή τη νοοτροπία δεν μπορούμε ούτε 'Ελληνες να λεγόμαστε, ούτε να φέρουμε εντός μας τον καρπό μιας Αλλαγμένης Νοοτροπίας, μιας Φωτισμένης Νοοτροπίας που θα σώσει την χώρα μας, από την Καταστροφή, και μέσω της χώρας μας, όλο το κόσμο.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΥΜΕ...ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΙΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ..
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ...

Παραδοχή Νότη για τον εωσφόρο ;
Τι να πω? Ευτυχώς που υπάρχουν ψυχίατροι... Κρίμα πραγματικά κρίμα, για αυτήν τη νοητική τους κατάντια..
Α ρε Νότη... 'Αραγε γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν...
Ας είναι καλά ο εβραιοχριστιανισμός...

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.......

Η χριστιανόπληκτη παράνοια όπως βλέπουμε, έχει προσβάλλει τραγικά την Κοινωνία μας, έτσι ώστε να γίνονται παπαγαλάκια, απατεώνες, κακοήθεις, συκοφάντες, θεωρώντας πως έτσι κηρύσσουν Ελληνισμό.
Είναι επιτακτική ανάγκη, τα Ελληνοχριστιανόπουλα, να μαθητεύσουν στον Ελληνικό Εσωτερισμό, στην Αυθεντική Εσωτερική Ελληνική Σοφία και Φιλοσοφία, έτσι ώστε να σταματήσουν να είναι θύματα της παγκοσμιοποητικής προπαγάνδας του εβραιοχριστιανισμού, κατά της Αυτόχθονης Ελληνικής μας παράδοσης, κατά του Ελληνικού Διαφωτισμού, κατά του Αυθεντικού Ελληνισμού.

Α ΚΑΙ EMEΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ!

'Ολες οι θρησκείες είναι ανεκτές, σεβαστές, και αποδεκτές, ως δικαίωμα του καθενός να θρησκεύεται όπως επιθυμεί, είναι όμως Ιερό μας καθήκον, να κυνηγήσουμε τις μισάνθρωπες και μισαλλόδοξες σέκτες, όπως οι εβραιογενείς θρησκείες, τις οποίες οφείλουμε να εξαλείψουμε από τον πολιτισμένο κόσμο. Ας ξαναγυρίσουν πίσω στον τόπο που τις γέννησε, και ας αφήσουν τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο ελεύθερο, να επιλέξει.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...ΧΜΜ..ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΦΟΥ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Παρατηρήσαμε λοιπόν, πως ενώ κάποια blogs, ελληνοχριστιανόπουλων, δημιούργησαν τις τελευταίες μέρες, αρθρογραφία εναντίον του έργου της ΑΜΡΑ, όπου δεκάδες άλλες ιστοσελίδες και blogs αντέγραψαν παπαγαλίζοντας τους αρχικούς εμπνευστές των παρακάτω δύο μηνυμάτων
δέχτηκαν μία σημαντική αντίδραση, από τους ίδιους τους αναγνώστες τους, από Νοήμονες συνανθρώπους μας, και αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός, ένα μεγάλο κέρδος για τον τόπο μας, μία πραγματική Ελπίδα, πως τελικά, όλα έχουν ήδη δρομολογηθεί να αλλάξουν και μάλιστα πολύ σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες, μιας μεγάλης Παγκόσμιας Κοινωνικής αλλαγής, που προσμένουμε όλοι μας, αρχίζοντας από τον τόπο μας.
Τα παραπάνω δύο blogs λοιπόν προσπάθησαν να αμαυρώσουν το έργο της ΑΜΡΑ, προσπάθησαν να μας συνδέσουμε με τον Σατανισμό και τη Νέα Τάξη πραγμάτων, πως δηλαδή είμαστε συνυπεύθυνοι για την εφαρμογή μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας που εξαθλιώνει τους λαούς της Γης.
Γιατί άραγε να έχει γίνει αυτή η κίνηση, ΤΩΡΑ, από μία κεκαλυμμένη "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών", που κρύβεται πίσω από επαναστατικά μηνύματα, ενάντια της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων?
Πρόκειται για παραπληροφόρηση, αμορφωσιά, ή απλή πολιτική σκοπιμότητα?

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ!!!ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥΣ..ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ:

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΒΛΕΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ...
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ


Το πιο τραγικό ακόμα, είναι πως πίσω υποτίθεται από μία "αθώα" θρησκεία, (όπως προωθείται Cheesy) πίσω από έναν "χριστιανισμό", να κρύβεται μία Χουντική νοοτροπία "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών", πίσω από μια υποτιθέμενη Ελληνικής νοοτροπίας "χρηστότητα", να κρύβεται μία κακουργηματική εβραϊκή νοοτροπία, κατάλυσης της Αληθινής Δημοκρατίας, και επιβολής μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας, όπως με χαρά περιμένουν όλοι οι εβραιοχριστιανοί, στις μέρες της Δευτέρας Παρουσίας, να έρθει ο Γεσουχάς τους, να πάρει την Παγκόσμια Κυβέρνηση εγκαθιδρώντας στην Εξουσία, Μόνο εβραίους όμως... 1 Cheesy

Τα Ελληνοχριστιανόπουλα, κατά της Παγκοσμιοποίησης υποτίθεται, και της κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προσκυνούν, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, τον Μεσσία της Σιών (Γεσουχά), που υποτίθεται θα φέρει μία παγκόσμια Δικτατορία, και δεν το ξέρουν? Cheesy


Είναι δυνατόν, να υπάρχει τέτοια α-νοησία? Και όμως είναι...
Αυτή όμως η α-νοησία, έχει αποβεί πλέον επικίνδυνη, διότι όποιος δεν είναι Γνώστης, όποιος δεν είναι Κύριος του νου του και των σκέψεων του, καταντά ένας δούλος, ένα γρανάζι, ενός εβραϊκού2 Μάτριξ.


Γιατί λοιπόν, να αναρωτιόμαστε, που πήγαν τα Ανθρώπινα Δικαιώματά μας?
Γιατί λοιπόν, να αναρωτιόμαστε, για χαράτσια, μειώσεις μισθών, τα πάθη του Χριστού, Grin στην καθημερινότητα μας?


Εφόσον επιλέγουμε να συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως ο ανύπαρκτος Εβραίος Μεσσίας Δικτάτορας Γεσουχά, θα σώσει τον κόσμο, επβάλλοντας μία Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, καλά να πάθουμε, και είναι μόνο η αρχή...


Ας κατανοήσουμε λοιπόν, πως η Δύναμη της Αλλαγής, η Δύναμη να Σωθεί όλος ο Κόσμος, δεν είναι στα χέρια των κάποιων Ελίτ, αλλά στα χέρια των Λαών να ξυπνήσουν.


'Εχουμε τεράστια Δύναμη, να αλλάξουμε τα πάντα, αλλά πρώτιστα χρειάζεται να επέλθει η Κατανόηση, η Μεταστοιχείωση, η Αληθινή Μετάνοια, (να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας) και ύστερα θα επέλθει ο Ορθός Αγώνας, που θα οδηγήσει στην Αληθινή Σωτηρία μας, και στο χτίσιμο ενός Πραγματικό Παραδείσου, ενός Ελληνικών Αξιών και Αρχών Κοινωνίας.


Είναι γεγονός, πως αυτή την εγκληματική, κακουργηματική, διεφθαρμένη, και παρανοϊκή νοοτροπία, που προωθείται, από τους ακόλουθους του Σιωνισμού, παγκόσμια, και επί εκατοντάδων ετών όπου, επιμένουν ύπουλα και καταφάνερα να επιβάλλουν μία Παγκόσμια Κυριαρχία, ελεγχόμενη από Εβραίους, έχουν καταδικάσει πολλοί διανοούμενοι, φιλόσοφοι, επιστήμονες, και από την ίδια την φυλή των Ιουδαίων, που έχουν ασπαστεί τις Δημοκρατικές Ελληνικές αξίες και αρετές.

Η εβραιοχριστιανική Βίβλος λοιπόν, το παραποιημένο να εξυπηρετεί τα εβραϊκά συμφέροντα αρχικά Ελληνικό Γνωστικό-Φιλοσοφικό-Εσωτερικό κείμενο, είναι το Αληθινό Δόγμα της Σιών, τα Αυθεντικά Πρωτόκολλα της Σιών, αιτία για μία επί εκατοντάδων ετών βία, εγκληματικότητα, κτηνωδία, και δουλεία (υλική και πνευματική).

Καταδικάζουμε όμως εγκληματικές νοοτροπίες, μιας Παγκόσμιας Κυριαρχίας όλου του Κόσμου, μέσα από μία Παρανοϊκή θρησκευτική Σέκτα, όπως ο εβραϊσμός, μέσω ενός Διεστραμμένου Προπαγανδιστικού βιβλίου, όπως είναι το ευαγγέλιο των εβραιοχριστιανών, όπου πραγματικά, δεν πρόκειται για μία προώθηση Πνευματικότητας και θρησκείας, αλλά για ένα Πολιτικό σύγγραμα, μιας Παγκόσμιας Κυριαρχίας, υποδούλωσης, εξαθλίωσης και εν' τέλει καταστροφής, όλων των εθνοτήτων της Γης.

Η Βίβλος του Ελληνοχριστιανισμού, δεν προωθεί καμιά θρησκεία και θρησκευτικότητα, ας το χωνέψουμε βαθιά μέσα μας, αλλά είναι ο Νούμερο 1, προαγωγός, μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, μιας Παγκόσμιας σκλαβιάς, μιας Παγκόσμιας Εξαθλίωσης, ενός Παγκόσμιου Βαμπιρισμού, μιας Παγκόσμιας 'Ιωσης, που εμφανίζεται συμβολικά, ως το Πνεύμα του Αντιχρίστου.



[Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ πως ο ανύπαρκτος Γεσουχά, που ποτέ δεν σταυρώθηκε είναι ΕΒΡΑΙΟΣ] Cheesy Cheesy


ΚΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ???!!ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ??!!

.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ...:

Μέχρι τότε, ο κλοιός θα γίνεται όλο και πιο σφικτός, μέχρι να επιλέξουμε την Αληθινή Φώτιση.
Μέχρι να γίνουμε Αληθινοί Πεφωτισμένοι, Αληθινοί 'ΕΛ-ληνες, Αυθεντικοί Ιλουμινάτοι... Cheesy
'Αιντε τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, ύστερα κατανοούμε...
'Αιντε να προχωράμε, γιατί οι βάρβαροι ετοιμάζονται για μεγάλο πλιάτσικο, και είναι επιτακτική ανάγκη πλέον η Φώτισή μας.... Cheesy


ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΣ


ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΤΕ..ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ??
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ!!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
ΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ,
ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ / SAY NO TO GLOBALIZATION
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,

ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ,
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ....

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ - ΕΝΣΚΛΑΒΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ!!!

Πρωτόκολλο Πρώτο
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών.

Πρωτόκολλο Τρίτο
Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.

Πρωτόκολλο Ενδέκατο
Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από' μας του μυστικού μασονισμού που δεν γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από' μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους.

Πρωτόκολλο Δέκατο Έκτο
Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης μπήκε ήδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε «διδασκαλία με εικόνες» και που θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε υπάκουα ζώα που δε θα σκέπτονται και θ' αναμένουν την παράσταση των πραγμάτων με εικόνες, για να τ' αντιληφθούν...

ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΔΕΝΕ ΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ!!!

ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ...ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..!!
ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ...!
ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου