Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Τα διαγραμματα που ακολουθουν ειναι Του IPCC, (Intergovernmental Panel on Climate Change )

Το IPCC είναι μία επιτροπή που διορίσθηκε από τον ΟΗΕ σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό μετεωρολογίας για να μελετήσει τις αλλαγές κλίματος και να δημοσιεύσει τα συμπεράσματά , με σκοπό να ενημερωθούν οι πολιτείες για το αν χρειάζονται να ληφθούν μέτρα παγκοσμίως, και με ποίο τρόπο.


Υπάρχει θέρμανση; Ναι. Η γη εξέρχεται από την τελευταία εποχή παγετώνων και από την «μικρή» εποχή παγετώνων.


Oμως σε σχεση με παλιοτερα χρονια η θερμοκρασια παραμενει σχετικα χαμηλη

Εδώ βλέπουμε καθαρά ότι τον μεσαίωνα οι θερμοκρασίες ήταν αισθητά μεγαλύτερες από ότι σήμερα.



Εδώ βλέπουμε καθαρά ότι τον μεσαίωνα οι θερμοκρασίες ήταν αισθητά μεγαλύτερες από ότι σήμερα.




Και οι παγοι μια χαρα διατηρουνται....



Το διοξειδιο του ανθρακα ειναι χαμηλοτερο σχεδον απο καθε αλλη φορα...




Για συγκρινετε τα παρακατω 2 διπλανα διαγραμματα....
το πρωτο δειχνει τη σχεση διοξειδιου του ανθρακα και θερμοκρασιας,και το δευτερο ηλιακων κυλιδων και θερμοκρασιας...!!!



παρατηρουμε οτι το διοξειδιο του ανθρακα ουδεμια σχεση εχει με την οποιαδηποτε μεταβολη της θερμοκρασιας ανα τους αιωνες..σε αντιθεση με τις ηλιακες κυλιδες που σχετιζονται αμεσα!!!






Για να μπορεσετε να κρινετε καλυτερα..δειτε σκετο το διαγραμμα θερμοκρασιας-διοξειδιου του ανθρακα

Οριστε και το διαγραμμα που δειχνει μονο τη συσχετιση θερμορκασιας και ηλιακων κυλιδων...


Δειτε και το διαγραμμα ηλιακης δραστηριοτητας σε σχεση με τη θερμοκρασια...



Αρα λοιπον συμφωνα με αυτες τις αποδειξεις που δε μπορουν να αμφισβητηθουν απο κανεναν καθως ειναι του IPCC,τοσο καιρο μας ταιζουν προπαγανδα απο τα σχολεια ακομα μαθαινοντας μας για ενα ανυπαρκτο φαινομενο..
αυτο του θερμοκηπιου....


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ...





-Απο ποτε αρχισε αυτη η προπαγανδα αυξησης του διοξειδιου του ανθρακα???
-Απο τοτε που ηταν ελαχιστη η βιομηχανικη παραγωγη...






ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΥΛΙΔΕΣ!!!!
Επειδή καθυστερεί να αρχίσει ο επόμενος ηλιακός κύκλος κηλίδων, (ήδη ειμαστε στα 12 χρόνια) προβλέπεται νέο ελάχιστο θερμοκρασίας στα επόμενα πενήντα χρόνια, και θεωρούν το ότι έχει σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία τα τελευταία χρόνια.

Ευσταθεί η υπόθεση ότι το CO2 ποδηγετεί τα φαινόμενα κλιματικής αλλαγής;


Οχι, υπάρχει πλήθος μετρήσεων που δείχνει ότι δεν σχετίζεται η βιoμηχανοποίηση με τις αλλαγές σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένου και του CO2 που εκλύεται σε ποσοτητες από τις βιομηχανικές καύσεις.

ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΥΤΗΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ...!!!

ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ...
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ...!!!!
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ..ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ,ΥΣΧΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ...

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛ ΓΚΟΡ ΑΝ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΠΕΡΙ ΦΟΡΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ:

ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ(ΑΞΙΩΤΗΜΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ....


Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ:
"Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ"


1:09:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ YOUTUBE...

ΑΝ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΑΤΗ,ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ..
Η οποιαδηποτε παραξενη μεταβολη της θερμοκρασιας οφειλεται κυριως στα chemtreils-χημικους αεροψεκασμους δηλαδη,οι οποιοι εκτος απο το να μας σκοτωνουν ψεκαζοντας μας με αλουμινιο,βαριο και αλλα μεταλλα,αλλαζουν μεχρι και τον καιρο..,και ολα αυτα με την δικαιολογια οτι προσπαθουν με τη διασπορά σωματιδίων στην ατμόσφαιρα στο πλαίσιο προγραμμάτων γεωμηχανικής,να αντιμετωπισουν (το μεγα ψεμα)τη παγκόσμια υπερθέρμανσης

Επιστημονες προσφατα εδειξαν οτι τα νεφη(τα τεχνητα συμπληρωνουμε εμεις)κατεβηκαν αρκετα χαμηλα σε σχεση με το κοντινο παρελθον και αυτο βοηθα στην ανοδο της θερμοκρασιας...
Η επίδραση των νεφών στην κλιματική αλλαγή ειναι φανερη,καθως συγκρατούν τη θερμική ακτινοβολία που εκπέμπει η Γη προς το διάστημα.
Για να μαθετε τα παντα για τους χημικους αεροψεκασμους της νεας ταξης πραγματων δειτε τα παρακατω βιντεο:



Ετσι σε αυτο το κειμενο ξεμπροστιαζουμε και την θανατηφορα επιστημη της γεωμηχανικης που εχει καταντησει μοδα....και βασιζεται στο ψεμα του φαινομενου του θερμοκηπιου!!!!!!!


Ο John Holdren , επιστημονικός Σύμβουλος του Ομπάμα, πιστεύει ότι η γεωμηχανική θα βοηθήσει τον πλανήτη να σταθεροποιήσει το κλίμα, όσον αφορά την υπερθέρμανση της γης.


Ο Holdren βλέπει την γεωμηχανική ως έναν απολύτως βιώσιμο τρόπο για να μειώσει τη θερμοκρασία του πλανήτη. Υποστηρίζει πλήρως τη διαδικασία απελευθέρωσης σωματιδίων βαρίου, μαγνήσιου, αλουμινίου, νανο-ινών, μορίων αίματος βακίλου και άλλες χημικές ουσίες για να αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από τη Γη.


Ο Holdren δεν είναι ο μόνος που διαπράττει αυτή την απάτη.


Η Αμερικανική Μετεωρολογική Εταιρεία αναπτύσσει μια πολιτική δηλώσεων που θα υποστηρίζουν αυτό το ψέμα λέγοντας ότι «είναι συνετό να εξετάσουν τις δυνατότητες της γεω-μηχανικής, να κατανοήσουν τα όρια της και να αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη κλιμάκωση.”


Σε ένα άρθρο που κυκλοφόρησε στην Εφημερίδα του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η οργάνωση εκθείασε τη χρήση των βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα μας για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτός ο συλλογισμός είναι αστείος, θεωρώντας ότι η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος είναι ένα ψέμα που διαπράττεται στον πληθυσμό του κόσμου από την παγκόσμια ελίτ και την IPCC του ΟΗΕ. Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν συμπεράνει ότι ο ήλιος θερμαίνει τη Γη, όχι μόνο μας, αλλά και όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.


Το Εθνικό Υπουργείο Υγείας έδειξε ότι η γεωμηχανική είναι άμεσα υπεύθυνη για την συγκέντρωση νευροτοξινών στο ανθρώπινο αίμα, στους πνεύμονες, καθώς και για την πρόκληση μιας ολόκληρης σειρά νευροτοξικών ασθενειών, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας.


Ο Robert Socolow, ένας επιστήμονας του Princeton, είπε στην Εθνική Ακαδημία ότι η γεω-μηχανική θα πρέπει να καταστεί μια άμεσα βιώσιμη επιλογή σε περίπτωση που επιδεινωθεί δραστικά το κλίμα.


Ενώ έγκυρα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι το CO2 δεν είναι το πρόβλημα, αγνοούνται οι πραγματικές αιτίες. Η καθεαυτού γεω-μηχανική είναι υπερβολικά επιζήμια για την ατμόσφαιρα και έχει άμεση αιτιώδη συνάφεια με τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε δει τις τελευταίες δεκαετίες.


ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΝΤΡΕΝ??ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ..


Στον κοσμο που ζουμε οσοι απο εμας ειμαστε ψαγμενοι αντιληφθηκαμε τον βρωμικο ρολο των μασονικων στοων και της σκοταδιστικης αποκρυφιστικης ελιτ που σα στοχο εχει τη μειωση του πληθυσμου στο 90%!!!!


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 7ΜΙΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:
Δειτε τα 2 βιντεο και ακουστε και τη παρακατω ιντερνετικη αφυπνιστικη εκπομπη:






ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΕΜΑ:
ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟ 90%


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου