Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Απαντηση του Κατοχικα Νεα στην ειδηση "Οι Τούρκοι βρήκαν «Ευαγγέλιο» που γκρεμίζει το Χριστιανισμό"


Σε όλους όσους εμπλέκονται ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ,ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ και γκρι δούλους που "μαγειρεύουν" στο πεδίο!! Αυτη η ειδηση "Οι Τούρκοι βρήκαν «Ευαγγέλιο» που γκρεμίζει το Χριστιανισμό" κάνει πλέον το γύρω του κόσμου στο διαδίκτυο!Σας το έχουμε πει εκατοντάδες φορές , το πεδίο φυλάσσεται και δεν μπορείτε να πράξετε σκοπούς "παράξενους" .Εδώ και καιρό έχουμε δει τα σχέδια σας και ήδη έχουμε ενεργήσει ανάλογα ώστε να ηττηθείτε άλλη μια φορά ! Η απάντηση μας είναι γραμμένη πριν (όπως αρμόζει σε φύλακες ) από την προσπάθεια σας να δημιουργήσετε αντινοηση στο πεδίο!!
Το άρθρο μας από τον Απρίλιο του 2012:

 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ,Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ , Η ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ!!


Ένα ακόμα συνομοσιολογικο σενάριο που διαδραματίζεται ανάμεσα στο Βατικανό και την Τουρκια αλλά και ανάμεσα σε σχέδια  για αλλαγή ιστορίας και γενικά σχέδια  τις νέας παγκόσμιας τάξης , ακόμα ένα σενάριο που χρειάζεται προσοχή , ένα σενάριο που πρέπει να γίνουμε εμπόδιο! Το κατοχικά νέα θα εμποδίσει και εδώ το πεδίο να γραφθεί ...άλλα ας πάμε με την σειρά!Τουρκία: Ευαγγέλιο με... "κατάρα"

Ιστορίες αλά «Κώδικα ντα Βίντσι» κυκλοφορούν σε Τουρκία και κατεχόμενα αναφορικά με το Ευαγγέλιο του Αποστόλου Βαρνάβα το οποίο εκλάπη το 1996 από τον τάφο του Αποστόλου Βαρνάβα που βρίσκεται στην ομώνυμη μονή στα κατεχόμενα.

Το θέμα του εν λόγω Ευαγγελίου έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον τ/κ και τουρκικό Τύπο με τον μουσουλμανικό κόσμο να δίδει ιδιαίτερη έμφαση στο περιεχόμενό του καθώς όπως κατά καιρούς προβάλλεται (από μουσουλμανικές πηγές) μέσω αυτού του Ευαγγελίου προκύπτει ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν απλώς ο πρόδρομος του Μωάμεθ.

Ανεξαρτήτως τώρα τι θεωρεί ο μουσουλμανικός κόσμος για το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα, το ζήτημα επανήλθε στον τουρκικό και τ/κ Τύπο με την αναφορά ότι το συγκεκριμένο Ευαγγέλιο συνοδεύεται με «κατάρα» και ότι όποιος προσπάθησε να το αποκτήσει είτε βρίσκεται δολοφονημένος, είτε γίνεται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Η τ/κ εφημερίδα «Σταρ Κίμπρις» επικαλούμενη τουρκικά δημοσιεύματα και υπό τον τίτλο «Είναι καταραμένο το Ευαγγέλιο» υπενθυμίζει ότι το Ευαγγέλιο κλάπηκε από ενόπλους το 1996 από τον τάφο του Αποστόλου Βαρνάβα και πως ο Τ/Κ δημοσιογράφος Κουτλού Ανταλί που είχε αφιερώσει αριθμό άρθρων του σχετικά με την κλοπή τελικά βρέθηκε δολοφονημένος.

Το περιοδικό «Ον Μάγκαζιν» αναφέρεται στο ίδιο θέμα στεγάζοντας το δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «Ένα Ευαγγέλιο, τρεις δολοφονίες».

«Όσοι ενεπλάκησαν με το Ευαγγέλιο είτε δολοφονήθηκαν, είτε κινδύνεψε η ζωή τους» γράφει το συγκεκριμένο περιοδικό το οποίο πέραν του θανάτου του Ανταλί αναφέρει τη δολοφονία του Καρδιναλίου Μάριο Πομπέντα (σ.σ. το 2006, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται περί δολοφονίας), ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό επιχείρησε να αγοράσει το Ευαγγέλιο για λογαριασμό του Βατικανού, και στη δολοφονία της Βικτόρια Ραμπίν, εγγονής του πρώην Ισραηλινού πρωθυπουργού, Γιτζάκ Ραμπίν.

Εργκένεκον και στρατός

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο δημοσιογράφος της «Ζαμάν» Αϊντογάν Βαταντάς, στο βιβλίο του που φέρει τον τίτλο «Αποκρυφισμός», εξηγεί ότι το περιεχόμενο (γραμμένο στα αραμαϊκά) του Ευαγγελίου του Αποστόλου Βαρνάβα είναι πολύ
σημαντικό.

Εξηγεί ότι αντίγραφο του Ευαγγελίου βρέθηκε το 1981 σε μια σπηλιά στην Τουρκία (το συνδέει με τη δράση της τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης «Εργκένεκον») και πως έτυχε ακολούθως εξέτασης από τον ακαδημαϊκό και μελετητή της αραμαϊκής, Χαμζά Χοτζαγκίλ.

Ο εν λόγω ακαδημαϊκός μόλις συνειδητοποίησε (πάντα σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα) ότι το ιερό βιβλίο που είχε στα χέρια του είναι το Ευαγγέλιο του Αποστόλου Βαρνάβα το παρέδωσε για φύλαξη στην τουρκική αστυνομία.

Ωστόσο ανακάλυψε στη συνέχεια ότι το αντίγραφο του ιερού βιβλίου μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ειδικού Πολέμου της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, στο κείμενό του το Ευαγγέλιο αναφέρεται στον Μωάμεθ ενώ παράλληλα αποδεικνύεται (μέσω αυτού) ότι τα τέσσερα Ευαγγέλια που έγιναν αποδεκτά από τη Χριστιανική Εκκλησία έχουν δεχθεί τροποποιήσεις στο περιεχόμενό τους.

Εν τω μεταξύ ποικίλα είναι και τα σενάρια αλλά και η παραφιλολογία που υπάρχει σε διαδικτυακούς χώρους αναφορικά με το θέμα.

Σύμφωνα με αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν στον μουσουλμανικό κόσμο, στο εν λόγω Ευαγγέλιο αναφέρεται ότι ο Ιούδας ήταν αυτός που σταυρώθηκε στη θέση του Ιησού Χριστού, ισχυρισμός που διατυπώνεται (πάντα σύμφωνα με αυτά τα σενάρια) και στο Κοράνι.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΆΨΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. ΜΙΑ ΒΙΒΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΒΙΒΛΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ! ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΟΧΙ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ? ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ....ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΖΗΤΑ, ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΑΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ!! ΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ...ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ . ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ PC ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ! ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΑΜΑΙΚΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ!! ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΑΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ KATOHIKA@GMAIL.COM .......
ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕΝΑΡΙΑ,ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ !!!!
ΤΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ....UFO!!!!! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ -ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ......




ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ 

Με τις υγείες σας , βγάλτε τα δήθεν συμπεράσματα σας και αποκωδικοποιήσεις σας ώστε να σας κανουμε ΡΕΖΙΛΙ!  

ΑΠΟ :  ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ


ΣΧΟΛΙΟ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ. "ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ" IC.XC. NIKA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου