Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

H Melinda Gates χρηματοδοτεί με 2,6 δις δολάρια την «εκστρατεία» για τον έλεγχο των γεννήσεων

Η Melinda Gates, η οποία ισχυρίζεται ότι η Καθολική πίστη της ενισχύει την προσπάθεια της για την καμπάνια που πραγματοποιεί για την παγκόσμια επέκταση της πρόσβασης στην αντισύλληψη!!!, ολοκλήρωσε χθες τη συμμετοχή της στο Συνέδριο του Οικογενειακού Προγραμματισμού στο Λονδίνο με τη δέσμευση να αυξήσει τη παγκόσμια χρηματοδότηση για πρόσβαση στον έλεγχο γεννήσεων κατά 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία συνοργανώθηκε από το Ίδρυμα Gates και το Βρετανικό Υπουργείο Διεθνούς Ανάπτυξης (DfID), είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η χρηματοδότηση πρόληψης εγκυμοσύνης κατά 300 εκατομμύρια δολάρια..
Η Διεθνής Συνομοσπονδία Προγραμματισμένης Γονεϊκότητας (International Planned Parenthood Federation (IPPF) υποσχέθηκε να αυξήσει τις υπηρεσίες της μέχρι το 2020 και να επεκτείνει τις ενέργειες συμβουλευτικής μέσω της εγκαθίδρυσης δικτύων κοινωνίας των πολιτών στις φτωχότερες χώρες.


Ο Γενικός Διευθυντής της Συνομοσπονδίας IPPF, Tewodros Melesse εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του ότι το εν λόγω συνέδριο «θα καταστήσει βέβαιο ότι η σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία καθώς και τα ανάλογα δικαιώματα θα λάβουν ξεχωριστή θέση στην αναπτυξιακή ατζέντα με ορίζοντα μετά το 2015».
Το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, το οποίο έχει πλέον ένα θετικό οικονομικό υπόλοιπο ύψους 34 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα δαπανήσει 560 εκατομμύρια δολάρια για χρονικό διάστημα οχτώ ετών.


Περίπου 20 έθνη συνυπέγραψαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία!!
Η Βρετανική κυβέρνηση προσέφερε 1,4 δισεκατομμύρια λίρες και η Ε.Ε. δώρισε και παρείχε για το «σκοπό» 23 εκατομμύρια ευρώ…
Ο Επίτροπος Ανάπτυξης της Ε.Ε Andris Piebalgs δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η βοήθεια για την παροχή υπηρεσιών οικογενειακού προγραμματισμού αποτελεί μία από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει μία χώρα για το μέλλον της…’’
Είναι εντελώς εξωφρενικό ότι ακόμη και εξαιρετικά φτωχές χώρες του τρίτου κόσμου όπως η Zambia, διπλασίασαν τους προϋπολογισμούς που διαθέτουν για κονδύλια οικογενειακού προγραμματισμού..


Η Melinda Gates επιμένει ότι η ατζέντα της δεν έχει να κάνει ούτε με την έκτρωση ούτε με τον πληθυσμιακό έλεγχο. Η μεγάλη αντίφαση των λεγομένων της είναι ότι ενθαρρύνει τη χρήση του αντισυλληπτικού Depo-provera, το οποίο έχει μακροχρόνια επίδραση (και λαμβάνεται με ένεση), και αυξάνει, σημειωτέον, την αύξηση του κινδύνου οστεοπόρωσης και μετάδοση του AIDS.
Εδώ στο pentapostagma.gr πιστεύουμε ότι το Ίδρυμα Gates κινεί ξεκάθαρα τα νήματα της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, με πρωταρχικό (και εύκολο) στόχο τις χώρες του Τρίτου κόσμου.


Το πιο εξοργιστικό, όμως, είναι ότι ακόμη και η «τσακισμένη οικονομικά» Ε.Ε. αλλά και οι ίδιες χώρες του Τρίτου κόσμου υποστηρίζουν οικονομικά αυτή την ατζέντα…


pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου