Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

DAVID ICKE-ALEX JONES-BILL COOPER ΣTO KOΛΠΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


-Γιατί δεν μπορεί να "εξοντωθεί" ο David Icke??


-Γιατί πολύ απλά... εξυπηρετεί και αυτός τον σκοπό του...!


Ο ΒΡΕΤΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΑΒΙΔ(DAVID) ICKE ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ. ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ICKE, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο DAVID ICKE ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ!
ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ALEX JONES ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...
ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ILLUMINATI...



ΔΕΝ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗΣ ΣΥΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ TOY MATIOY,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΙΒΩΤΟΥΣ!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...
ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ Ο ΔΑΒΙΔ ΑΙΚ,ΟΜΩΣ ΣΙΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ..!!!
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ"KAI EXEI NA KANEI KAUARA ME THN ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ,ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ...






1.) Alex Jones has a Jewish wife named Kelly Rebecca Nichols, and he has three(3) children with her.

2.) Alex Jones and his Jewish wife and children all qualify for Israeli citizenship under Israel's "Law of Return".

3.) Alex Jones has at least twenty(20) Jewish sponsors and advertisers that financially support his radio show and websites.

4.) Alex Jones' flagship radio station, KLBJ AM, in Austin, Texas, is owned by Emmis Communications, a media conglomerate based in Indianapolis, Indiana. The founder, chairman, president, and CEO of Emmis Communications is the dual Israeli citizen Zionist Jew Jeffrey H. Smulyan.

5.) Alex Jones' radio show is broadcast on Sirius XM Radio. The chairman of Sirius XM Radio is the Jew Eddy W. Hartenstein. The CEO of Sirius XM Radio is the Jew Mel Karmazin. The President of Sirius XM Radio is the Jew Scott Greenstein. Of the six(6) senior executives of Sirius XM Radio, five(5) are Jews.

6.) Alex Jones has a Jewish lawyer named Elizabeth M. Schurig who is also the lawyer for Holly Lev Bronfman, the sister of Edgar Bronfman, Jr. Thus there are only two degrees of separation between Alex Jones and the Bronfman family, one of the wealthiest and most influential Jewish Zionist families in North America.



















http://alexjonesexposed.wordpress.com/
http://alexjonesexposed.wordpress.com/alex-jones-and-jewish-money/
http://alexjonesexposed.wordpress.com/alex-jones-and-israel/

1 σχόλιο:

  1. Ας υποθέσουμε ότι ο David Icke έχει άδικο για την ύπαρξη των ερπετοειδών. Αυτό το πλάσμα που φαίνεται σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό των ΗΠΑ μπορείς να μου πεις κάποιος τι ακριβώς είναι; http://www.youtube.com/watch?v=jsAaHL5uN_A Το ότι αυτοί οι δύο δεν μιλάνε ποτέ για τους Εβραίους και το σιωνισμό δεν μου λέει τίποτα διότι αν το κάνουν πιθανότατα ο σταθμός τους θα τους απολύσει. Προτιμώ να είναι εκεί στην τηλεόραση και να καταγγέλλουν καταστάσεις που ενοχλούν το σύστημα παρά να καταγγέλλουν πρόσωπα όταν δεν έχουν αδιάσειστες αποδείξεις ή έχουν αλλά κινδυνεύουν να καταλήξουν φυλακή με αυτά που λένε. Επίσης δεν φοβούνται μήπως γίνουν γραφικοί διότι ο ένας μιλάει για την ύπαρξη των ερπετοειδών και τον έλεγχο του νου ο άλλος μιλάει για την παγκόσμια κυβέρνηση, τη λέσχη Μπιλντενσπερκ και τους illuminati. Άλλωστε καταγγέλλουν πράγματα αυτοί οι 2 τα οποία λίγοι τολμάνε να πουν και τα αποδεικνύουν με βίντεο. Όσο για το project Blue Beam που λες ότι προωθούν, κάνεις λάθος. Εσύ ο ίδιος που τα λες αυτά ξέρεις ότι το σχέδιο μπλέ ακτίνα προϋποθέτει το σφράγισμα της αποκάλυψης δηλαδή τσιπάκι οτιδήποτε (υποδόριο, στον εγκέφαλο σε τατουάζ με RFID DNA ΚΛΠ). Το τσιπάκι είναι η νούμερο 1ο προϋπόθεση. Ο Alex Jones πόσες και πόσες φορές έχει καταγγείλει τα τσιπάκια οποιασδήποτε μορφής, εκατομμύρια φορές. Άρα, τι είναι; Είναι γρανάζι-πιόνι στην επίτευξη του σχεδίου Blue Beam ή εμπόδιο-οδόφραγμα; Ο David Icke μιλάει για μη συμμόρφωση σε όσους θέλουν να μας ελέγχουν το μυαλό ασχέτως αν είναι ερπετοειδής ή όχι αυτός που μας ελέγχει ή ένα απρόσωπο σύστημα. Το σχέδιο μπλέ ακτίνα έχει ως στόχο να ελέγξει το μυαλό των ανθρώπων και να προβάλλεται η εικόνα και η φωνή του αντιχριστου μέσα στο κεφάλι των ανθρώπων. Άρα τι είναι; Είναι γρανάζι-πιόνι του συστήματος αυτός που μας λέει να αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε προσπαθεί να υποδουλώσει το μυαλό μας ή είναι οδόφραγμα-εμπόδιο στην θεωρία του project Blue Beam; Το σχέδιο της Μπλε ακτίνας προωθείτε έτσι και αλλιώς ο Jones και ο Icke είναι το πρόβλημα σου, που καταγγέλλουν κομμάτια αυτού του μεγάλου σε έκταση προγράμματος. Επίσης χρειάζεται όχι μόνο την ψηφιοποίηση των ηλεκρονικών (τηλεόραση-ψηφιακή, κινητό 3G ή 4G, iphone κλπ κλπ), που δυστυχώς ήδη υπάρχουν σήμερα, αλλά και η διασύνδεση της ψηφιακής τεχνολογίας. Για το υποχρεωτικό Wi-Fi σε όλη την Ευρώπη που βοηθάει στην διασύνδεση της ψηφιακής τεχνολογίας των υπολογιστών θα μας πεις κάτι ως ιστολόγιο. Να πεις και γι αυτό και για την νέα νομοθεσία που προωθεί Ε.Ε. τηλε- δικαστήρια κλπ Οι ψεκασμοι για mind contol-νοητικό ελέγχο παίζουν και αυτοί το ρόλο τους στο σχέδιο μπλέ ακτίνα. Σταματήστε λοιπόν να καταγγέλλετε όσους αντιστέκονται και συνεχίστε να καταγγέλλεται το σύστημα με μεγαλύτερη σφοδρότητα. Αυτό αρμόζει στους καιρούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή