Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η Αποκάλυψη για τους "Ψηφιακούς Αγγέλους" (Digital Angels) Από τον David Kupelian, WorldNetDaily


"Και κάνει όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και σκλάβους, να πάρουν στο χέρι τους ή στο μέτωπό τους ένα χάραγμα. Και κανείς να μην μπορεί να πουλάει ή να αγοράζει, εκτός από αυτόν που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία. Ας υπολογίσει αυτός που καταλαβαίνει τον αριθμό του θηρίου, επειδή είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι χξς΄ (666).”--Αποκάλυψη 13:16-18.



Πάντα αναρωτιόμουνα γι' αυτό το κείμενο στο Βιβλίο της Αποκάλυψης στην Αγία Γραφή. Πώς θα έκαναν τους ανθρώπους να δεχτούν ένα "χάραγμα του θηρίου" ή να δεχτούν την εμφύτευση κάποιου σατανικού τσιπ μέσα στο σώμα τους;
Αν και όταν ένα τόσο τρομακτικό μελλοντικό σενάριο αρχίσει να πραγματοποιείται, σκεφτόμουνα--όταν ο "αντίχριστος" και οι πράκτορές του θα προσπαθούσαν να επιβάλλουν τη μαζική αποδοχή αυτού του "χαράγματος"--θα προξενούνταν μαζική επανάσταση. Όλοι θα έλεγαν, "Μια στιγμή, ρε φίλε, δεν άκουσες για εκείνο το πραγματάκι που το λένε Αγία Γραφή; Για το Βιβλίο της Αποκάλυψης; Άντε χάσου από δω, γιατί δεν μ' ενδιαφέρει και πολύ να καταλήξω σε αιώνια καταδίκη. Άντε και τα λέμε."
Ααχ, αυτό ήταν παλιά. Πολύ λίγο φανταζόμουν ότι θα ερχόταν η μέρα που η παραδοσιακή Χριστιανοσύνη θα βρισκόταν κάτω από μια τόσο σοβαρή επίθεση, με τις βασικές της αρχές να κακολογούνται, οι οπαδοί της να δυσφημούνται τόσο πολύ που αυτό το εφιαλτικό σενάριο που προφητεύεται στην Αποκάλυψη όχι μόνο θα άρχιζε να συμβαίνει, αλλά θα το καλοδεχόταν ο κόσμος με ανοιχτές αγκαλιές.
Λίγο φανταζόμουν ότι το κάποτε άκρως απόρρητο δίκτυο παρακολούθησης Έτσελον θα είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί κάθε email και τηλεφωνική συνδιάλεξη οπουδήποτε στη γη, και ότι σύντομα η θέση των ανθρώπων θα μπορούσε να εντοπίζεται μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Και τώρα, να σου και έρχεται ο Ψηφιακός Άγγελος--ο νέος, με μέγεθος κέρματος εμφυτεύσιμος πομποδέκτης του οποίου ο κατασκευαστής, η εταιρεία Applied Digital Solutions, σκοπεύει να τον διαθέσει παγκόσμια για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση ανθρώπων. Καθώς εκπέμπει ένα σήμα εντοπισμού που μπορεί να ανιχνευτεί από δορυφόρους με το σύστημα GPS (global positioning system), το πλασάρουν στην αγορά σαν το τέλειο, άμεμπτο μέσο προσδιορισμού ταυτότητας ανθρώπων. Όταν εμφυτευθεί στο σώμα, η συσκευή τροφοδοτείται ηλεκτρομαγνητικά μέσα από τις κινήσεις των μυών, και μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε από τον "κάτοχό" της είτε από μια μονάδα παρακολούθησης.
"Λίγα χρόνια πριν θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις, όμως όχι άλλο πια," είπε ο Δρ. Peter Zhou, διευθυντής επιστημόνων για την ανάπτυξη του εμφυτεύματος και πρόεδρος της DigitalAngel.net Inc.θυγατρικής της ADS. "Οι άνθρωποι αρχίζουν να συνηθίζουν στο να έχουν εμφυτεύματα. Νέος αιώνα, νέες τάσεις.
Ο Zhou σύγκρινε τον Ψηφιακό Άγγελο με τους καρδιακούς βηματοδότες . Οι καρδιακοί βηματοδότες φαίνονταν αλλόκοτοι παλιά, είπε ο Zhou, όμως τώρα είναι μέρος της καθημερινής ζωής. Ο Ψηφιακός Άγγελος θα γίνει αποδεκτός με τον ίδιο τρόπο, πρόσθεσε.
"Πενήντα χρόνια από τώρα θα είναι πάρα, πάρα πολύ δημοφιλής. Πενήντα χρόνια πριν, η σκέψη ενός κινητού τηλεφώνου, με το οποίο θα μπορούσες να περπατάς τριγύρω και να μιλάς στο τηλέφωνο ήταν πέρα από την φαντασία. Τώρα τα κινητά είναι παντού, "εξήγησε ο Zhou. Όπως και τα κινητά, ο Ψηφιακός Άγγελος, "θα είναι μια σύνδεση από τον εαυτό σου προς τον ηλεκτρονικό κόσμο. Θα είναι ο φύλακάς σου, ο προστάτης σου. Θα φέρει καλά πράγματα σε σένα."
Σ΄ένα ανατριχιαστικό σχόλιό του για το μέλλον της ανθρωπότητας, ο Zhou πρόσθεσε. "Θα είμαστε ένα υβρίδιο ηλεκτρονικής νοημοσύνης και της δικής μας ψυχής."
Τώρα εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι ο Ψηφιακός Άγγελος θα είναι το εργαλείο του αντίχριστου. Όμως λέω εμφατικά ότι, αν είναι αυτό, ο κόσμος είναι σχεδόν έτοιμος γι' αυτό.
Λίγα χρόνια πριν, μήπως θα μπορούσες να είχες προφητεύσει ότι το έτος 2000 ένα κύριος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος θα αποκαλούσε τους πιο γνωστούς ευαγγελικούς Χριστιανούς κληρικούς της χώρας--τον Πατ Ρομπερτσον και τον Τζέρι Φάργουελ--"πράκτορες της έλλειψης ανεκτικότητας"; Θα πίστευες ότι ο υπουργός τύπου του Λευκού Οίκου, Ο Τζο Λόκχαρτ, θα εξίσωνε τους Χριστιανούς που ευαγγελίζουν χώρες με   άλλες θρησκείες ότι υποδαυλίζουν "αρχαίο θρησκευτικό μίσος"; Θα σκεφτόσουν  ότι οι "νέες έρευνες" θα έδειχναν, στην  ιστορία της Βίβλου για το Δαβίδ και το Γολιάθ, ότι δεν ήταν η πίστη στο Θεό που κέρδισε τη μάχη; Είναι γεγονός, όπως λέει ο Βλαντιμίρ Μπεργκίνερ, καθηγητής της νευρολογία στο Πανεπιστήμιο Μπεν-Γκουριόν του Ισραήλ, ότι ο Γολιάθ υπέφερε από την ασθένεια του αδένα της υπόφυσης που ονομάζεται μεγαλακρία (acromegaly), που προκαλεί την αύξηση ενός όγκου που πιέζει το οπτικό νεύρο. Ο καημένος ο Γολιάθ, φαίνεται, είχε μειωμένη όραση!!!
Αν η χωρίς αποδείξει και γεμάτη απάτες θεωρεία της εξέλιξης χρησιμοποιείται τόσο αποτελεσματικά για να υποβαθμίζει το πρώτο βιβλίο της Βίβλου, και αν ένας καθηγητής πανεπιστημίου μπορεί να ισχυρίζεται χωρίς οποιεσδήποτε αποδείξεις ότι εκείνος ο Γολιάθ δεν μπορούσε να δει καλά--και ο διεθνής τύπος το αναφέρει σαν είδηση, τότε για να βγάλουν αναξιόπιστο το σκοτεινό, προφητικό και αλληγορικό τελευταίο βιβλίο της Βίβλου θα μπορούσε να γίνει μια υπόθεση για παιδάκια.
Και ενώ μια γενιά πριν ο Χριστιανισμός ήταν η κυρίαρχη κουλτούρα στην Αμερική, και ο κόσμος των ομοφυλόφιλων ένας υποχθόνιος υπόκοσμος, μήπως θα μπορούσες να είχες φανταστεί ότι σήμερα τα πολιτικά προγράμματα των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών θα είχαν γίνει αποδεκτά και υποστηριγμένα σε κάθε τομέα της κοινωνίας, ενώ ο Χριστιανισμός κακολογείται και δυσφημίζεται απροκάλυπτα;
Όμως το φταίξιμο για όλα αυτά δεν παραμένει μόνο πάνω στους ομοφυλόφιλους ή στους εχθρούς του Χριστιανισμού.
Πολλοί σύγχρονοι κατ' όνομα Χριστιανοί έχουν την εμφάνιση και τα λόγια της πίστης, όμως βαθιά μέσα τους δεν είναι διαφορετικοί από τους "εθνικούς" που επιθυμούν να ευαγγελίσουν. Πολλοί Χριστιανοί έχουν γίνει τόσο ρηχοί, τόσο εγκόσμιοι, τόσο αυτο-ικανοποιημένοι, και τόσο διεφθαρμένοι που από πολύ καιρό έχουν χάσει την αρχική τους αθωότητα και την λάμψη που είχαν σαν παιδιά.
Ασπάζονται την εφαρμογή των εκτρώσεων, θεωρώντας την σαν μια αναγκαία διαδικασία υγείας, σαν ένα θεμελιώδες δικαίωμα, σαν έναν εξισωτικό παράγοντα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, κι ακόμη σαν μια πρόοδο για την ποιότητα της ζωής. Δεν την βλέπουν σαν έναν τέλειο παραλληλισμό με τις σατανικές ιεροτελεστίες ανθρωποθυσίας αθώων παιδιών στο βωμό της εγωιστικότητας και του πάθους. Έχουν χάσει την πνευματική τους κρίση, και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η εξωτερική εμφάνιση της θρησκευτικότητάς τους.
Η πίστη τους, αντί να αναβαθμίζει τη ζωή τους, απλώς δικαιολογεί την αμαρτία τους. Βλέπουν το εαυτό τους σαν να έχει κάποιο είδος "διπλωματικής ασυλίας" Είναι σωσμένοι, στο κάτω-κάτω, και γι' αυτό μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν ατιμωρητί, χωρίς φόβο για τις αρχές επιβολής του  νόμου του πνεύματος.
Είναι σωσμένοι, γι' αυτό στο διάβολο με όλους και με όλα τα άλλα. Περιμένουν την ανάληψη τους στον Ουρανό με τη Δευτέρα Παρουσία, και να απολαύσουν την κρίση του Θεού πάνω στον κόσμο. Έχουν χάσουν σχεδόν εντελώς την ικανότητά τους να αναγνωρίζουν το κακό σαν τέτοιο που είναι, και να το εναντιώνονται--όχι με θυμό, αλλά με αγάπη και δύναμη, όπως έκανε ο Ιησούς. Χωρίς αληθινή αρετή, το μόνο που μένει είναι η υποκρισία, και ο Χριστιανισμός στην Αμερική (σημ. μετ. και στον υπόλοιπο κόσμο) είναι γεμάτος από αυτήν σήμερα.
Ναι, η αλήθεια είναι, ότι όταν έρθει η φοβερή ώρα που προφητεύεται στην Αποκάλυψη, οι περισσότεροι άνθρωποι μάλλον ούτε καν θα παρατηρήσουν την εμφάνιση του μέγιστου έσχατου κακού. Στο κάτω-κάτω δεν τους έχει λείψει και η προετοιμασία.

πηγή: τα νέα του τέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου