Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ --ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΤΡΟΠΗΣ‏


Ντοκουμέντο ντροπῆς!


Τά κατορθώματα τοῦ ἀμερικανοεβραίου πού μέσα σέ δύο χρόνια κατέστρεψε τήν Ἑλλάδα. Εἶχε ἀρχίσει τό «θεάρεστον» ἔργο του ἀπό τήν ἐποχή πού χρημάτισε ὑπουργός ἐξωτερικῶν τῆς κυβερνήσεως Σημίτη. Ὅτι δέν πρόλαβε ὁ πατέρας τό συνέχισε ὁ «ἰός».Ἔτσι μᾶς προέκυψε τό βιβλίο τῆς Ῥεπούση πού μιλᾶ γιά τόν συνωστισμό καί ὄχι μόνο. Μήπως μᾶς προορίζουν γιά ἐπαρχία τῶν Μογγόλων; Λέω τώρα ἐγώ ….
Η ελληνόφωνη εφημερίδα «Ελευθερία» του Λονδίνου έγραφε στις 6 Σεπτεμβρίου 2007:
Στις 27 Ιουνίου 2001 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης η επαίσχυντη συμφωνία Γιώργου Παπανδρέου (Υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Κώστα Σημίτη) και του Τούρκου ομολόγου του Ισμαήλ Τζεμ, με την οποία παραχωρείται το δικαίωμα στην Τουρκία να εγκρίνει αυτή πως θα γράφονται τα σχολικά μας βιβλία καιτο πώς θα παρουσιάζεται η ιστορία μας. Συγκεκριμένα το εδάφιο 1 εντέλλεται τα εξής:
«Θα συνεργάζονται (!) οι δύο χώρες στην παρουσίαση της Ιστορίας, της Γεωγραφίας, του Πολιτισμού και της Οικονομίας, ιδιαίτερα στα σχολικά βιβλία. Με αυτόν τον στόχο, θα συστήσουν μια μικτή επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία θα ανταλλάξει και θα μελετήσει τα σχολικά βιβλία για να προτείνει διόρθωση των ανακριβειών…»
Ἡ συγκεκριμένη φωτογραφία ἀναρτήθηκε στήν σελίδα τῶν Ἀνεξαρτήτων Ἑλλήνων Νέας Σμύρνης
Ἐξ οὗ καί τό παρακάτω γεγονός:
ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ…;;;
Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη χώρα μας, προχώρησε η Τουρκία, επειδή ο πρώην υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης αποφάσισε την αντικατάσταση του διαβόητου αποσπάσματος του βιβλίου Ιστορίας της Μ. Ρεπούση για τον «συνωστισμό στη Σμύρνη»!
Η τουρκική πλευρά επικαλείται τις συμφωνίες που είχε υπογράψει ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ισμαήλ Τζεμ για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων. Πως να μην… συγχύζονται οι Τούρκοι αφού με τέτοιες συμφωνίες παίρνουν συγχωροχάρτι για το αμαρτωλό «γενοκτόνο» παρελθόν τους…(πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου