Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

2012 ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΒΙΝΤΕΟ

Παρόμοια με τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 του Λονδίνου, οι συμβολισμοί των Illuminati τρέχουν στην αχαλίνωτη τελετουργία.
Συνέβη στο ίδιο γήπεδο, και φυσικά έχουμε τις πυραμίδες γύρω από αυτό ανά πάσα στιγμή:

Και έχουμε έναν πιο αστρολογικό συμβολισμό, με το φεγγάρι στην κορυφή μιας στήλης όπου ο Stephen Hawking δίνει μια ομιλία. Ο δακτύλιος γύρω από τα φώτα στον Hawking μοιάζει με βαβυλωνιακή θεά Semiramis »(γνωστός και ως Άγαλμα της Ελευθερίας).
Ο τίτλος ήταν "Διαφωτισμος". Το θέμα ήταν δήθεν η ελευθερία και η πρόοδο μέσω της εξέλιξης (της επιστήμης και της λογοτεχνίας). Στην επιφάνεια, αυτά φαίνονται όλα ωραία και καλά σε σχέση με την έννοια των Παραολυμπιακών αθλητών. Δεν αργήσαμε όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι υπήρχε μια μάζα ελλοχευόντων καλολογικών στοιχείων που παγιδεύτηκαν στα πρακτικά
Αρχίζοντας με τον Stephen Hawking, παρουσιάζονται 600 χορευτές με ομπρέλες (πολλοί από τους οποίους πετούσαν γύρω από το γήπεδο) με γρήγορες αναλαμπές των λέξεων όπως "άψογος" και "ακριβής" υπήρχαν σε όλα τα πίξελ στο γήπεδο. Η ένταξη της ομπρέλας μοτίβο (βροχής / καθαρισμού) συνδέεται συχνά με (αυτό που ορισμένοι αποκαλούν) "συμβολισμό των Illuminati", αλλά επίσης συνδέεται εύκολα και με το φαινόμενο ελέγχου του νου. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι το soundtrack για αυτό ήταν το («Illuminati Princess") το Umbrella” της Rihanna. Το The Tempest/ Miranda για παράδειγμα που επίσης επισημαίνεται με μια κόκκινη ομπρέλα και περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα όπου ο χαρακτήρας Miranda σάλπαρε σε κόκκινη ανάποδη ομπρέλα / "ομπρέλλα ηλίου βάρκα".
«η Ομπρέλα» σχετίζεται με το «Rain Man» του δαίμονα που ομιλείται από πολλά τραγούδια ραπ. Ακούγεται τρελό, αλλά δείτε τα βίντεο:




Στο κεντρικό σημείο του σταδίου ήταν μια μαύρη ομπρέλα. Είχα σχεδόν μια κρίση, όταν σκέφτηκα ότι είχε έξι πλευρές, που ουσιαστικά αποτελούν σχεδόν τη δισδιάστατη απεικόνιση του "μαύρου κύβου" - περίπλοκη με την λατρεία του Κρόνου, η οποία είναι μια ευρέως διαδεδομένη πτυχή του συστήματος των πεποιθήσεων της Τεκτονικής / Illuminati /.

Αποδείχτηκε ότι έχουν επτά πλευρές και αν! Ίσως έξι θα ήταν λίγο πολύ προφανής ...

Οι εικόνες του Κρόνου ήταν παρόντες . Το λογότυπο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι ουσιαστικά ένα γραφικό από τον Κρόνο και τα δαχτυλίδια του και εμφανίστηκε σε οθόνες και σε όλες τις σημαίες. Το λογότυπο αποτελείται από 3 "agitos" ("I κινείται» στα λατινικά), σε τροχιά γύρω από ένα μόνο σημείο. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι κάθεται στο μεγάλο τετράγωνο (κύβος) του λογότυπου του 2012. Το σύνθημα των Παραολυμπιακών: "Spirit in Motion", είναι επίσης αξιοσημείωτο.Ήταν, επίσης, ενδιαφέρον το γεγονός ότι αυτή η σημαία υψώθηκε για τα στελέχη της "The Planets" του Holst. Το εν λόγω κομμάτι ήταν (Όχι "Κρόνος"!) "Δίας".





http://www.katohika.gr/2012/08/2012-illuminati.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου