Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

H ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ


Η Νέα παγκόσμια τάξη/Illuminati εκτίθεται από το μέλος που εργάστηκε στις κυβερνήσεις κάτω από την κυβέρνηση του Προέδρου Ronald.
Η Σαρλότ Τόμσον είναι αμερικανή συγγραφέας και πληροφοριοδότης η οποία υπηρέτησε ως ανώτερος σύμβουλος πολιτικής στο Γραφείο Εκπαιδευτικής Έρευνας και Βελτίωσης (OERI), του Αμερικανικού υπουργείου Παιδείας κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ronald Reagan, και υπάλληλος του προσωπικού του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών στη (Νότια Αφρική, Βέλγιο, Νότια Κορέα). Γεννήθηκε το 1930 και παρακολούθησε το Dana Hall και το κολλέγιο Katharine Gibbs στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου μελέτησε την επιχείρηση. Ο πατέρας και ο παππούς της ήταν πτυχιούχοι του πανεπιστημίου Yale και απόφοιτοι και μέλη της μυστικής κοινωνίας Skull and Bones .

Είναι γνωστή για τη συγγραφή του βιβλίου The Deliberate Dumbing Down of America. Το βιβλίο υποστηρίζει για τις αλλαγές που παρουσιάζονται βαθμιαία στην αμερικανική προσπάθεια συστημάτων δημόσιας εκπαίδευσης για να αποβληθούν οι επιρροές των γονέων ενός παιδιού όπως η (θρησκεία, τα ήθη, ο εθνικός πατριωτισμός), και να φορμαριστεί το παιδί σαν ένα μέλος του προλεταριάτου σε μια προετοιμασία για έναν κόσμο σοσιαλιστικό-κολεκτιβιστών του μέλλοντος. Ισχυρίζεται ότι οι αλλαγές αυτές προέρχονται από σχέδια που καταρτίστηκαν κατά κύριο λόγο για την πρόοδο της εκπαίδευσης και του πίνακα γενικής εκπαίδευσης Rockefeller, Γενικής Παιδείας Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και λεπτομέρειες που μιλάνε για ψυχολογικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και την πραγματοποίηση των αλλαγών.


Σε μια συνέντευξη σχετικά με τις μυστικές κοινωνίες και την ημερήσια διάταξη της ελίτ, αποκάλυψε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1980 είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Norman Dodd που ήταν ο κύριος ερευνητής για την Εξεταστική Επιτροπή στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη διερεύνηση των Αφορολόγητων Ιδρυμάτων και Οργανισμών Συγκρίσιμα κοινώς γνωστά ως επιτροπή B. Carroll Reece . Στο βίντεο υποστηρίζει ότι ο Dodd συζήτησε για ένα `δίκτυο ατόμων που προγραμμάτιζαν να επιφέρουν την παγκόσμια ειρήνη με τη βοήθεια των γρήγορων αλλαγών στην κοινωνία. Αυτές οι αλλαγές θα επέρχονταν με την ανάμειξη του λαού σε διάφορους πολέμους και στρατιωτικές συγκρούσεις. Περαιτέρω υποστήριξε ότι ο Dodd είχε συζητήσεις με τον Rowan Gaither, ο Πρόεδρος του ιδρύματος της Ford στον οποίο αποκάλυψε ότι οι οδηγίες από το Πρόεδρο των Η. Π. Α. ανάγκασαν τα θεμέλια σχετικά με το ίδρυμα της Ford για να κατευθύνουν τη χρηματοδότησή τους και να επιφέρουν τη συγχώνευση των ΗΠΑ με τη Σοβιετική Ένωση.
Μέσα από τον πατέρα της η Σαρλότ ήταν σε θέση να κερδίσει την κατοχή των πλήρων λιστών των μελών,
Skull and Bones και του πανεπιστημίου Yale της μυστικής κοινωνίας, διαμόρφωσε λίστα με τα ζωντανά μέλη, και τα αποθανούντα μέλη, πλήρης λίστα και των δύο. Έχει συνεργαστεί στη συγγραφή του βιβλίου, η μυστική καθιέρωση της Αμερικής των βιβλίων του Antony C. Sutton's - παρέχοντας τον κατάλογο των μελών που προέρχονται από τον πατέρα της.
Δεκαπέντε νέοι του Yale καλούνται για να ενώσουν τα κρανία κάθε έτος σε μια διαδικασία αποκαλούμενη "αγγίζοντας". Ένα ζευγάρι από απόφοιτους του Yale από τις πλούσιες βορειοανατολικές οικογένειες: Ο Μπους, Bundy, Cheney, Dodge, Ford, Goodyear, Harriman, η Heinz, η Kellogg, Phelps, Pillsbury, Rockefeller, Taft, Vanderbilt, Weyerhaeuser και Whitney ήταν μεταξύ των μελών τους.
Η Σαρλότ πιστεύει ότι η βαυαρική Illuminati έκρυψε μέσα τους Ελευθεροτέκτονες, και ότι η Μυστική κοινωνία
Skull and Bones προέρχεται από τους Illuminati Ελευθεροτέκτονες από τη Βαυαρία, στόχος των οποίων καταγράφηκαν με Αποδείξεις στην έκδοση του1798 στο βιβλίο της συνωμοσίας από τον John Robison. Οι ιδέες μιας κυβερνώσας ελίτ χρονολογούνται πριν από τα γραπτά του Πλάτωνα για την ιεραρχική πλουτοκρατία. Μεταξύ των στόχων του Τάγματος των Illuminati ήταν να καταστρέψουν τις θρησκείες, τις κυβερνήσεις και να συγχωνεύσουν τις χώρες, και να επιφέρουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, και μια νέα παγκόσμια τάξη, στο μυστικό έλεγχό τους.
ΠΗΓΗ: atheatignosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου