Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Η ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Η Γεωλογική Έρευνα των Η.Π.Α έχει ήδη προβεί στην ανάλυση της αύξησης των επιπέδων της στάθμης της θάλασσας και αναμένει τον διπλασιασμό των σχετικών επιπέδων σε έκταση από τη Βόρεια Καρολίνα έως τη Βοστώνη.

Μέχρι το 2050, τα επίπεδα της στάθμης της θάλασσας θεωρείται ότι θα υπερβούν το μισό μέτρο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Υπουργείου Φυσικών Πόρων και Περιβαλλοντικού Ελέγχου στο Delaware. Υπάρχουν αρκετοί ομοσπονδιακοί και κρατικά χρηματοδοτούμενοι επιστημονικοί φορείς που συμφωνούν με αυτές τις διαπιστώσεις..

Όμως, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές εδώ στο pentapostagma.gr, όλες αυτές οι προειδοποιήσεις και περιβαλλοντικές ‘ευαισθησίες’ στοχεύουν στη πραγματικότητα στην ευρεία νομιμοποίηση των καταστροφικών πειραμάτων γεωμηχανικής.

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το γεγονός ότι το παγκόσμιο κλίμα βρίσκεται στο σημείο δίχως επιστροφή – βάσει των αλλαγών που έχουν παρατηρηθεί και πραγματοποιηθεί τις τελευταίες δεκαετίες..

Όμως, το Υπουργείο Ενέργειας των Η.Π.Α εξέδωσε έκθεση η οποία δείχνει ότι τα επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στη χώρα έχουν μειωθεί, αν και δίχως να μειώνεται η πιθανότητα να φτάσει η ανθρωπότητα στο περιβαλλοντικό σημείο ‘μηδέν’.

Ο David Keith, διευθυντής του Ινστιτούτου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Περιβάλλοντας και Οικονομίας πιέζει για τη χρησιμοποίηση νανοτεχνολογίας μέσω της απελευθέρωσης θειϊκών αερολυμάτων στην ατμόσφαιρα της Γης ώστε να ‘επιστρέφεται’ η ηλιακή ακτινοβολία πίσω στο διάστημα…

Ο Keith διαχειρίζεται το συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται με πολλά εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates και το Ταμείο Καινοτομικής Κλιματικής και Ενεργειακής Έρευνας.

Ο Keith ισχυρίζεται ότι : “Μπορούμε να καταφέρουμε να χειραγωγήσουμε το κλίμα της Γης σε ευρεία κλίμακα με κόστος που θα αγγίζει το 1 δις δολάρια τον χρόνο. Μπορεί τα λεφτά να ακούγονται πάρα πολλά, αλλά συγκρινόμενα με τα κόστη διαχείρισης άλλων περιβαλλοντικών προβλημάτων ή προβλημάτων που σχετίζονται με τη κλιματική αλλαγή το ποσό είναι αμελητέο.”

Τα συγκεκριμένα νανοσωματίδια που χρησιμοποιούνται στα πειράματα γεωμηχανικής, υποτίθεται ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Keith συγκεντρώνουν χαμηλή πιθανότητα πρόκλησης βλάβης στο στρώμα του όζοντος και ο έλεγχος του κλίματος (καιρικά πρότυπα) είναι πιο σημαντικός από τις συνέπειες αυτού του εγχειρήματος (σ.σ. pentapostagma.gr η πραγματικότητα είναι βέβαια ότι ενδιαφέρονται για τις συνέπειες του εγχειρήματος και όχι για το περιβάλλον)..

Ο οικολογικός φασισμός στο απόγειό του… Οι προσπάθειες νομιμοποίησης της γεωμηχανικής και οι ‘πράσινες πολιτικές’ βασίζονται στο μέγα μύθο της ανθρώπινης πρόκλησης της κλιματικής αλλαγής…

Όπως έχουμε τονίσει σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ στο pentapostagma.gr, οι σημαντικότερες επιδράσεις στην υγεία από την έκθεση σε θείο είναι οι εξής:

Νευρολογικές επιπτώσεις και αλλαγές στη συμπεριφορά
Διατάραξη της κυκλοφορίας του αίματος

Βλάβες στη καρδιά
Επιδράσεις στα μάτια και την όραση

Αποτυχίας αναπαραγωγής
Βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα - το στομάχι και διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος

Βλάβη στο συκώτι και τις λειτουργίες των νεφρών
Προβλήματα ακοής

Διαταραχή του μεταβολισμού των ορμονών
Δερματολογικές επιδράσεις

Κίνδυνος ασφυξίας και πνευμονικής εμβολής

Αυτή είναι η περιβαλλοντική τους ευαισθησία και οι συνέπειες της χειραγώγησης του κλίματος για την υγεία των ανθρώπινων πληθυσμών που βέβαια δεν αναφέρεται στα 'μεγαλόπνοα' σχέδια των παγκοσμιοποιητών…


http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_762.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου