Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΡΑ !!!

γράφει ο Βασίλης Πανδής
(Κέρκυρα, 18/8/12)


Σε περιστάσεις σαν τις σημερινές, είναι ορατή από το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων (πλην των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, κ.λπ. αλλά και της ψευδεπίγραφης διεθνιστικής αριστεράς), η ανάγκη για μια πατριωτική κυβέρνηση με ξεκάθαρο όραμα.
Μια πατριωτική κυβέρνηση της οποίας ο στόχος και η αποστοή θα είναι η διάσωση της χώρας από τα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και επιβουλευτών της Εθνικής μας υπόστασης.
Μιας πατριωτικής κυβέρνησης υπό έναν Εθνικό Κυβερνήτη σαν τον Μέγιστο Ιωάννη Καποδίστρια.
Η ανιδιοτέλεια, το πολιτικό ήθος και τα πατριωτικά φρονήματα του Καποδίστρια δεν είχαν αποδειχθεί στα λόγια, αλλά αντιθέτως, έμπρακτα και με πάμπολλες ενέργειες.

Το όνομά του είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στις καρδιές των Ελλήνων αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Μην ξεχνάτε πως αυτός ήταν που συνέγραψε το Σύνταγμα της Ομόσπονδης Ελβετίας (και μέχρι και σήμερα οι Ελβετοί τιμούν την μνήμη του), αλλά ήταν και ένας από τους πρώτους οραματιστές μιας Ενωμένης και Αλληλέγγυας Ευρώπης.
Στο παρελθόν, υλοποιώντας το σχέδιο πλήρους διαστρέβλωσης της Ιστορίας, οι τεκτονικές στοές έχουν συμπεριλάβει στους καταλόγους των επιφανών μελών τους και τον Ι.Καποδίστρια.
Αυτός ο ισχυρισμός των πειθήνιων οργάνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αφενός προσδίδει κύρος στο πρώτους, αλλά αφετέρου δεν μπορεί να ευσταθεί αφού πρώτον ο Καποδίστριας ήταν πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος (και μάλιστα έχει αναφερθεί πως στα νιάτα του, η Παναγιά η Πλατυτέρα τον έσωσε από βέβαιο θάνατο όταν το άλογο που ίππευε αφηνίασε) και την μασονία επίσημα δυο φορές και ανεπίσημα εκατοντάδες, η Εκκλησία την έχει χαρακτηρίσει ως Αντίχριστο Αίρεση.
Κατά δεύτερον, ο Καποδίστριας ήταν φανατικός πολέμιος των μυστικών οργανώσεων τέτοιου τύπου!
Απόδειξη η επιστολή του Κυβερνήτη προς τις τότε δημόσιες υπηρεσίες, με την οποία εξηγεί πως οι σκοποί του βδελύγματος της μασονίας είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με την Εθνική Συνείδηση, η οποία πρέπει φυσικά να διακατέχει τους δημοσίους λειτουργούς. Ως εκ τούτου ο Καποδίστριας απαγόρευσε στους δημ. υπαλλήλους του να είναι μασόνοι ! (Διαβάστε την επιστολή εδώ)
Εμείς λοιπόν, φέρουμε την ευθύνη !
Εμείς πρέπει να κάνουμε τη διαφορά !
Εμείς πρέπει να βαδίσουμε στα χνάρια του Μαρτυτικού πρώτου Κυβερνήτη, του Ιωάννη Καποδίστρια !

http://enomenoi-ellines.blogspot.gr/2012/08/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου