Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΑΤΖΕΝΤΑ 21:ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΕΝΩ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!!



Τα Ηνωμένα Εθνη σχεδιάζουν να χρεοκοπήσουν τον αναπτυγμένο κόσμο με τους φόρους του άνθρακα, ενώ ελέγχουν τις ζωές μας με τις «πράσινες» πολιτικές.


Μερικές φορές ως ταξιδιώτες, έχουμε επανειλημμένα βομβαρδιστεί από την ανόητη προπαγάνδα σε ξενοδοχεία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε διαλέξεις, σχετικά με τη χρήση των πετσετών σε σχέση με τη διάσωση του περιβάλλοντος. Αυτό είναι ως επί το πλείστον απλά ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων για την προώθηση μιας πράσινης ατζέντας.
Αυτή είναι όμως η πρώτη φορά, τόσο φανερά να συνδέονται με το πρόγραμμα Agenda 21 των Ηνωμένων Εθνών, όπου αμέτρητοι κριτικοί έχουν ως σχέδιο να καταπνίξουν την ανάπτυξη των εθνών με χρέη που καταβάλλονται απευθείας στους τραπεζίτες στο όνομα της εξοικονόμησης στον πλανήτη Γη. Οι πραγματικά εταιρικά ρυπαίνοντες έχουν καταστρέψει τον κόσμο, για να συγκαλύψουν μια πολύ πιο ύπουλη ατζέντα για πλήρη έλεγχο υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
Δεδομένου ότι αυτές οι εικόνες είναι από ένα ξενοδοχείο στη Γερμανία δείχνουν, σε αυτό το φυλλάδιο το οποίο υπόσχεται να σώσει 1 δέντρο για κάθε 5 πετσέτες, και περιλαμβάνει ένα μαρκάρισμα του "Planet 21" λογότυπο της συμμετοχής της αλυσίδας στην «αειφόρο ανάπτυξη» για την Agenda 21.
Το πίσω μέρος επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι πράγματι μέρος του Προγράμματος Δράσης των Ηνωμένων Εθνών »Ατζέντα 21 περιβαλλοντικό πρόγραμμα (για την οικολογική τυραννία).
Η Γερμανία ήταν η πρώτη χώρα που είχε "πράσινο κόμμα" που χρονολογείται από το 1980. Περιβαλλοντικούς έλεγχους στήν καθημερινή μας ζωή μπορεί να δει κανείς παντού. Σύντομα, θα είναι τόσο διαδεδομένες στόν υπόλοιπο δυτικό κόσμο, έλεγχοι σε μέρη όπως η Γερμανία και η Καλιφόρνια.
Ομοίως, ο ζωολογικός κήπος εδώ καυχιέται για τη συμμετοχή του σε ένα πρόγραμμα ανανεώσιμων πόρων:Για παράδειγμα, η ενοικίαση του αυτοκινήτου μου, όπως και για όλους , πρέπει να εμφανίζει ένα στρογγυλό, πράσινο αυτοκόλλητο στο παράθυρο, που θα αποδεικνύει ότι ο φόρος άνθρακα καταβλήθηκε για την οδήγηση σε απαγορευμένες περιοχές, γνωστές και ως« πράσινες ζώνες », όπως ονομάζονται από την κυβέρνηση. Όσοι δεν έχουν το αυτοκόλλητο μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο, εάν του σταματήσουν σε μη εγκεκριμένες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου