Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η Ελλάδα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ξένες δυνάμεις...


Μετά από απόφαση των κυβερνόντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ240/­­2012)τροποποιου­ν­ται οι κανόνες της δανειακής σύμβασης και νομοθετούν ότι : «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντ­­ηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».

... Ουσιαστικά ενσωματώνεται έτσι στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.

H Ελλάδα μας δεν θα υπάρχει πια............­­.

Πρέπει να αγωνιστούμε με κάθε μέσον όπως έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση όχι μόνο για την τήρηση του Συντάγματος, αλλά για την επιβίωσή μας.

Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος επιτάσσει το εξής: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Πρέπει οι εκκλησίες μας να αναλάβουν το δυσάρεστο καθήκον να ενημερώσουν όλους τους Έλληνες ότι η Ελλάδα παραχωρείται στους ξένους.
Πρέπει όλες οι καμπάνες να κτυπάνε συνέχεια πένθιμα ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες γι' αυτή τη μεγάλη προδοσία.

Πρέπει οι εκκλησίες μας που πάντα σε όλες τις δύσκολες στιγμές του έθνους ήταν παντα πρώτες στον αγώνα να ξαναπάρουν την ιστορία στα χέρια τους.

Έχει χρέος η Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία να προταχτεί μπροστά στους προδότες που παραχωρούν την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Όλες οι ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες σε όλες τις γωνίες της Ελλάδας αλλά και και σε όλες τις γωνιές της γης να κτυπάνε πένθιμα ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες απανταχού στη γη ότι η Ελλάδα μας δεν θα υπάρχει πια.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ......ΠΕ­­ΝΘΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ......­­.....

Αν δεν κάνουμε κάτι τώρα θα ζούμε σαν ζητιάνοι με συσσίτια σε μια χώρα που δεν θα είναι δική μας.
Μετά από τόσα χρόνια ιστορίας η δική μας γενιά ΔΕΝ πρέπει εξαφανίσει την Ελλάδα.

ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ....

Λόγιος Ερμής - Ντίνα Ντέμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου