Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Θα μας επιβάλλουν την κάρτα του πολίτη με την μεταμφίεση μιας πιστωτικής ή χρεωστικής τραπεζικής κάρτας;


Τον Μάϊο του 2009 ο ελληνικός λαός άκουγε από το στόμα της τότε υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη Πετραλιά (ΝΔ), ότι όλοι όσοι ζούν σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να αριθμοποιηθούν, να αποκτήσουν δηλαδή έναν αριθμό, τον ΑΜΚΑ, ο οποίος θα τους ακολουθεί από την γέννηση μέχρι και το θάνατό τους και που χωρίς αυτόν ουσιαστικά δεν θα υπάρχουν ,αφού μόνο ως αριθμοποιημένα τεμάχια θα μπορούν να εργάζονται ,να μισθοδοτούνται,να παιρνουν σύνταξη να έχουν παροχές υγείας κλπ.

Επί της ουσίας εκείνη την εποχή μπήκε ο «θεμέλιος λίθος» της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010 στην ΔΕΘ ο φερόμενος τότε ως πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώργιος Παπανδρέου , μας ανακοίνωνε πως αρχίζει μία νέα εποχή στην οποία ο Έλληνας πολίτης θα ταυτοποιείται και θα εξυπηρετείται όχι με την γνωστή αστυνομική του ταυτότητα αλλά με μία «έξυπνη» καρτα την "κάρτα του πολίτη" η οποία θα περιέχει όπως τόνισε «τα πάντα».

Τον Απρίλιο του 2012 η παρανόμως δοτή κυβέρνηση του εντολοδόχου κ.Παπαδήμου, εκδίδει την εγκύκλιο ΠΟΛ1077 (ΦΕΚ. Β 1141 της 10ης Απριλίου 2012), με αποδέκτες υπηρεσίες, τράπεζες, δημόσια νομικά πρόσωπα και ιδιωτικές εταιρείες, γνωστοποιώντας τους ότι εφεξής θα πρέπει να αποστέλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομικών κάθε είδους πληροφορία που αφορά σε Έλληνες πολίτες και είναι καταχωρημένη στις νόμιμες,ημινόμιμες ή παράνομες βάσεις δεδομένων τους.

Στις 14 Ιουνίου του 2012 , δηλαδή δύο ημέρες πριν τις εκλογές , το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη , με μία λακωνική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του μας πληροφόρησε ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα αρχίσει η σταδιακή αντικατάσταση των αστυνομικών δελτίων ταυτότητας με μία «νέα ταυτότητα» η οποία θα μοιάζει με πιστωτική κάρτα.

Τον Ιούλιο του 2012, σχεδόν αμέσως μετά τον σχηματισμό της τρικομματικής κυβέρνησης, ο φερόμενος επίσης ως πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Σαμαράς, δεν έχανε ευκαιρία να τονίζει ότι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα απλωθεί παντού και με κάθε τρόπο που επιτρέπει η ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Στις 5 Δεκεμβρίου ο κ. Σαμαράς σε ομιλία του στο Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο, περιέγραφε για μια ακόμη φορά τα οφέλη της «εκτεταμένης χρήσης της τεχνολογίας» μέσω της οποίας θα «καταπολεμηθεί επιτέλους η φοροδιαφυγή» και ειδικά η μη απόδοση του ΦΠΑ ο οποίος όπως είπε θα εισπράτεται πλέον «αυτόματα».
Το ίδιο βράδυ, σχεδόν σε όλα τα τηλεοπτικά δελτία είδήσεων ακούγαμε για «το τέλος των μετρητών στις συναλλαγές και την αντικατάστασή τους με πλαστικό χρήμα».

Η «Κλασσικοπερίπτωση» έγραφε σχετικά εκείνη την ημέρα :

Αυτός λοιπόν ο φορολογικός "αυτοματισμός" του Σαμαρά,σημαίνει ότι ακόμα και αυτές τις μικρές καθημερινές συναλλαγές που μας επέτρεπαν να κάνουμε με χρήμα θα τις κάνουμε στο μέλλον μόνο μέσω πλαστικού χρήματος δηλαδή με μία "έξυπνη κάρτα".

Με απλά λόγια και αν ερμηνεύουμε σωστά τα λόγια του "σοφού" σερβιτόρου της Μέρκελ, στο εγγύς μέλλον κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει, να πουλήσει, να ζήσει αν δεν έχει στην τσέπη του μία "έξυπνη κάρτα".

Εκεί που είπαμε προχθές "Δόξα σοι ο Θεός" με την εισήγηση του υφυπουργού εωτερικών , δημόσιας διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Μανούσου Βολουδάκη , να μην υπάρχει ενσωματωμένο microchip στις νέες ταυτότητες , λέμε "Βοήθα Παναγιά μου" με τις δηλώσεις του Σαμαρά για την επί της ουσίας εφαρμογή της "αχρήματης κοινωνίας".
Εκεί δηλαδή που είπαμε πως δεν θα μας δέσουν τα χέρια ακούμε τον πρωθυπουργεύοντα αρχηγό της ΝΔ,να μας λέει ότι θα μας βάλει και σιδερένια λαιμαριά την αλυσίδα της οποίας γύρευε να δείς ποιοί ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες θα κρατούν.
Να πως έρχεται λοιπόν η "κάρτα του πολίτη" του ΓΑΠ με όλη της την ισχύ και φρίκη.

Ο Ιανουάριος του 2013, ήταν ένας μήνας ο οποίος έφερε , όχι μόνο ένα «άρωμα κατοχής»με την κοινοβουλευτική επικύρωση της παράδοσης άνευ όρων της εθνικής μας κυριαρχίας και τα ψηφισθέντα γενοκτόνα μέτρα αλλά και το δυσώδες «άρωμα της Νέας Εποχής».

Όλα όσα έλεγε ο Σαμαράς και οι εντολείς του σχετικά με την ολοκλήρωση των εφαρμογών της «ηλεκτρονικής τυρρανίας» (βλ. «ηλεκτρονική διακυβέρνηση») άρχισαν να παρουσιάζονται σε άρθρα τωνΜΜΕ ως …καινοτόμες και αναγκαίες «μεταρρυθμίσεις» που δήθεν θα διορθώσουν τις «χρόνιες στρεβλώσεις ,φέρνοντας επιτέλους την ποθούμενη ανάπτυξη».

Στις 8 Ιανουαρίου 2013, ο πρωθυπουργός έστειλε μια επιστολή στους υπουργούς του με την οποία τους ενημέρωνε ότι από εδώ και πέρα σε ότι αφορά «όλες τις δράσεις πληροφορικής των υπουργείων» θα περνούν από την κρησάρα της νεοσυσταθείσης «επιτροπής συντονισμού», υπενθυμίζοντάς τους ταυτόχρονα «ότι η ψηφιακή υπογραφή καθώς και η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, μεταξύ των κεντρικών υπηρεσιών των υπουργείων, πρέπει να έχει υλοποιηθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2013 (Η υποχρέωση αυτή θα επεκταθεί σε όλους τους φορείς του δημοσίου)»(http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=491972)

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η ψηφιακή υπογραφή ,η ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων, καθώς και κάθε διακίνηση δεδομένων και πληροφοριών μεταξύ των κεντρικών υπηρεσιών των υπουργείων, αλλά και όλων των υπηρεσιών και οργανισμών του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, θα πραγματοποιείται μέσω του δικτύου με το όνομα «Σύζευξις», στο οποίο, όπως αποκάλυψε στις 22/1/2013 το Sec. News (http://www.secnews.gr/archives/category/zeroday ), επικρατεί εικόνα πλήρους διάλυσης αφού: « Με ευκολία, άγνωστοι hackers χαμηλού, όπως είναι εμφανές, γνωστικού επιπέδου, πραγματοποίησαν ισχυρή κυβερνοεπίθεση εναντίον 47 ιστοσελίδων (!) που βρίσκονται εντός του Δικτύου Σύζευξις, πρίν από μερικές ημέρες!» (http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/01/hackers.html )

Στα μέσα του Ιανουαρίου 2013, μαθαίναμε από τα ΜΜΕ ότι ο κύκλος των φορολογικών νομοσχεδίων δεν έκλεισε, και ότι εντός του επομένου διμήνου, θα έλθει στην βουλή για ψήφιση ένα ακόμα φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο εκτός των γνωστών «αναγκαίων για τις περιστάσεις» μέτρων αφαίμαξης του λαού , θα περιέχει και ένα άρθρο το οποίο θα περιστέλλει δραστικά, ή κατ΄άλλους θα εξαφανίζει, τη χρήση «μετρητών», αφού για χάρη της «πάταξης της φοροδιαφυγής», όλες ( ή αρχικά σχεδόν όλες) οι συναλλαγές, θα πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικών πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

Αυτή η «ιδέα» όπως και όλες οι άλλες «καινοτόμες» και «αναπτυξιακές» ..παρεμβάσεις δεν εκπορεύθηκαν βέβαια από τα σοφά μυαλά των εκλεγμένων «αρίστων» της ελληνικής κοινωνίας, αλλά από τους πραγματικούς κυβερνήτες αυτής της χώρας.Συγκεκριμένα αυτό το μέτρο του φορολογικού αυτοματισμού το οποίο θα μας εισάγει όπως προαναφέραμε στην «αχρήματη» και πάντως σιωνιστικοκρατούμενη «κοινωνία» ήταν ….πρόταση της γνωστής task force του κ. Ράϊχενμπαχ.

Η εφημερίδα Express.gr στις 24/01/13 έγραφε μεταξύ των άλλων:

«…Ήδη, η κυβέρνηση και η τρόικα έχουν προαποφασίσει να νομοθετηθούν 9 σημαντικές μεταβολές, σύμφωνα με τις οποίες:
1. Θα επιβάλλεται ένας νέος, ακόμη πιο επαχθής φόρος σε όλα τα ακίνητα που κατέχουν οι Έλληνες πολίτες, ακόμη και στα ακαλλιέργητα αγροτεμάχια, τις εκτάσεις με τα φωτοβολταϊκά και τους βοσκότοπους.
2. Θα καταργηθούν πλήρως οι απαλλαγές από το ΦΠΑ και θα περιοριστούν οι χαμηλοί συντελεστές του συγκεκριμένου φόρου.
3. Θα περικοπούν οι απαλλαγές που ισχύουν στη φορολογία μεταβιβάσεων, κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών ακινήτων.
4. Θα αλλάξει εκ νέου το μέτρο των αποδείξεων.
5. Θα δίδεται η δυνατότητα στην εφορία να κατάσχει άμεσα τα όποια ποσά εισέρχονται στις τραπεζικές καταθέσεις των φορολογουμένων που οφείλουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο.
6. Θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο παροχής διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο.
7. Θα περιοριστούν σημαντικά οι δυνατότητες των πολιτών να συναλλάσσονται με μετρητά και θα καθιερωθεί η υποχρεωτική χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος.
8. Θα καταργηθεί η δυνατότητα αναστολής στην επιβολή ποινικών και διοικητικών κυρώσεων σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής.
9. Θα θεσμοθετηθεί η δημιουργία του νέου «περιουσιολογίου»…»

Η «εφημερίδα των συντακτών» στις 11/1/2013 δημοσίευε άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο:
Με πλαστικό χρήμα όλες οι αγορές από το 2014
Υποχρεωτική πρόκειται να κάνει το υπουργείο Οικονομικών τη χρήση του πλαστικού χρήματος για όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2014….
…Τα μέτρα αυτά, που θα έρθουν με το «μεγάλο» φορολογικό νομοσχέδιο την άνοιξη, προανήγγειλε ο Γιάννης Στουρνάρας χθες από τη Βουλή…

Αυτή η εφαρμογή, όπως και όλες οι άλλες, που ορθώς έχουν χαρακτηριστεί ως εθνοκτόνες και προδοτικές, θα επιβληθεί δολίως και «με το μαλακό.
Αυτός είναι και ό λόγος που αφήνουν να διαρρεύσει, ότι σκέφτονται, στην αρχή να δοθούν απλώς μερικά «κίνητρα», προκειμένου ο Έλληνας πολίτης να αποκτήσει σιγά – σιγά «φορολογική συνείδηση» και να χρησιμοποιεί «οικειοθελώς» το πλαστικό χρήμα.Αυτό βέβαια , θα αφορά ένα «χρονικό διάστημα προσαρμογής» μετά από το οποίο οι «καλωσύνες» θα τελειώσουν και η εφαρμογή θα είναι υποχρεωτική για όλους.Κάτι δηλαδή σαν τον νόμο Φρανκενστάϊν (Λοβέρδου) ο οποίος μας άφησε για λίγο «ελεύθερους» ώστε να χωνέψουμε τα περί «εικαζόμενης συναίνεσης» ,ενώ από τον επόμενο Ιούνιο όσοι εξ ημών δεν έχουν αφυπνισθεί θα θεωρούνται ως οιωνεί αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών.

Είναι προφανές πως οι βασικές λειτουργίες της ηλεκτρονικής χειροπέδας που ο Παπανδρέου ονόμασε «κάρτα του πολίτη», εξυπηρετούνται κάλλιστα και από μία τραπεζική πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.Μια κάρτα που όπως ξέρουμε έχει ήδη ενσωματωμένο rfid microchip πράγμα που την καθιστά de facto ένα αξιόπιστο «υβρίδιο» της κάρτας του πολίτη.

Δεδομένου ότι οι τράπεζες έχουν την ευχέρεια και την ελευθερία να αλλάζουν κατά το δοκούν τις τεχνικές προδιαγραφές των καρτών που εκδίδουν,είναι πιθανόν αύριο να εντάξουν σε αυτές και μία π.χ φωτογραφία του κατόχου, πράγμα που θα τις καθιστά όχι απλώς υβρίδια της κάρτας του πολίτη,αλλά επί της ουσίας «λειτουργικά αντίγραφα» της νέας ταυτότητας που ήθελε να εκδώσει και η σημερινή κυβέρνηση.

Η δολιότητα αυτού του νέου σχεδιασμού, έγκειται στο ότι μέσω του επερχόμενου νέου φορολογικού νομοσχεδίου, θα επιβληθεί σε όλους η «κάρτα του πολίτη» με την μορφή μιας τραπεζικής κάρτας, η χρήση της οποίας θα είναι απολύτως αναγκαία, αφού χωρίς αυτήν κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα ακόμα και αν κατέχει μετρητά , χρυσό , ασήμι ή οτιδήποτε άλλο έχει αξία.

Σου λέει δηλαδή η κυβέρνηση των δολίων και των δωσιλόγων :
Εμείς επειδή είμαστε «ευσεβείς» και θεωρούμε ως βάσιμες τις «ορθόδοξες αντιρρήσεις» που έχουν εκφραστεί σχετικά με την κάρτα του πολίτη, δεν θα προχωρήσουμε στην έκδοση νέων ταυτοτήτων.Ωστόσο επειδή θέλουμε να πολεμήσουμε την φοροδιαφυγή, θα ανοίξετε έναν λογαριασμό σε όποια τράπεζα θέλετε και εκείνη θα σας προμηθεύσει μία ή περισσότερες κάρτες μέσω των οποίων θα κάνετε όλες σας τις συναλλαγές.Θα εξυπηρετείστε καλύτερα και δεν θα κινδυνεύετε να πέσετε θύμα κλοπής μιας και η κάρτα θα είναι έτσι σχεδιασμένη που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και δεδομένου ότι ήδη οι τράπεζες είναι διασυνδεδεμένες με το κεντρικό σύστημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ,δεν υπάρχει λόγος το κράτος να εκδώσει και να μοιράσει νέες ταυτότητες.Οι τραπεζικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με μικρές τεχνικές ..βελτιώσεις και «νομοθετικές παρεμβάσεις» θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάλλιστα και ως «νέες ταυτότητες».

Οι αντιδράσεις θα ελαχιστοποιηθούν αφού ήδη μεγάλο τμήμα του λαού είναι εξοικειωμένο με την χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Αν επιπροσθέτως η μαζική χρήση αυτών συνοδεύεται και από μικρά οικονομικά «αντίδωρα», τότε δεν ξέρω πόσοι εκ των εξαθλιωμένων και τρομοκρατημένων από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης Ελλήνων, θα αντιληφθούν το περιεχόμενου αυτού του νέου «δούρειου ίππου» και θα αντισταθούν.

Δεν θα είναι εξ άλλου η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη μεταμφιεσμένη σε Πόντιο Πιλάτο θα «σταυρώσει» τον Έλληνα.

Η παντοδύναμη παγκόσμια τραπεζοπιστωτική εξουσία η οποία φυσικά εκτός από την κυβέρνηση ελέγχει και τις κατ΄όνομα ελληνικές τράπεζες ( μη εξαιρουμένης και της Τράπεζας της Ελλάδος) ,θα είναι αυτή η οποία θα καθορίζει χωρίς να ρωτά κανέναν τις τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές των τραπεζικών καρτών την χρήση των οποίων όπως είπαμε σκοπεύει να καταστήσει αναγκαία η κυβέρνηση Σαμαρά.

Αν λοιπόν μέχρι σήμερα δεν εμπιστευόμαστε τις κυβερνήσεις σε ότι αφορούσε το περιεχόμενο και τις λειτουργίες της κάρτας του πολίτη ,πως είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε τις τράπεζες;Εκείνους δηλαδή τους «οργανισμούς» των οποίων η δαιμονιώδης και αδηφάγος ιδιοσύστασή τους ελέγχει κυβερνήσεις και με την βοήθειά τους εξοντώνει λαούς και έθνη.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η πανθομολογουμένως σιωνιστικοκρατούμενη παγκόσμια τραπεζοπιστωτική εξουσία όχι μόνο δεν θα σεβαστεί τις ορθόδοξες αντιρρήσεις που είχαμε εκφράσει για την κάρτα του πολίτη και τις νέες ταυτότητες,αλλά θα κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο ελληνικός Ορθόδοξος λαός θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα και για αυτόν τον δόλιο σχεδιασμό αυτής της τρικομματικής κατοχικής κυβερνητικής κοινοπραξίας, και να αντισταθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου