Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΩΣ ΕΔΩ.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; 
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ;

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΣΑΤΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.


ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ. ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΑ, ΛΙΒΥΗ, ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΤΛ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ. 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΛΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ ΚΤΛ.
ΑΥΤΟ ΩΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ Χ.Α. ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

 ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΙ  ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.. 


Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (Χ.Α-ΣΥΡΙΖΑ),  ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,  ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΤΛ.

ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,  ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΤΛ. Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, Η  ΥΠΕΡΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ.
Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕ. 

IC.XC. NIKA.


 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου