Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ BLUE BEAM ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ -- ΒΙΝΤΕΟ


Την 1η Σεπτεμβρίου 2012 έγινε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στα πλαίσια ενός πολιτιστικού φεστιβάλ. 49 ελικόπτερα quadrocopters προγραμματίστηκαν από εξειδικευμένους τεχνικούς, τοποθέτησαν φώτα στο κάτω μέρος τους και πέταξαν πάνω από το Linz κάνοντας εντυπωσιακά σχήματα και προσφέροντας θέαμα στους ανθρώπους που έφταναν τους 90.000!

Η συγκεκριμένη κίνηση από τους διοργανωτές είχε στόχο να παρουσιάσει την ανακάλυψη του ηλεκτρισμού ως σημείο έναρξης της ιστορίας που πραγματεύονταν η εκδήλωση. Όμως αυτό δεν είναι η μοναδική είδηση μια και θα πρέπει να κοιτάξουμε με ενδιαφέρον το παρακάτω βίντεο.
Αν το επίπεδο της τεχνολογίας που είναι προσβάσιμο για τον άνθρωπο έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, φανταστείτε το επίπεδο της τεχνολογίας σε στρατιωτικό επίπεδο τι θα μπορούσε να κάνει. Ίσως αντικείμενα – drones σε μεγαλύτερα ύψη θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σχέδια – σύμβολα ή να αναπαράγουν ακόμα και ήχους προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους που δεν είναι άλλα από τηνπαγκόσμια τάξη.http://nyxtobaths.blogspot.com
http://www.apocalypsejohn.com
http://okloios.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου