Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μεταρρύθμιση Ομπάμα: Εγκρίθηκε η εισαγωγή RFID τσιπ...


Η εισαγωγή του τσιπ του σώματος για λόγους υγείας δεν είναι πλέον ένας μύθος. Το 2012 εχει «επικυρωθεί (από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ - σημείωμα του μεταφραστή) το νομοσχέδιο HR 3962 που ονομάζεται Obamacare, το οποίο ανοίγει την εισαγωγή του μικροτσίπ RFID για τον σκοπό της «υγείας».

Ένα κεφάλαιο στη σελίδα 1501 περιγράφει τις ιδιαιτερότητες των συσκευών.
Το σύστημα του δικαίου έχει αφήσει «ανοιχτό», ότι ο Γενικός Γραμματέας μπορεί να αποφασίσει να προσθέσει κι άλλες πληροφορίες στο εσωτερικό του τσιπ που δεν είναι απαραίτητα για την υγεία.
Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από την ιατρικές παραμέτρους μπορεί να εισάγονται στο τσιπ πληροφορίες σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό του ασθενούς, έτσι ώστε να προσδιοριστεί σε πραγματικό χρόνο η οικονομική του ικανότητα. Οι γιατροί και τα νοσοκομεία στη συνέχεια θα επιτρέπεται να σαρώνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, έτσι ώστε να μπορούν να αποσύρουν άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, από τον αριθμό τους ασθενούς χρήματα για την θεραπευτική αγωγή.
Οι Ρεπουμπλικανοί δεν έχουν σχέδιο για την αντιμετώπιση της μεταρρύθμισης του Ομπάμα για την υγεια, τόσο στο σύνολο όσο και στο τμήμα σχετικά με την εισαγωγή του τσιπ στο σώμα. Παίζουν το ρόλο τους στην τηλεόραση που προσποιείται ότι θέλουν να αντιταχθούν, αλλά είναι σαφές ότι ο απώτερος στόχος όλων των εμπλεκόμενων μερών, είναι η εισαγωγή του μικροτσίπ RFID στο σύνολο του πληθυσμού.
Και οι δύο πλευρές βρίσκονται υπό των διαταγών της Νέας Παγκόσμια Τάξης. Η Federal Reserve θα είναι η νέα παγκόσμια κυβέρνηση, και οι φόροι που θα προκύπτουν από τη μεταρρύθμιση Ομπάμα θα τάσσονται άμεσα στα ταμεία της Federal Reserve. Όλος ο κόσμος καλπάζει προς ένα σύστημα που λειτουργεί χωρίς μετρητά.
Για τη μεταρρύθμιση Ομπάμα αναμένεται ότι η διαδικασία της εμφύτευσης του τσιπ στον πληθυσμό θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2013. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κυβέρνηση λειτουργεί αργά, και η νέα παγκόσμια τάξη είναι ασθενής. Αναμείνετε το μικροτσίπ να καθίσταται υποχρεωτικό από το 2022. Το RFID τσιπ θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο (μετά την ιδιωτικοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης - σημείωμα του μεταφραστή), ο οποίος δεν ζει στις ΗΠΑ, και πιστεύει ότι θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις από αυτό. Το Μεξικό έχει ήδη μικροτσίπ σε μεγάλο αριθμό πολιτών.
Άρχισαν με χρεωστικές κάρτες που περιέχουν μικροτσίπ για να πάρουν τη νομική υποχρέωση και να επωφεληθούν από την υγειονομική περίθαλψη. Θα χρησιμοποιεί μεγάλη προπαγάνδα και λέξεις όπως ευκολία χρήσης, ασφάλεια για την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, για να πείσουν τον κόσμο, να είστε ενημερωμένοι για να μπορείτε να αντισταθείτε όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου