Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΜΕΣΣΙΑ» ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!



Αποκαλυπτικό βίντεο - ντοκουμέντο που πρέπει να δουν όλοι, είτε είναι Χριστιανοί είτε όχι:


Βλέπουμε τον νυν Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, να επισκέπτεται τον τότε Αρχιραββίνο το 1990 - όταν ξεκινούσε δηλαδή την πολιτική του καριέρα - προκειμένου να πάρει την "ευλογία" του.

Τι λέει ο Ραββίνος στον φέρελπι Εβραίο πολιτικό; Πως "πολλά άλλαξαν από τότε που συναντηθήκαμε για τελευταία φορά, αλλά ένα πράγμα έμεινε σταθερό, ότι δεν έχει έρθει ακόμα ο Μεσσίας"!!!

Συμφωνεί ο Νετανιάχου, για να τον επιπλήξει ο Ραββίνος λέγοντάς του πως "προφανώς δεν κάνετε τα απαραίτητα για να τον φέρετε"!!!

Ο τωρινός Εβραίος Πρωθυπουργός απολογείται ("κάνουμε, κάνουμε), αλλά απτόητος ο Ραββίνος συνεχίζει να ζητά επιτακτικά την έλευση του "Μεσσία", χρησιμοποιώντας μάλιστα μεταφορικά το παράδειγμα με "τη μέρα που περνά, αλλά έχει ακόμα μερικές ώρες διαθέσιμες για να τον φέρετε (τον "Μεσσία")!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΡΑΒΒΙΝΟΥ - ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ:

- Οι Εβραίοι δεν περιμένουν απλά έναν "Μεσσία" - Θεό, αλλά ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!

Γιατί; Διότι, πολύ απλά, ο ψευτο - Μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με τον Θεό, αλλά θα είναι Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ ΚΑΙΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

Μ' αυτόν έχουν σκοπό να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια δικτατορία τουΑντιχρίστου και να εξαπολύσουν διωγμό εναντίον όποιων δεν τον προσκυνήσουν!!!

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα πουν τώρα όλοι αυτοί που μας κατηγορούν για αντισημίτες και συνωμοσιολόγους όταν φωνάζουμε εδώ και χρόνια πως οι Εβραίοι προετοιμάζουν πυρετωδώς την έλευση του "Μεσσία" τους, δηλαδή του φρικτού Αντίχριστου!

Παραμύθια είναι η συζήτηση που ακούμε και βλέπουμε, "άθεοι" και λοιποί πολέμιοι ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΕΣΣΙΑ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;;

Πρέπει επιτέλους, κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε και να προετοιμαστούμε έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε αναλόγως τον "Μεσσία" των τρισκατάρατων Σιωνιστών!

Κι αυτό θα γίνει μόνο με επιστροφή στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!



πηγή
http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου