Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

I-phone ή μήπως ''The illuminati eye-phone''???


Τα κινητά τηλέφωνα και η ασύρματη επικοινωνία έχουν διανύσει πολύ δρόμο από την εποχή που δοξαζόταν το walkie-talkie.
Οι γίγαντες των τηλεπικοινωνιών τα έχουν εξελίξει με τόσους πολλούς τρόπους. Ένα κινητό τηλέφωνο σήμερα είναι επίσης: ένα πρόγραμμα περιήγησης στο internet, συσκευή εντοπισμού GPS, ένα σύστημα τυχερών παιχνιδιών, μια συσκευή μηνυμάτων και chating, μια φωτογραφική μηχανή, μια βιντεοκάμερα, ένα ρολόι, μια πιστωτική κάρτα κ.α



«Τα κινητά τηλέφωνα είναι απλά η μεγαλύτερη εφεύρεση μετά από τον υπολογιστή."
Κάθε λίγα λεπτά, υπάρχει άλλο ένα νέο «app» που παράγεται από τον φιλικό σας γίγαντα των τηλεπικοινωνιών.
Η αλήθεια είναι ότι το κινητό τηλέφωνο (στην τελική του μορφή) είναι μία πολύ χρήσιμη συσκευή δεν είναι μόνο αναγκαία και πανταχού παρούσα, αλλά μια αναγκαιότητα της σύγχρονης ζωής.
Τώρα, επιτρέψτε μας να μιλήσουμε για μερικά πράγματα που δεν έχουν ποτέ γραφτεί για τα κινητά τηλέφωνα.Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν να διαταράξουν τις έταιρείες τηλεπικοινωνιών που επενδύουν δισεκατομμύρια σε διαφήμιση μέσω αυτών κάθε χρόνο.
Θα σας μιλήσουμε για τις άλλες «εφαρμογές», που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλουν να ξέρετε τον πραγματικό ρόλο τους, «εφαρμογές» που η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί για να κατασκοπεύσει την ζωή μας.
Γενικά όλοι γνωρίζουμε ότι το κινητό τηλέφωνο είναι μια συσκευή ακτινοβολίας. Κάθε κινητό τηλέφωνο εκπέμπει μικροκύματα. Όταν το χρησιμοποιείτε, αυτό ακτινοβολεί άμεσα στον εγκέφαλό σας.
Παρατηρήστε τα μέσα ενημέρωσης σταμάτησαν να μιλάμε για όλους αυτούς τους περίεργους όγκους που άρχισαν να εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου των ανθρώπων (ξέρετε, η πλευρά που οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν το κινητό τους)
Το δίκτυο υποστήριξης του κινητού μας σκοτώνει !!! Ψήνουν τον εγκέφαλό μας με τους δεκάδες πύργους που είναι καμουφλαρισμένοι στις ταράτσες των μεγάλων κτηρίων.
Η αλήθεια είναι ότι μεγάλα τμήματα της ανθρωπότητας λούζονται στην ακτινοβολία σαν φούρνο μικροκυμάτων , χάρη στην ποσότητα των πύργων κινητής τηλεφωνίας που τοποθετούνται σε σχεδόν κάθε τμήμα της χώρας. Όλα προς όφελος των διαρκώς διευρυνόμενων δυνατοτήτων των μικρών συσκευών μας.
Σύμφωνα με μετρητές μικροκυμάτων , η ποσότητα αυξάνεται σταθερό σε 8% ανά έτος.
Δείτε μερικά αποτελέσματα:
Μειώση της εκμάθησης από τα παιδιά μας, την αύξηση της άνοιας μεταξύ των ηλικιωμένων μας, μαζική απώλεια μνήμης μεταξύ του γενικου πληθυσμο'υ μας, ανεβάζοντας στα ύψη τα ποσοστά καρκίνου, αύξηση κατάθλιψης , αϋπνίας, κρίσεις πανικού,, παραφροσύνη κ.α
Διαβάστε ένα παλιότερο θέμα μας:
ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ
Ας δούμε τώρα πώς χρησιμοποιεί αυτές τις συσκευές η NWO για να ελέξει τις ζωές μας πέρα από το να μας ξεκάνει πράγμα που αποτελεί βαθύτερο στόχο τους.
Δείτε τι άλλα πράγματα που κρατήθηκαν μυστικά για αυτές τις συσκευές.
Το κινητό τηλέφωνο είναι μια συσκευή εντοπισμού: Κάθε κινητό τηλέφωνο μεταδίδει την τοποθεσία σας, επειδή είναι περιπλανώμενη GPS συσκευή εντοπισμού.
Οι φορέίς έκτακτης ανάγκης τύπου 911 γνωρίζουν ήδη ακριβώς πού βρίσκεστε και ποιοι είστε όταν κάνετε μία κλήση έκτακτης ανάγκης. απλώς εντελώς πληροφοριακά θα ρωτήσουν για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας και την πρόθεσή σας.
Υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα στο Διαδίκτυο που επιτρέπουν σε σας να βρείτε τη θέση οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας τον αριθμό του. με ένα μικρό τίμημα βέβαια.. Πόσο νόμιμα είναι αυτά τα προγράμματα;;;;; Δεν θίγουν τα προσωπικά δεδομένα;;;
Εάν η τηλεφωνική εταιρεία, ή η κυβέρνηση, ή κάποιος ιδιώτης με τη σωστή λήψη του Internet επιθυμεί να παρακολουθεί τις κινήσεις σας είναι θέμα ρουτίνας, του εύκολα γίνεται με την καταγραφή της θέσης κινητού τηλεφώνου σας.
Ένα κινητό τηλέφωνο θα συνεχίσει να μεταδίδει την τοποθεσία σας (και την ταυτότητά σας) μέχρι να απενεργοποιηθεί και να έχει αφαιρεθεί η μπαταρία.
Επιπλέον, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν τακτικά την τεχνολογία «αναγνώριση ομιλίας» για να αναγνωρίζουν και να ταξινομήσουν τη φωνή σας.
Με αυτό το πρόγραμμα ταξινομούν και αναγνωρίζουν τη φωνή σας ανεξάρτητα από το αν καλείτε απ' το τηλέφωνό σας 'η χρησιμοποιείτε μια προπληρωμένη τηλεφωνική κάρτα.
Το κινητό τηλέφωνο είναι μια συσκευή Κατασκοπείας
Εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συνήθως αποθηκεύουν τη δράση των κινητών σας τηλέφωνων, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων και την τοποθεσία. Αποθηκελυουν κείμενα, αριθμούς τηλεφώνου που καλείτε, αριθμούς τηλεφώνου που σας καλούν, tweets, likes ,τηλεφωνικά μηνύματα, κλπ.
Ταιριάζει αυτά που καταγράφονται με τον εντοπισμό του κινητού σας τηλεφώνου και έχει ένα κατασκοπικό αρχείο για τον εαυτό σας ντο οποίο ενημερώνεται κάθε μέρα.
(Τρανταχτό παράδειγμα η συμμετοχή εταιρείας κινητής τηλεφωνίας vodafone και η εφαρμογή της sony erricson στο σκάνδαλο παρακολουθησης του Έλληνα πρωθυπουργού)
BIG BROTHER IS WATCHING YOU !!!!!!!!! ..ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΤΟΥ FACEBOOK.. Για την εφαρμογή PLACES του FACEBOOK
Σε ρόλο «Μεγάλου Αδερφού» το Facebook..
Παλαιότερο θέμα μας : ΕΔΩ
Είναι κοινή γνώση ότι ένα κινητό τηλέφωνο (ακόμα και αν απενεργοποιηθεί) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μικρόφωνο για να ακούσετε τι συμβαίνει στη γύρω περιοχή.
Είναι λιγότερο γνωστό ότι η φωτογραφική μηχανή στο τηλέφωνο μπορεί να ενεργοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο.
H Κυβέρνηση παρακολουθεί τη ζωή σας κρυφά ακούγοντας μέσω του κινητού τηλεφώνου σας.
Το FBI και η NSA έχουν αναπτύξει μια τεχνική που μπορεί να ενεργοποιήσει απομακρυσμένο μικρόφωνο από ένα κοντινό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια συσκευή ακρόασης.
Η "roving bug" τεχνική εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για χρήση σε μέλη οικογένειας του οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Υόρκη.
Τα κινητά τηλέφωνα του υποτιθέμενου μαφιόζου John Ardiot - ενεργοποιήθηκαν με αυτή την τεχνική, προκειμένου για τις αρχές να παρακολουθεί συνομιλίες γύρω από το ξενοδοχείο. Στις ΗΠΑ ο Επαρχιακός Δικαστής Lewis Kaplan αποφάνθηκε ότι η τεχνική ήταν νόμιμη, δηλώνοντας ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία υποκλοπών ήταν αρκετά ευρύα ώστε να καλύψει την παρακολούθηση των συνομιλιών που συμβαίνουν κοντά στο κινητό τηλέφωνο ενός υπόπτου.
Το τηλέφωνό σας αποθηκεύει κάθε εικόνα που τραβάτε με το κινητό σας τηλέφωνο. Θα αποθηκεύουν αυτές τις εικόνες μέσα σε σούπερ υπολογιστές με το όνομα και τις πληροφορίες του λογαριασμού σας
Κανείς δεν το ήξερε αυτό έως ότου ένας χάκερ πιάστηκε να κλέβει αρχεία από τους υπολογιστές της Verizon.
Τα αρχεία ήταν, στην πραγματικότητα, οι ιδιωτικές εικόνες αγαπημένου καλλιτέχνη του χιπ χοπ, που από το δικό του κινητό τηλέφωνο αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές Verizon (δεξί χέρι της NSA).
Μετά από αυτό έγινε λίγο πολύ γνωστό στον κόσμο ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αποθηκεύουν κάθε εικόνα που τραβάτε με το κινητό σας τηλέφωνο.
Oi gυμνές φωτογραφίες της Scarlet Johansen χακαρίστηκαν από τους υπολογιστές της δική της εταιρείας κινητής και δεν είχαν κλαπεί από το αφύλακτο κινητό της τηλέφωνο όπως τα ΜΜΕ προσπάθησαν να μας πείσουν.
Oι Illuminati έχουν το τέλειο δίκτυο κατασκόπων που αποτελείται από τα μικρά ηλεκτρονικά ρουφιάνακια που κουβαλάμε συνεχώς μαζί μας και κρατούν ενήμερες κυριολεκτικά τις καρτέλες μας, κυριολεκτικά 24 ώρες την ημέρα.
Δείτε μερικές δημοφιλείς εφαρμογές με συμβολισμούς των Illuminati μέσα από τα iphone και τα smartphones.
Γιατί, λοιπόν, γράφουμε αυτή τη στήλη; Απλά για να σας προειδοποιήσουμε σχετικά με τα ακόλουθα:
1) το κινητό σας είναι μια συσκευή κατασκοπείας για τη δημιουργία
2) ό, τι κάνετε στο κινητό σας καταγράφεται για τις επόμενες γενιές (και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας σε κάποια μελλοντική ημερομηνία)
Οπότε όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε smartphone ή i-phone να ξέρετε ότι εν γνώση σας χρησιμοποιείτε ένα eye-phone..
Αν σας άρεσε κοινοποιήστε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου