Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Να φορολογηθούν οι Χριστιανοί!

Τρομερή δήλωση του Συριζαίου Κουράκη εναντίον της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα! Με αυτό το τρόπο εν μέσω κρίσης θα αναγκάσουν εκατομμύρια Ελλήνων να μην δηλώνουν Χριστιανοί! Το εβραϊκό κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάρει την απάντησή του απο την εκκλησία και απο τον λαό! Και λέμε εβραϊκό κόμμα γιατί ποτέ δεν είπαν κουβέντα για τους Εβραίους κεντρικούς τραπεζίτες που διοικούν το πλανήτη και μας ληστεύουν καθημερινά.. Αντίθετα αποκρύπτουν οτι ο Ρότσιλντ και η παρέα του είναι Εβραίοι!!



ΠΗΓΉ: https://www.youtube.com/user/ellinesfoitites?feature=plcp


Οι θέσεις του σατανομασονικού εβραιοσιωνιστικού ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον διαχωρισμού της Εκκλησίας απο το κράτος ειναι γνωστές. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και η αριστερά θέλει τον διαχωρισμό της εκκλησίας απο το κράτος, την εκκλησιαστική περιουσία, την φορολόγηση της εκκλησίας και των πιστών... Οι Μπολσεβίκοι επιστρεφουν αυτη την φορά στην Ελλάδα της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ με στόχο Την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τους Ελληνες.

Ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου