Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Να πατήσουμε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη



Όποιοι θέλουν να αποσαθρώσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, τους απατεώνες δολοφόνους που τάχα μας φροντίζουν, ώστε να γινόμαστε καλά από ανίατες - και δαπανηρότατες - αρρώστιες, οι άτεκνοι να αποκτούν παιδιά του σωλήνα, ή ακόμη να υιοθετούν παιδιά τα άθεσμα ζευγάρια όπως και οι ανύπαντρες μητέρες, από την άλλη, δε, φροντίζουν να εξαθλιώνουν τους λαούς με πολέμους ή....
με άλλα, τώρα, οικονομικής φύσεως μέτρα, βρίσκονται οπωσδήποτε σε σύγχυση. Ποια επομένως μπορεί να είναι η λύση, ποια η απάντηση σ΄αυτή την όντως σχιζοφρενική κατάσταση;
Όσο και αν ακούγεται παράξενα η απάντηση είναι : Κάνετε παιδιά, προκαλέστε τους να δείξουν το παγερό δολοφονικό τους πρόσωπο. Ή θα εξακολουθήσουν να μας φορολογούν αλύπητα αυτοί οι δήθεν φιλάνθρωποι, ή θα αναγκαστούν να εφαρμόσουν τις σοβιετικές μεθοδεύσεις; Οι οποίες δεν διαφέρουν από τα μέτρα που λαμβάνει η Κίνα για την αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού : Φόρο για κάθε παιδί που γεννιέται!!! Το χειρότερο, ημερήσιο σιτιρέσιο με δελτίο.

Η αφιλάνθρωπη Δύση είναι καιρός να αφήσει τη μάσκα του ανθρωπισμού και του φιλελευθερισμού που φορεί. Ας μη κοροϊδευόμαστε άλλο. Φονιάδες ήταν οι κοπτώμενοι για το λαό κομμουνιστές, φονιάδες και οι φιλελεύθεροι κεφαλαιοκράτες. Μόνο που οι τελευταίοι ξέρουν, ή ήξεραν, να χρησιμοποιούν τα φαινομενικά αθώα φονικά εργαλεία. Έχουν τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ψήφο, και με αυτά μας οδηγούν τώρα σε παγκόσμια γενοκτονία. Μας αφήνουν να καταλάβουμε ότι χωρίς λεφτά δεν θα ζήσουμε ή, εφόσον επιμένουμε στην εξαθλίωση που μας επιβάλλουν, τότε δεν θα μπορούμε (χωρίς λεφτά) να κάνουμε παιδιά. Λησμονούν ότι εμείς οι ... κατοχικοί γεννηθήκαμε με το δελτίο. Σε τίποτα δεν θα μας πειράξει να πεθάνουμε με το δελτίο.

Μάθαμε όμως να ζούμε στην αφθονία, κι έτσι, αφού συνηθίσαμε στην καταναλωτική χλιδή και εξολοθρεύαμε τα αγέννητα παιδιά, τώρα είναι καιρός αυτά να τα αναστήσουμε, να τα φέρουμε στον κόσμο, να συγχωρεθούμε για το κακό που κάναμε. Αυτά θα ποδοπατήσουν τους εγκληματίες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αυτά είναι η σωτηρία μας. Κάνετε παιδιά, ζωντανέψετε παλι την πατρίδα, δείξετε στους ανθρωπιστές της οικονομικής εξαθλίωσης των λαών ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι και ποιοι αγωνίζονται να καρπίσει ο σπόρος της ζωής. Μας θέλουν να ζούμε με τις αποδείξεις για κάθε τι που αγοράζουμε ή πληρώνουμε. Και το κερί στην εκκλησία που ανάβουμε, κι αυτό πρέπει να είναι με απόδειξη. Αυτές όμως είναι αποδείξεις θανάτου. Οι αποδείξεις ζωής είναι τα παιδιά μας και αυτά θα τους δείξουμε.

kyprianoscy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου