Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς "προαναγγέλλει" την καθιέρωση του "πλαστικού χρήματος" σε κάθε είδους συναλλαγή;


Όποιος  άντεξε να ακούσει ολόκληρη την ομιλία του σήμερα  στο συνέδριο  του  "Ελληνοαμερικανικού  επιμελητηρίου" , δυστυχώς θα  είχε και αυτήν την  απορία.

Ο  εντολοδόχος  πρωθυπουργός  αυτής  της  τρικομματικής κατοχικής κυβέρνησης, εκτός  του ότι  παρίστανε  τον  ανήξερο  σχετικά με την περίφημη  πρόταση  για   φορολόγηση με 45% όσων έχουν εισόδημα πάνω απο 26.000 ευρώ, δηλώνοντας  ότι είναι  φίλος  της "μεσαίας τάξης" (εδώ  πραγματικά ταιριάζει "γάντι" η παροιμία :"Αν  έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς"), μας είπε  και μερικά  "κόλπα"  με τα οποία  θα καταπολεμηθεί  η  φοροδιαφυγή  ώστε επιτέλους να  πληρώνουν   και οι  "πλούσιοι".


Ένα απο αυτά  είναι  και η "εκτεταμένη χρήση της  τεχνολογίας" ( αυτό το έχει ξαναπεί πολλές φορές)   μέσω   της οποίας  π.χ  ο ΦΠΑ  θα αποδίδεται  ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ   την  ίδια  στιγμή της συναλλαγής.


Έτσι  κανείς πλέον δεν θα μπορεί να "κλέψει" τον  ΦΠΑ , εκτός βέβαια και  αν  είναι τραπεζίτης  όπότε  έχει  και θεσμικά  το δικαίωμα να "κλέβει" όποτε  θέλει ,  και όπως θέλει, όλους εμάς τους  "διεφθαρμένους" -κατά  το παπανδρεϊκό αξίωμα- κατοίκους αυτής της  δουλοπαροικίας.


Αυτός  λοιπόν ο  φορολογικός  "αυτοματισμός" του Σαμαρά,σημαίνει  ότι  ακόμα και αυτές τις μικρές καθημερινές συναλλαγές που μας επέτρεπαν  να κάνουμε με  χρήμα θα  τις κάνουμε  στο μέλλον  μόνο μέσω  πλαστικού χρήματος δηλαδή   με  μία  "έξυπνη  κάρτα".


Με απλά λόγια  και αν ερμηνεύουμε  σωστά   τα  λόγια  του "σοφού" σερβιτόρου  της Μέρκελ, στο εγγύς  μέλλον  κανείς  δεν θα μπορεί να αγοράσει, να πουλήσει, να ζήσει αν  δεν έχει  στην τσέπη  του  μία "έξυπνη κάρτα".


Εκεί  δηλαδή που είπαμε  πως  δεν  θα μας δέσουν  τα χέρια  ακούμε   τον  πρωθυπουργεύοντα  να μας λέει  ότι θα μας βάλει και σιδερένια λαιμαριά  την αλυσίδα της οποίας  γύρευε να δείς  ποιοί ντόπιοι και ξένοι  τραπεζίτες  θα κρατούν.

Να πως   έρχεται  λοιπόν  η "κάρτα του πολίτη"  του ΓΑΠ  με όλη της  την  ισχύ  και φρίκη.

Σχόλιο Πενταπόσταγμα: Ηταν γνωστή η τακτική που ακολουθούσε η κυβέρνηση αυτά τα χρόνια για την φοροδιαφυγή. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΉΣΕΙ, ναι καλά διαβάσατε δεν ήθελε ποτε να την καταπολεμήσει με δημόσια όργανα όπως ΣΔΟΕ κλπ. γιατί αν το ήθελε θα μπορούσε όλον αυτον τον καιρό να έπιανε φοροφυγάδες με πολλά εκατομμύρια,  για παράδειγμα, να εισπράξει το ΦΠΑ απο την γερμανικών συμφερόντων εταιρία που διαχειρίζεται το Ελ. Βενιζέλος.   Αντί αυτου συνελάμβανε  επιχειρηματίες  πτωχευμένους που είχαν ήδη ενταχθεί στο άρθρο 99  του Πτωχευτικού Κώδικα και μετά απο μία ημέρα αφήνονταν ελεύθεροι ,όλο αυτο το θέατρο γινόταν απλα και μόνο για να σε πείσουν   ότι κάνουν προσπάθειες για να καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή, Ένω όλα τα ΜΜΕ βροντοφωνάζουν οτι για όλα φταίει η φοροδιαφυγή, δε θα χρειάζονταν νέα μέτρα αν δεν υπήρχε φοροδιαφυγή . Η Αλήθεια είναι μία ότι όλο αυτό το έργο στήθηκε για έναν και μόνο σκοπό για να σε φτάσουν στο σημείο να αποδεχθείς το ηλεκτρονικό φακέλωμα και μάλιστα να το ζητάς μόνος σου, μας φτάσανε στο σημείο να λέμε φέρτε την κάρτα να σωθούμε απο τους φοροφυγάδες, και να γλυτώσουμε τα νέα μέτρα. Αλλα δε  θα τους περάσει, ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, και δεν πρόκειται πότε να πάρουμε μία κάρτα πού στερεί από τον άνθρωπο  την ελευθερία του. Σκεφτείτε μόνο αν ένα τέτοιο εργαλείο όπως το ηλεκτρονικό φακέλωμα βρισκόταν στα χέρια του χίτλερ,τι θα γινόταν; μήπως δεν θα γλιτωνε ούτε ένας εβραίος από τα σχέδια του; 
Φανταστείτε αν αύριο μεθαύριο μας κυβερνήσει ένας παγκόσμιος δικτάτορας πού θα έχει το ίδιο σχέδιο με τον χίτλερ, αλλά αντί για τους Εβραίους κυνηγούσε τους Ελληνες ή τους χριστιανούς πιστεύετε οτι θα γλιτώνατε ;



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_745.html#ixzz2EAUKoezx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου